✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Här ska vi undersöka om Quopi är ett säkert eller opålitligt företag enligt vår mening. Missa inte vår fullständiga analys för alla detaljer!

Efter en noggrann analys av webbplatsen har vi tittat på varje detalj och undersökt de nyckelegenskaper som tas med i beräkningen när man väljer en bra mäklare, såsom dess placering, företaget den tillhör, dess reglering och dess rykte.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Quopi och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsquopi.app
???? företaget*Den nämner inte vilket företag den tillhör.
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress support@Quopi
📈 PlattformEgen plattform
📌 Adress Nämner inte hans adress
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-12-14
FöretagstypKryptovaluta mäklare

Företag: ⚠️ Quopi identifierar inte vilket företag det tillhör. Denna brist på transparens är en anledning till oro.

Plats: ⚠️ Det är inte specificerat var Quopi ligger, vilket är mycket alarmerande. Att lita på ett företag utan känd plats är en stor risk. Var mycket försiktig.

Efter en detaljerad analys har vi kommit fram till att det finns flera egenskaper hos detta företag som orsakar oss oro.

Vad är Quopi?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Quopi är en: kryptovalutamäklare .

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

QUOPI 1 webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av Quopis webbplats, som är quopi.app. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: Det nämner inte ditt telefonnummer

– Vi har hittat följande e-post: support@Quopi

Quopi förordning

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Situationen som mäklaren presenterar för oss är mycket oroande; Den ger ingen information om dess reglering. Vad får oss att tänka på detta? Vi står inför en mäklare som inte är föremål för reglering. Vilka konsekvenser kan detta få? Det innebär att mäklarens kunder och deras medel inte backas upp av något skydd. Det betyder att om mäklaren agerar bedrägligt kanske du inte kan få tillbaka dina pengar. Vi rekommenderar att du är mycket försiktig när du har att göra med den här typen av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du litar på ett företag utan någon reglering eller skydd!

???? Sista Quopi-betyg ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Quopi och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Bolagets läge nämns inte.

reglering: Genom att inte tillhandahålla information om dess reglering framställer detta företag sig som oreglerat, vilket tyder på en anmärkningsvärd brist på tydlighet och professionalism.

Företaget nämner inte heller något kontaktsätt; Om du behöver kontakta dem för en nödsituation, hur gör du det? Var försiktig.

Kom ihåg att företaget har fördömts av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FSMA, Belgian Financial Services and Markets Authority). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Detta företag erbjuder automatiserade investeringar, vilket vi anser är mycket osäkra. Var väldigt, väldigt försiktig.

Quopi är en kryptovalutamäklare vars utvärdering avslöjar oroande luckor i nyckelinformation. Placeringen av företaget nämns inte, vilket är alarmerande eftersom det hindrar oss från att känna till dess verkliga huvudkontor och väcker tvivel om dess legitimitet. Dessutom, genom att inte ge information om sin reglering, framställer detta företag sig som oreglerat, vilket anger en betydande otydlighet och professionalism. Bristen på detaljer om dess tillsyn och regulatoriska skyddsåtgärder tyder på en osäker miljö för investerare.

Företaget nämner inte något kontaktsätt, vilket försvårar alla försök till kommunikation i brådskande fall. Quopi klargör vidare inte vilket företag man ingår i, vilket visar på en tydlig brist på seriositet och transparens. De erbjuder automatiserade investeringar, en praxis som vi anser vara mycket osäker och som kan sätta klientmedel på spel.

🚨🚨 Avslutningsvis: Av de nämnda skälen drar vi slutsatsen att detta företag inte är särskilt seriöst eller säkert. Det är viktigt att gå fram med stor försiktighet, eftersom det finns flera oroande tecken. 🚨🚨

uppdateringar

Quopi nyheter:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot Quopi finansiell tillsynsmyndighet FSMA, Belgian Financial Services and Markets Authority

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Quopi.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Rutiner för att kräva pengar lurade av Quopi

Om du har varit föremål för en bluff och behöver veta hur du får tillbaka dina pengar rekommenderar vi att du läser vår FAQ-sektion för vägledning.

Hur man rapporterar Quopi

Om du inte är nöjd med tjänsten som tillhandahålls av företaget och vill lämna in ett klagomål av någon anledning, kommer vi att berätta för dig det bästa sättet att göra det nedan i FAQ-sektionen.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Quopi?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Quopi?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Quopi pålitlig?

Nej. Quopi är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag:

Quopi nämner inte dess läge, vilket redan väcker tvivel. Bristen på information om dess förordning tyder på att den fungerar utan tillsyn, vilket återspeglar en anmärkningsvärd brist på tydlighet och professionalism. Dessutom tillhandahåller den inga kontaktmöjligheter, vilket försvårar alla försök till kommunikation i nödfall. Det klargör inte heller vilket företag som ligger bakom, vilket bidrar till bristen på seriositet och transparens. Erbjudandet om automatiserade investeringar är särskilt oroande och bör övervägas med yttersta försiktighet.

Hur får man tillbaka pengar från Quopi?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Quopi: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. JesusCr svar

  De bjuder in mig att investera, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej JesúsCr, tack för att du skriver om Quopi. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *