Kommentarer till Qflbank Global

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Qflbank Global (kallas även qflbank.com), är en kryptovaluta -mäklare. Rekommenderas verkligen Qflbank Global att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Qflbank Global. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: QflbankGlobal.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den är baserad på: okänd.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Qflbank Global, noterar vi att webbplatsen inte erbjuder information om att äga olika typer av konton.

La plattform att fungera som Qflbank Global erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Qflbank Global tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Qflbank Global webbplats
Qflbank Global webbplats

Qflbank Global tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live -diagram, nyheter, några förklaringar av grunderna, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Qflbank Global |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: qflbank.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Qflbank Global <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Qflbank Global är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Med tanke på allt detta rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom: det är en oreglerad och inte särskilt transparent mäklare, den avslöjar inte i vilket land huvudkontoret ligger, när man letar efter recensioner om Qflbank Global Vi hittade många negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 tillkom CNMV Qflbank Global till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för november 2020
Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Qflbank Global? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Qflbank Global: Betyg och kommentarer»

 1. Jesus Javier Garcia svar

  De lurade mig 200 euro

  nu vill jag komma åt webben och kan inte qflbank

  det är en bluff och jag är en bedragare

  en hälsning

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesus, tack för att du delar din erfarenhet med Qflbank Global. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de inte kan ta ut sitt kapital.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. harun svar

  Lycka till med.
  Jag investerade i qflbank och tjänade lite pengar. Inledningsvis hade jag inga problem med att ta ut pengar, men sedan bad de mig att utfärda ett KYC -certifikat. Till slut bad de mig om skatt i namnet 20% personlig inkomstskatt, det är normalt.
  ----------------------
  Lycka till med.
  ben qflbank üzerinden yatırım yaptım ve bir miktar for kazandım. başlangıçta för çekme problemi yaşamadım ama sonra KYC sertifikası düzenlememi istediler.son noktada% 20 kişisel gelir vergisi alzkirizüzızızızızızızızııııııı

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Harun, tack för att du delar din erfarenhet med Qflbank Global, även om det är svårt att tro. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de inte kan ta ut sitt kapital.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.