Quadriga Asset Managers kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Quadriga Asset Managers (även kallad quadrigafunds.es), är en fondförvaltningsmäklare. Rekommenderas Quadriga Asset Managers verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Quadriga Asset Managers. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: QUADRIGA ASSET MANAGERS SGIIC, SA

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den är baserad i: Madrid, Spanien.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den är auktoriserad och reglerad av CNMV (Spanien).

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton som erbjuds av Quadriga Asset Managers, i det här fallet kan vi se att sidan inte ger information om förekomsten av olika typer av konton.

Las plattformar att fungera som Quadriga Asset Managers erbjuder är: det nämns inte på sidan, men vi tror att det använder sin egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Quadriga Asset Managers tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Quadriga Asset Managers webbplats
Quadriga Asset Managers webbplats

Quadriga Asset Managers tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: en kort introduktion till mäklaren, några definitioner av grundläggande begrepp, nyheter, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Quadriga Asset Managers |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: quadrigafunds.es

Telefonnummer: (+ 34) 913 244 200

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Quadriga Asset Managers <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Quadriga Asset Managers är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

När vi ser allt detta informerar vi dig om att det är en säker mäklare, eftersom den är vederbörligen reglerad, men när vi letar efter recensioner om Quadriga Asset Managers Vi hittade flera negativa kommentarer och ett inte särskilt bra betyg. Vi rekommenderar att du får rätt råd om du vill investera i Quadriga Asset Managers.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Quadriga Asset Managers? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Quadriga Asset Managers: Betyg och kommentarer»

 1. Miguel Diaz svar

  Det här företaget är en bluff. Jag får inte betalt än, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Miguel Diaz, tack för att du skrev om Quadriga Asset Managers. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.