Kommentarer om Qsmart Limited

I denna avdelning vi kommer att analysera mÀklaren QSmart Limited, Àr en CFD -mÀklare. Rekommenderas QSmart Limited verkligen för en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera med företaget?

MÀklaren nÀmner att vara en del av QSmart Limited.

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att den Àr baserad i bÄde Nya Zeeland och Schweiz.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren, mĂ€klaren nĂ€mner att regleras av CySEC (Cyperns regleringsorgan).

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av QSmart Limited, noterar vi att det erbjuder Tre typer av konton: Micro -konto, Premium -konto och VIP -konto.

Micro-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ 15.000 24 dollar, kundservice dygnet runt, upp till 5: 1 hÀvstÄngseffekt, begrÀnsad handelsvolym.

Det följs av Premiumkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ 50.000 24 dollar, 5/1 kundservice, upp till 200: 5 hÀvstÄngseffekt, ObegrÀnsad handelsvolym, handelsnyheter och metodik, föredragen kundservice, verkstÀllande service frÄn konton dedikerade 24 dagar i veckan XNUMX timmar.

Den sista typen av konto Àr VIP-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 100.000 24, 5/1 kundservice, upp till 500: 5 hÀvstÄng, obegrÀnsad handelsvolym, handelsnyheter och metodik, föredragen kundservice, konton dedikerade 24 dagar i veckan XNUMX timmar, Visa -bankkort.

Du kan se Ànnu fler funktioner om kontotyperna för QSmart Limited -mÀklaren i följande bild:

Qsmart Limited kontotyper
QSmart Limited kontotyper

den plattformar att fungera som QSmart Limiteds erbjudanden Àr: vi tror att QSmart Limiteds egen plattform, men anger det inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som QSmart Limited tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

Qsmart Limited -webbplats
QSmart Limited -webbplats

QSmart Limited tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av de olika produkterna som det Àr möjligt att handla med QSmart Limited, grundlÀggande förklaring om grundlÀggande analys och teknisk analys, ekonomisk kalender och förmodligen seminarier och webinarier, Àven om TillgÄng till dem mÄste registreras, sÄ det var inte möjligt för oss att verifiera dessa resurser för investeraren.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om QSmart Limited

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: qsmartlimited.com

Telefonnummer: + 64-3-2880071 och +41225185013

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att QSmart Limited -bolaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

För nÀrvarande Àr vÄr Äsikt positiv, eftersom mÀklaren Àr reglerad, men det bör noteras att vi inte har hittat kommentarer eller Äsikter om QSmart Limited pÄ internet, vilket fÄr oss att tro att det Àr en relativt ny mÀklare.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om QSmart Limited? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

41 kommentarer om «QSmart Limited: Betyg och kommentarer»

 1. Segrare svar

  Min bror förlorade mer Àn 12.000 XNUMX euro med dem. Lyckligtvis försökte vi de pengarÄtervinningstjÀnster som de nÀmner. Efter att ha levererat nÄgra papper kunde vi Àntligen fÄ tillbaka det, vi Àr mycket nöjda. Tack alla för hjÀlpen och informationen. Vi mÄste stoppa dessa bedrÀgerier tillsammans.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Victor, bra !!!, Tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. Lurad svar

  Qsmart Limited har redan stÀngt sin webbplats, var mycket försiktig eftersom i din bluffstrategi varje gÄng du stÀnger en sida Àr det för att du redan har en annan operation, i det hÀr fallet Bqsmart.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej lurad, tack sÄ mycket för att du delar denna information om QSmartk Limited ... Varför sÀger du att det Àr samma personer? Har du investerat med dem?

   HĂ€lsningar.

  • Juan Antonio MalagĂłn svar

   Hej alla lurade redan

   Jag tror att jag har blivit utsatt för en bluff med QSMART LIMITED, som Scammed sÀger, webbplatsen fungerar inte lÀngre, e -postmeddelanden svarar inte och telefonerna finns inte.

   Det första som ingen annan investerar med dessa mÀnniskor, nu verkar det som att de öppnar en annan sida som Àr BQSMART och den andra Àr om nÄgon kÀnner nÄgon form, medarbetare, advokater, som Àgnar sig Ät att förfölja dessa mÀnniskor och fÄ en del av investeringen tillbaka.

   All hjÀlp kommer att bli vÀl mottagen eftersom de pengarna var det enda jag hade i sparande, mitt fel för att jag litade pÄ.

   Tack hÀlsningar

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Juan, tack för informationen om QSmart Limited ... Varför tror du att det Àr samma personer som BQSMart?

