✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget Quantfury är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Quantfury och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsquantfury.com
???? företagetQuantfury Trading Limited
⚖️ regleringSCB (Bahamas)
📧 E-postadress Har inte
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressBahamas
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 17 januari 2017
FöretagstypMäklare för aktier, kryptovalutor, cfd:er, valuta, råvaror och ETF:er

Företag: Quantfury ägs av Quantfury Trading Limited.

plats: Quantfury nämner att vara belägen på Bahamas, en plats som absolut INTE REKOMMENDERAS. Om du bestämmer dig för att lita på ett företag baserat här måste du veta att dina pengar inte har någon typ av skydd, det är mycket riskabelt, tänk efter två gånger innan du litar på det här företaget.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är Quantfury?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Quantfury är en mäklare för aktier, kryptovalutor, cfds, forex, råvaror och ETF:er.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

quantfurys webbplats 1

Här visar vi dig en skärmdump av Quantfurys webbplats, som är quantfury.com. Fångsten gjordes i December av 2023.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

Detta företag tillhandahåller inga kontaktuppgifter; Inget mejl eller telefonnummer. Vad betyder det här? Att ett företag inte lämnar kontaktuppgifter är ett mycket dåligt tecken. Föreställ dig att du har ett problem eller klagomål och att du inte har något sätt att kontakta dem. Det låter riktigt illa, eller hur?

Quantfury förordning

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Detta företag nämner att det är reglerat i Bahamas, denna plats används eftersom regleringen av denna typ av land praktiskt taget är obefintlig. Det är nästan samma sak som att arbeta med en oreglerad mäklare. Det vill säga om du arbetar med en mäklare med den här typen av reglering är du tyvärr 100% oskyddad. Därför, på regulatorisk nivå, är Quantfury tyvärr en helt farlig och mycket osäker mäklare.

???? Quantfury finalbetyg ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Quantfury och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De nämner att vara belägen på en MYCKET OSÄKER plats som Bahamas.

reglering: De nämner att vara reglerad av en mycket oseriös och framför allt osäker regulator, som Bahamas. Det finns en tydlig brist på säkerhet på regulatorisk nivå.

Valfritt stycke, endast om företaget har varnats av en finansiell tillsynsmyndighet. Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FCA, den brittiska tillsynsmyndigheten). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Företaget nämner inte heller något kontaktsätt; Om du behöver kontakta dem för en nödsituation, hur gör du det? Var försiktig.

Kort sagt, att utforska världen av investeringar genom Quantfury (quantfury.com) kanske inte är den bästa idén. Läget på Bahamas, ett känt skatteparadis, väcker frågor om säkerheten för våra fonder. Bristen på regler och garantier lämnar oss med en obekväm känsla. Riskera våra investeringar på en plats som denna? Det verkar som en riskabel satsning som vi kanske borde ompröva. Att investera försiktigt och välja mer transparenta plattformar kan vara nyckeln till en säkrare ekonomisk väg!

uppdateringar

Nyheter om Quantfury:

datum Uppdatering – nyheter
November 2020Klagomål mot Quantfury av finansiell tillsynsmyndighet CNMV
vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar att Quantfury är nära kopplat till Handel, ett företag med flera klagomål mot det anklagat för att ha begått många bedrägerier. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”1063″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Quantfury.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Quantfury

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Quantfury

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Quantfury?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Quantfury?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Quantfury pålitlig?

