I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Quanta Asset Management. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Quanta Asset Management och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatskvanta.handel
???? företagetQUANTA ASSET MANAGEMENT LIMITED
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad] - [e-postskyddad]
📈 PlattformHandelsterminal
📌 Adress2 Fairholme Close, London (verifierad falsk adress)

⚠️ Quanta Asset Management nämner att de ägs av QUANTA ASSET MANAGEMENT LIMITED men detta företag är inte registrerat någonstans och det finns ingen korrekt information om det heller. ⚠️

Kontotyper

Quanta Asset Management erbjuder 4 olika konton att handla:

KontotypMinsta initiala insättning
GrundläggandeOmnämnt
Advanced Open waterOmnämnt
ExpertOmnämnt
MästareOmnämnt

Information på webben

Garlibit hemsida

Quanta Asset Management ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, live-diagram, tillgångskalkylator, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Quanta Asset Management slutlig värdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Quanta Asset Management.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Quanta Asset Management:

datum Uppdatering – nyheter
--

Användarrecensioner

Vad tycker du om Quanta Asset Management? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av Quanta Asset Management.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Quanta Asset Management

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Quanta Asset Management

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Quanta Asset Management?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Quanta Asset Management en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Quanta Asset Management är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Quanta Asset Management pålitlig?

Nej. Quanta Asset Management är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Quanta Asset Management?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Quanta Asset Management?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Är Quanta Asset Management en bluff? 2023 recensioner»

 1. Lorenza Ribes svar

  JAG HAR VARIT SOM MÄRT 1 MÅNAD OCH JAG KAN fortfarande inte se ett öre. VAD KAN JAG GÖRA

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lorenza Ribes, tack för att du kommenterar Quanta Asset Management. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR
   Hälsningar.

 2. George Louis Cola svar

  Dessa är inget annat än bedragare, de låter dig aldrig dra dig tillbaka

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jorge Luis Coca, tack för din kommentar om Quanta Asset Management. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.