    HĂ€lsningar.

    • Juan Antonio MalagĂłn svar

     Hej, jag vet inte om de Àr desamma, men som det kommenteras Àr sidan praktiskt taget densamma.

     Nu hoppar mina e -postadresser tillbaka, de personer som jag hade kontakt med Àr Kathia Arizpe, Marco Farola och Valetino Saenz.

     Min email Àr [e-postskyddad] om nÄgon vet eller kan hjÀlpa mig att försöka ÄterstÀlla nÄgot av det investerade, Àven om jag vet att det kommer att bli svÄrt.

     Jag stÄr till tjÀnst för alla som befinner sig i samma situation.

     tack

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Tack för informationen Juan ... Om du fÄr annan information, vÀnligen dela den med oss.

 3. Lurad svar

  Jag nÀmner bara att du inte ska investera en krona i Qsmart Limited, allt Àr falskt, licenser, adresser och nu har de en sida som heter Qsmart (bqsmart .co.nz /) som de snart kommer att stÀnga strömmen med en, alla anstÀllda Àr mycket vÀlutbildade professionella bedragare, dina pengar gÄr aldrig in i handeln. rapporterna monteras efter att den förmodade operationen har utförts, och ibland gör de till och med ett misstag i aktiekursen. Kontrollera med dina egna ögon.

 4. Joaquin gutierrez svar

  De sa ocksÄ till mig att investera men jag kollade och Cysec -förordningen Àr falsk.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Joaquin, tack sÄ mycket för dina kommentarer om QSmart Limited.

   HĂ€lsningar.

 5. Hannibal Martin svar

  William, jag Àr ocksÄ i Paraguay. Kan vi prata?
  Jag bad Bqsmart om detaljer om kunder i Paraguay för att fÄ veta referenser och de berÀttade för mig att den juridiska avdelningen avvisade begÀran pÄ grund av informationssekretess.
  Min email Àr [e-postskyddad]

 6. Hannibal Martin svar

  Hej allihopa. Jag handlar med BQSmart. Jag har haft vinster men hittills har jag bara tagit ut $ 100 som ett test och de har kommit till mig utan problem.
  Nu finns det en möjlighet att sÀtta in mer, men jag uppmuntrar inte. Vad garanterar avkastningen av mitt kapital och mina intÀkter?

 7. Miguel svar

  Och kĂ€nner du till BQsmart? Är det annorlunda eller Ă€r det samma? De har berĂ€ttat för mig om Mexiko men sagt att de Ă€r B q smarta Att de Ă€r i Nya Zeeland, med detta som jag lĂ€st det ger mig redan misstro eftersom jag inte vet om bara namnet sammanfaller eller att det Ă€r samma företag.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Miguel, vi kÀnner verkligen inte till Bqsmart, men nÀr vi jÀmför webbsidorna QSmart Limited och Bqsmart mÀrker vi att de Àr praktiskt taget identiska, var mycket försiktig. I dessa dagar kommer vi att göra en översyn av detta andra företag, men vi föreslÄr försiktighet.

   En hÀlsning.

 8. PlatshÄllarbild för Rafael Alberto Guarez svar

  Det Àr en SCAM de Àr en del av ett gÀng i Mexico City som har stulit och lurat i MEXICO, PERU, COLOMBIA och VENEZUELA, de Àr efterlysta i flera lÀnder.

  club .org / comptroller / n289115.html

  16-04-16.-Det offentliga ministeriet försĂ€krar att sedan 2006 har ett transnationellt nĂ€tverk för organiserad brottslighet funnits, skyddad under fasaden av lagligt konstituerade företag, som utger sig som finansiella rĂ„dgivare och aktiemarknadsoperatörer, utan att rĂ€kna med nationellt tillstĂ„nd. Övervakning av vĂ€rdepapper.

  Vicente Izquierdo Muñoz (huvudchef) Lisette Mogrovejo Venegas och Laura Aracelis Alanis Rojas. Alla har en arresteringsorder utfÀrdat den 28 oktober 2015 av den 31: e kontrolldomstolen i Caracas.

  Offentligt ministerium till Högsta domstolens kriminalkammare i syfte att begÀra godkÀnnande av utlÀmning av tvÄ venezuelanska / colombianska kvinnor som Àr i Colombia fördömda som familjesamarbetspartners till dessa mÀnniskor som har tvÀttat sitt digitala ansikte genom att göra dem till nya sidor och system för de finansiella fasaderna, Harold Muñoz och G. Lopez

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Rafael, tack sÄ mycket för att du delar denna information med oss.

   En hÀlsning.

