Kommentarer om Qsmart Limited

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren QSmart Limited, är en CFD -mäklare. Rekommenderas QSmart Limited verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med företaget?

Mäklaren nämner att vara en del av QSmart Limited.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att den är baserad i både Nya Zeeland och Schweiz.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, mäklaren nämner att regleras av CySEC (Cyperns regleringsorgan).

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av QSmart Limited, noterar vi att det erbjuder Tre typer av konton: Micro -konto, Premium -konto och VIP -konto.

Micro-konto- Minsta initiala insättning på 15.000 24 dollar, kundservice dygnet runt, upp till 5: 1 hävstångseffekt, begränsad handelsvolym.

Det följs av Premiumkonto- Minsta initiala insättning på 50.000 24 dollar, 5/1 kundservice, upp till 200: 5 hävstångseffekt, Obegränsad handelsvolym, handelsnyheter och metodik, föredragen kundservice, verkställande service från konton dedikerade 24 dagar i veckan XNUMX timmar.

Den sista typen av konto är VIP-konto- Minsta initiala insättning på $ 100.000 24, 5/1 kundservice, upp till 500: 5 hävstång, obegränsad handelsvolym, handelsnyheter och metodik, föredragen kundservice, konton dedikerade 24 dagar i veckan XNUMX timmar, Visa -bankkort.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyperna för QSmart Limited -mäklaren i följande bild:

Qsmart Limited kontotyper
QSmart Limited kontotyper

den plattformar att fungera som QSmart Limiteds erbjudanden är: vi tror att QSmart Limiteds egen plattform, men anger det inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som QSmart Limited tillhandahåller på sin webbplats.

Qsmart Limited -webbplats
QSmart Limited -webbplats

QSmart Limited tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av de olika produkterna som det är möjligt att handla med QSmart Limited, grundläggande förklaring om grundläggande analys och teknisk analys, ekonomisk kalender och förmodligen seminarier och webinarier, även om Tillgång till dem måste registreras, så det var inte möjligt för oss att verifiera dessa resurser för investeraren.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om QSmart Limited

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: qsmartlimited.com

Telefonnummer: + 64-3-2880071 och +41225185013

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att QSmart Limited -bolaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

För närvarande är vår åsikt positiv, eftersom mäklaren är reglerad, men det bör noteras att vi inte har hittat kommentarer eller åsikter om QSmart Limited på internet, vilket får oss att tro att det är en relativt ny mäklare.

Uppmärksamhet: mäklaren QSmart Limited är kopplad till Black Core, 1000extra Alpha Assets Group, Handtag-GP, Aurora först, Bitcoin Bank, Krypton mäklare, Emporio Trading, EurobondPlus, hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus handel, M Mäklare, MMT Investing Group, MyTradeMM, OneXGlobal, poloinvest, SmartEnevita, Sammanfattning, Urustrade, Apollo Management y Vanki Trading, mäklare med dåligt rykte och klagomål från tillsynsmyndigheter. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om QSmart Limited? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

43 kommentarer om «QSmart Limited: Betyg och kommentarer»

 1. Viktig information svar

  Hej vänner, jag jobbade för flera av dessa företag, jag kan berätta att de är en väldigt stor grupp, och att de byter mäklare då de har problem med lagen eller har för många klagomål, gruppen inkluderar åtminstone alla dessa mäklare: 1000extra, Alfa Assets Group, Apollo Management ( invest-apollo .co ), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading, Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global ( one-xglobal.uk ), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade och Vanki Trading

  Som du kan se är de alla mäklare med samma egenskaper: ingen reglering, många klagomål om bedrägeri. Jag hoppas att snart återkomma med mer information från ägarna, för nu kan jag säga till er att hålla er långt borta från alla dessa företag, eftersom jag sa att jag jobbade för den här gruppen av bedragare och de är de värsta, de tänker bara på gör att kunden sätter in så mycket som möjligt och stjäl allt. Du kommer aldrig att vinna något. Pengarna är inte ens investerade det är en helt riggad investeringsplattform. Jag arbetade med dem men jag ångrar det mycket, jag gjorde det för i mitt land finns det få jobb och jag behövde pengar för att försörja min familj. Men efter att ha arbetat med den här gruppen tjuvmaskar insåg jag att jag inte kunde fortsätta att vara involverad i den typen av människor. Jag hoppas att mitt meddelande hjälper dig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Information, Tack för att du skriver om QSmart Limited. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER. Han är en del av en organiserad kriminell organisation som använder olika mäklare för att lura alla sina kunder: Alfa Assets Group, Apollo Management (invest-apollo .co), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading , Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global (one-xglobal.uk), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade och Vanki Trading.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Segrare svar

