Bux mäklare

raceoption kommentarer

Analys om Raceoption

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera raceoption (kallas även med namnet: raceoption.com), Det handlar om en Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas verkligen Raceoption för att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Raceoption ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Raceoption en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Raceoption nämner att vara en del av Makerun Corp..
 • Angående din plats, företaget är baserat i Islas Marshall enligt webbplatsen, även om det inte finns någon giltig information som bekräftar detta, tror vi att det är en falsk data.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att Raceoption nämner inget om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

UPPMÄRKSAMHET: Raceoption är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera typer av konton som erbjuds av RaceoptionI det här fallet ser vi att det erbjuder två olika typer av konton:

 • Bronskonto: minsta initiala insättning $ 250, uttag på en timme, bonus +20%, handelskurs (bok och video), provkonto.
 • Silverkonto: Frånminsta initiala insättning $ 1.000, uttag på en timme, bonus +50%, handelskurs (bok och video), provkonto, mästarklass (webbsession), tre första affärer utan risk.
 • Guldkonto: minsta initiala insättning $ 3.000, uttag inom en timme, +100% bonus, handelskurs (bok och video), provkonto, masterclass (websession), tre första riskfria affärer, schweiziskt kontantkort, individuell kontoansvarig.

La plattform att fungera som Raceoption använder är: Spot 2.0-plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Raceoption tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

raceoptions webbplats
Raceoptions webbplats

Raceoption tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring om tjänsterna den erbjuder, livediagram, FAQ-sektion, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information raceoption

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: raceoption.com
 • 📞 Telefonnummer: +442038088047 (Storbritannien) / +18499370831 (USA)
 • 📧 E-post: kontakta direkt via hemsidan

Du kanske undrar varför vi recenserar Raceoption. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på raceoption

Avslutar detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att Raceoption-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha undersökt det, vi råder dig att vara försiktig, eftersom det är ett illegalt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom knep och fällor. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Raceoption? Vad har du haft för erfarenhet?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

4 kommentarer om «Raceoption: betyg och kommentarer»

 1. Ephraim svar

  Jag rekommenderar det inte, det betalar 60% i nästan alla par, det betalar 85% i ett eller två par, men du spenderar en, två eller tre timmar på att analysera de som betalar mest och när marknaden är på ett viktigt ingångspunkten stänger dig och när du lyckas öppna den när den äntligen öppnar för dig och det paret betalar dig inte 85 utan 60% och ibland missar du ingångspunkterna för den förlorade tiden, frustrationen för de sakerna gör att all psykotrading går att slösa, det är Mäklaren är svårare än marknaden, jag gillar att använda harmoniska mönster och när det är ett nästan i formation inträffar en katastrof, jag rekommenderar det inte

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Efraín, oavsett vad du tjänar, den här mäklaren returnerar aldrig dina pengar, så det du tjänar stannar alltid hos dem, de stjäl dem från dig. Tack för din kommentar om Raceoption. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Sarai svar

  Hej, jag gjorde en initial investering på $ 50 och sedan bad mannen mig om $ 150 mer för att kunna betala en typ av uttag efter det, eftersom det är mitt land, Venezuela, sa han till mig att landets politik inte tillät mycket tillgång och jag De ber $ 150 mer så att de kan skicka mig pengarna och sanningen är att jag mår väldigt dåligt av det. eftersom jag inte har pengar gav jag alla mina besparingar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sarai, tack för din kommentar om Raceoption. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.