Bux mäklare

QuantumAI comentarios

Análisis sobre QuantumAI

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Quantum AI (kallas även med namnet: quantumai.io), Det är en automatiserad handelsplattform. ¿Es QuantumAI realmente recomendado para realizar una inversión? ¿Es mejor no invertir con esta empresa? ¿Es un sitio seguro? ¿Es una estafa? Te ayudaremos a determinarlo.

sedan hittar du följande: åsikter om QuantumAI ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: ¿es QuantumAI un sitio seguro? ⛔ ¿Podemos confiar en esta empresa? ✅ ¿Podremos retirar nuestro dinero? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

  • ❌ QuantumAI menciona ser parte de Epik Inc
  • ❌ När det gäller din plats så ger webbplatsen ingen information om detta.
  • ❌ Om vi ​​analyserar dess säkerhet, observerar vi det QuantumAI no cuenta con ningún tipo de regulación.

UPPMÄRKSAMHET: QuantumAI är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera tipos de cuenta que ofrece QuantumAI, i det här fallet hittade vi ingen information som tyder på att de finns.

La plataforma para operar que QuantumAI utiliza es: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel para el trader que QuantumAI proporciona en su página web. Nosotros creemos que los recursos y ayudas provistas en la página web, pueden ser un gran punto a favor del broker.

Página Web QuantumAI
QuantumAI webbplats

QuantumAI proporciona las siguientes ayudas o recursos a los traders o interesados: una explicación sobre los servicios que ofrece, no mucho más.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Quantum AI

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

  • 🌏 Webbplats: quantumai.io | quantum-ai-trading.com | bayofbuddah.com/s’inscrire/quantum+ai | wealth-info.com/quantumai | sedangpopuler.com/official_site/sign_up
  • 📞 Telefonnummer: har inte
  • 📧 E-post: har inte

Du kanske undrar varför vi recenserade QuantumAI. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Quantum AI

Finalizando con este apartado, en nuestra opinión: ¿creemos que la empresa QuantumAI es confiable? ¿Deberías invertir tu dinero con la empresa? ¿Son una empresa recomendada? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha granskat företaget rekommenderar vi försiktighet. Det är ett olagligt företag, det vill säga att det inte har de nödvändiga behörigheterna för att verka som ett företag. Vi misstänker att det kan vara ett företag som du kommer få problem med att kunna ta ut dina pengar, de verkar vara opålitliga.

Utöver detta är det ett mycket otransparent företag, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det inte visar data om dess registrering och det saknar även reglering (oreglerat företag).

Alla dessa egenskaper får oss att tro att de är ett väldigt oseriöst och farligt företag att skicka pengar. ❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i juni 2022 OSC (Ontario) añadió a QuantumAI till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till ⚠️-varningen från juni 2022 från OSC


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om QuantumAI? Vad har du varit med om?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.