  Min bror förlorade mer än 12.000 XNUMX euro med dem. Lyckligtvis försökte vi de pengaråtervinningstjänster som de nämner. Efter att ha levererat några papper kunde vi äntligen få tillbaka det, vi är mycket nöjda. Tack alla för hjälpen och informationen. Vi måste stoppa dessa bedrägerier tillsammans.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Victor, bra !!!, Tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 3. Lurad svar

  Qsmart Limited har redan stängt sin webbplats, var mycket försiktig eftersom i din bluffstrategi varje gång du stänger en sida är det för att du redan har en annan operation, i det här fallet Bqsmart.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fraud, tack så mycket för att du delar med dig av denna information om QSmartk Limited... Varför säger du att de är samma personer? Har du investerat med dem?

   Hälsningar.

  • Juan Antonio Malagón svar

   Hej alla lurade redan

   Jag tror att jag har blivit utsatt för en bluff med QSMART LIMITED, som Scammed säger, webbplatsen fungerar inte längre, e -postmeddelanden svarar inte och telefonerna finns inte.

   Det första som ingen annan investerar med dessa människor, nu verkar det som att de öppnar en annan sida som är BQSMART och den andra är om någon känner någon form, medarbetare, advokater, som ägnar sig åt att förfölja dessa människor och få en del av investeringen tillbaka.

   All hjälp kommer att bli väl mottagen eftersom de pengarna var det enda jag hade i sparande, mitt fel för att jag litade på.

   Tack hälsningar

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Juan, tack för informationen om QSmart Limited ... Varför tror du att det är samma personer som BQSMart?

    Hälsningar.

   • Juan Antonio Malagón

    Hej, jag vet inte om de är desamma, men som det kommenteras är sidan praktiskt taget densamma.

    Nu hoppar mina e -postadresser tillbaka, de personer som jag hade kontakt med är Kathia Arizpe, Marco Farola och Valetino Saenz.

    Min email är [e-postskyddad] om någon vet eller kan hjälpa mig att försöka återställa något av det investerade, även om jag vet att det kommer att bli svårt.

    Jag står till tjänst för alla som befinner sig i samma situation.

    tack

   • Rekommenderade mäklare

    Tack för informationen Juan ... Om du får annan information, vänligen dela den med oss.

 4. Lurad svar

  Jag nämner bara att du inte ska investera en krona i Qsmart Limited, allt är falskt, licenser, adresser och nu har de en sida som heter Qsmart (bqsmart .co.nz /) som de snart kommer att stänga strömmen med en, alla anställda är mycket välutbildade professionella bedragare, dina pengar går aldrig in i handeln. rapporterna monteras efter att den förmodade operationen har utförts, och ibland gör de till och med ett misstag i aktiekursen. Kontrollera med dina egna ögon.

 5. Joaquin gutierrez svar

  De sa också till mig att investera men jag kollade och Cysec -förordningen är falsk.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Joaquin, tack så mycket för dina kommentarer om QSmart Limited.

   Hälsningar.

 6. Hannibal Martin svar

  William, jag är också i Paraguay. Kan vi prata?
  Jag bad Bqsmart om detaljer om kunder i Paraguay för att få veta referenser och de berättade för mig att den juridiska avdelningen avvisade begäran på grund av informationssekretess.
  Min email är [e-postskyddad]

 7. Hannibal Martin svar

  Hej allihopa. Jag handlar med BQSmart. Jag har haft vinster men hittills har jag bara tagit ut $ 100 som ett test och de har kommit till mig utan problem.
  Nu finns det en möjlighet att sätta in mer, men jag uppmuntrar inte. Vad garanterar avkastningen av mitt kapital och mina intäkter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.