Nej. Quantfury är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) Det är baserat på en mycket farlig plats 2) Dess reglering är en av de sämsta på planeten 3) har varningar från finansiella tillsynsmyndigheter (CNMV)

Hur får man tillbaka pengar från Quantfury?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

32 kommentarer om «Quantfury: Åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Paula svar

  Jag satte in mina pengar lite i taget, jag nådde 2000 USD, idag när det handlades framför mina ögon konverterade de mina pengar till tjuder och skickade dem någon annanstans. Som om jag skulle simulera ett hack som jag inte hade sedan det opererades på min personliga dator. Jag är upprörd. Jag kommer att återgå till handel på Binance som är reglerad och skicka mina pengar till min personliga plånbok

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Paula, tack för att du kommenterar Quantfury, den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt av dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorade och de behåller den.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Ariel svar

  Jag har väntat på mina pengar länge och de har inte lämnat tillbaka dem till mig, det är ett bedrägeri!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ariel, tack för att du kommenterar Quantfury, den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt av dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorade och de behåller den.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. ANONYM svar

  Tack så mycket! Tack vare denna analys kunde jag återställa det jag förlorade.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ANONYM, FANTASTISK!!!, vad glad du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du betalar med ditt kort, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recension och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här: FRÅGA DINA PENGAR

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 4. TILL CARLOS. svar

  DE ANSKALLAR DIG FÖR ATT SKALPERA, DE BLOCKAR DIG OCH DE STÄLLER DINA PENGAR. OCH DÅ SVARAR DE INTE PÅ DINA MEDDELANDEN. JAG HAR VÄNTAT I MER ÄN EN MÅNAD OCH DE GER MIG INTE NÅGOT SVAR. SANNINGEN ÄR ATT JAG KÄNNER JAG LUCKAD.

  QUANTFURY SUPPORT ÄR EN SKAM, VERKLIGEN. JAG HAR VARIT KUND I MÅNADER OCH DE GER MIG INTE ETT SVAR OCH DE HAR BLOCKERT MINA MEDEL, DE ÄR PIRATER OCH TJUVAR.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej A. CARLOS, tack för att du kommenterar Quantfury, den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt av dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorade och de behåller den.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Radband svar

  Hej vänner, denna mäklare är baserad i BAHAMAS, det är en skatteparadisö, snälla investera inte med denna typ av bedrägeri. De låter dem inte dra sig tillbaka, det är den klassiska bluffen. Jag berättar det här för att jag investerade 250 € hos dem och det har gått 2 månader och jag kan fortfarande inte ta ut mina pengar. De hittar på ursäkter och problem. Jag känner mig helt lurad.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Rosario, tack för att du kommenterar Quantfury, den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt av dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorade och de behåller den.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. AC svar

  HEJ, DETTA ÄR EN UNDERBAR BUFFÄR, DE KLASSIFICERADE MIG SOM EN BOT AV NÅGON ANLEDNING SOM DE UPPFINNADE OCH DE STRAFDE MIG PÅ SÅ SÅ SÄTT ATT DE FÅTT MIG ATT FÖRLORA HELA MIN INVESTERING. JAG HAR EN ANNAN VÄN SOM JUST NÄR HAN BÖRJADE BEGÄRA SIN PENSION, HÄNDE NÅGOT MYCKET LIKNANDE FÖR HONOM.

  JAG HAR BÖRJAT FORSKA PÅ INTERNET OCH JAG SER ATT DET HÄR FALLET REPETS MYCKET OCH ATT FRAMFÖR ALLA MÄNNISKOR SOM VILL DRA SIG ATT BÖRJA HA PROBLEM OCH ÄNTILIGEN TILLBAKA SITT KAPITAL. FÖR MIG SER JAG ÄRLIGT UT UT ELLER:

  A) ETT HJÄRNBLEDREG

  B) DE ÄR HELT ENKELT ETT FÖRETAG MED MYCKET DÅLIG KVALITET OCH FRUKTANSVÄRT STÖD

  NÅGOT AV DE TVÅ ALTERNATIV ÄR UPPETENS MYCKET DÅLIGT OCH JAG REKOMMENDERAR DEM INTE ALLS.

  INVESTERA BÄTTRE PENGAR PÅ ATT ÅKA PÅ SEMESTER MED DIN FAMILJ ÄN ATT GER DEM TILL DESSA TJUV

  HÄLSNINGAR

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej AC, tack för att du kommenterar Quantfury, den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt av dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorade och de behåller den.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *