Kommentarer om QIVIUT

I denna avdelning vi analyserar mäklaren QIVIUT (kallas även qclfx.co), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas QIVIUT verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar QIVIUT. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: QIVIUT CAPITAL LP och QCL INTERNATIONAL GROUP LTD.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den är baserad på USA (detta har visat sig vara falskt) och Hong Kong.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton som erbjuds av QIVIUT, i det här fallet hittade vi inte information om att ha olika typer av konton.

La plattform att fungera som QIVIUT erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som QIVIUT tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

QIVIUT webbplats
QIVIUT webbplats

QIVIUT tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: viss information om vad QIVIUT erbjuder men tyvärr är den endast tillgänglig på engelska.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om QIVIUT |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: qclfx.co

Telefonnummer: har inte

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på QIVIUT <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget QIVIUT är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom: det är en helt olaglig mäklare, den är inte reglerad och dess webbplats saknar mycket juridisk information, det lilla den avslöjar är falskt. När du letar efter fler recensioner och information om QIVIUT Vi hittade många recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Qiviut? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «QIVIUT (qclfx.com): Betyg och kommentarer»

 1. Peter svar

  De är respektlösa, om de märker att du är äldre så respekterar de dig och gör till och med narr av dig. Jag är en äldre person och på grund av dem har jag varit skuldsatt och jag kommer inte att få tillbaka någonting

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pedro, tack för att du delar med dig av din erfarenhet och hjälper till med information om QIVIUT, denna mäklare är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.