 9. lobito22 svar

  var försiktig, dessa rÄttor inbjuder dig att investera, de genererar till och med vinst, men du kommer aldrig att kunna ta ut en krona frÄn ditt konto, de Àr professionella bedragare ... VARNING

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "lobito22", kan du kommentera lite mer om din erfarenhet av dem?

   En hÀlsning.

  • Ramon svar

   Lobito 22 för att sÀga de anklagelserna du borde ha bevis
   Jag Àr borta och mÄr bra
   hÀlsningar

 10. upphöra svar

  allt Àr ett bedrÀgeri, inte investera eller förlora som jag.

 11. upphör svar

  bedrÀgeri, qsmart Àr ett bedrÀgeri, invester inte med dem. de kommer bara att förlora sina pengar.

 12. louis juarez svar

  Qsmart rekommenderas inte, de kommer att lura dig ... det finns redan flera personer som har blivit lurade ... och tyvÀrr var jag en av dem. Titta pÄ följande lÀnk:

  raisenfraude .com /

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med QSmart Limited med oss. Kan du utöka din erfarenhet med dem lite mer? Kommer du ihÄg hur du hittade det hÀr företaget i första hand?

   En hÀlsning.

  • Juan Antonio MalagĂłn svar

   Hej Luis Juarez,

   Finns det nÄgon möjlighet att du kan berÀtta om du har kunnat ÄterstÀlla investeringen?

   Jag e-post Àr [e-postskyddad]

   tack

 13. Oscar luis svar

  William I har varit verksam sedan oktober förra Äret med bra resultat som du skulle bli förvÄnad över, hÀlsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Oscar, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med oss, hÀlsningar.

  • BedrĂ€geri QSMART svar

   Oscar luis

   Du Ă€r i en fantasi som skapats av dem sjĂ€lva, om du har kapital försök att dra tillbaka det sĂ„ snart som möjligt sĂ„ att du med egna ögon kan se början pĂ„ en mardröm, vilket i mitt fall tar 2 mĂ„nader att försöka ta ut mitt lilla kapital efter en förmodad dubbel förlust. lycka till. VÄNLIGEN FALL INTE FÖR QSMART LIMITED SCAM.

 14. William svar

  Ja, en av dina partners har kontaktat mig för att börja handla CFD.
  Och genom att inte ha kundrecensioner blir det svÄrare att fatta ett beslut.
  Denna qsmart -partner kontaktar dig och förklarar frĂ„n A till Ö hur de handlar CFD.

 15. Oscar luis svar

  Hej Williams som en klient av qsmart -grÀnser Àr en mycket pÄlitlig och sÀker mÀklare jag talar om Mexico City.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Oscar, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med QSmart Limited med oss,

   en hÀlsning.

  • William svar

   Hej Oscar, kan du kommentera hur lÀnge du har arbetat med dem? och lite mer erfarenhet, om möjligt.
   Tack pÄ förhand för dina bidrag.

   hÀlsningar,
   William
   frÄn Paraguay

  • Juan Antonio MalagĂłn svar

   Hej Oscar Luis,

   Jag sÀger till dig frÄn Costa Rica, har du verifierat att webben Àr aktiv, att appen svarar pÄ dig med din balans och verksamhet och framför allt att de svarar pÄ e -post och samtal?

   Sedan början av april har de försvunnit.

   Eventuella kommentarer uppskattas. Min e-post [e-postskyddad]

   hÀlsningar

 16. William svar

  QSMART erbjuder CFD genom sina partners i Latinamerika.
  PÄ sin webbplats nÀmner den att bestÀmmelser som FSC, CYSEC, etc.
  Jag skulle vilja ha kommentaren frÄn dina kunder i regionen.

  Tack.
  William

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej William, tack sÄ mycket för din kommentar, men du har fel om nÄgot, de har en förordning frÄn CySEC (Cyperns regleringsorgan) och en licens (inte en förordning) frÄn FSC pÄ Brittiska Jungfruöarna. Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   En hÀlsning.

   • William svar

    Ja, en av dina partners har kontaktat mig för att börja handla CFD.
    Och genom att inte ha kundrecensioner blir det svÄrare att fatta ett beslut.
    Denna qsmart -partner kontaktar dig och förklarar frĂ„n A till Ö hur de handlar CFD.

     • Fabio

      Cesar, din kommentar Àr ogrundad, snÀlla kan du vara lite mer objektiv.

      tack

      FA

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Hej César, det skulle vara intressant om du förklarar lite mer om din erfarenhet av detta företag ...

      En hÀlsning.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *