Ranking av de 5 bästa värdefonderna 2023

mest värdefulla fonder

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Om du ska välja vilka fonder du ska investera i nu bör du göra en fördjupad studie för att välja vilket som är det bästa alternativet som marknaden erbjuder dig. En växande marknad är värdeinvesteringsfonder, som har populariserats av industripionjärer som Benjamin Graham och hans lärjunge Warren Buffett. Idag ska jag berätta vilka som är de 5 bästa värdefonderna 2023.

AzValue

Vi kommer att börja vår rangordning av investeringsfonder fokuserade på värde och prata om denna fond, som är baserad i Spanien och grundades 2015.

Denna fond använder metoden att leta efter undervärderade företag på marknaden, tack vare en grundlig analys av företag där långsiktiga fördelar kan genereras.

Hans ledningsgrupp är specialist på att upptäcka potentialen och tillväxten hos ett undervärderat företag på lång sikt, leta efter konkurrensfördelarna för varje område, för att stödja och generera vinster.

bestinver

Nästa av våra mest lönsamma värdefokuserade investeringsfonder är denna spanska fondförvaltare, som grundades 1987 och är en av de mest prestigefyllda i det iberiska landet.

Detta företag söker investeringsmöjligheter genom att lokalisera undervärderade företag, genom en extremt uttömmande analys, utvärdera deras finansiella hälsa, deras position i branschen, deras kassaflöde och konkurrens, för att investera i dem och vänta på fördelarna som de kan utlösa.

Investeringsförvaltaren Bestinver fokuserar främst på långsiktiga vinster, letar först efter solida investeringar och lägger till dem i sin portfölj.

Tweedy, Browne Company LLC

Om du undrar över andra alternativ som gör att du kan investera nu, bör denna förvaltare med en lång historia vara bland dina planer. Dess resultat har visats på lång sikt, med tanke på ett mycket disciplinerat arbetslag, som inte lätt faller in i marknadens fall och uppgångar.

Dodge & Cox

Naturligtvis kan en av de mest kända förvaltarna över hela världen inte saknas i vår ranking av investeringsfonder, för att han främst fokuserar på värdeinvesteringar.

Den här amerikanska chefen är ett av riktmärkena i sektorn, tack vare sin historia av framgångar, med fokus främst på att leta efter företag, men alltid på lång sikt.

Berkshire Hathaway

Om vi ​​pratar om värdefonder kan vi inte glömma att prata om en av de mest lönsamma investeringsfonderna, grundad av en verklig framstående i investeringsvärlden, som Warren Buffett.

Detta företag investerar i långsiktigt värde, främst eftersträvar avkastningen av vinster för var och en av sina aktieägare.

Om du vill veta det autentiska riktmärket, inte bara för investeringar i värdefonder, utan också för de lärdomar som har lärts ut till praktiskt taget alla områden av investerare, bör detta vara ett av dina främsta riktmärken.


Vad är värdefonder?

Nu när vi har sett över vår placeringsfondrankning är det oerhört viktigt att förstå vad värdefonder är för att bedöma om detta alternativ faktiskt är lämpligt för dig.

Dessa typer av fonder fokuserar på att investera i värde, och för att förstå det enkelt betyder det att investeraren måste leta efter aktier eller tillgångar som finns på marknaden, som har ett pris som är lägre än deras inneboende värde.

Dessa verksamheter är oftast mycket lukrativa, men samtidigt krävs stor erfarenhet och kunskap inom branschen för att analysera potentialen i ett företag.

Investerare utgår från utgångspunkten att marknaden kan ryckas med av tillfälliga förändringar som gör att företag tappar i värde, och framför allt ägna särskild uppmärksamhet och kreativitet åt att söka investeringar, som på lång sikt vägleder företag i Så småningom återvinner de sina inneboende värde, och detta återspeglas på marknaden, vilket genererar fördelar för investerare.

Hur mycket behövs för att investera i värde?

Att investera i värde är en av de mest lönsamma investeringsfonderna för mer erfarna investerare, eftersom de erbjuder stor tillväxtpotential, särskilt genom att fokusera på tillgångar som den mindre erfarna investeraren inte observerar eller konkurrerar om att förvärva.

Detta betyder dock inte att det är lätt, det finns inget minimum för att kunna investera i värdefonder, men du behöver ha kapacitet och likviditet för att kunna investera i dyrare bolag, eftersom den här typen av rörelser försöker för att täcka de kostnader som är förenade med administrationen.

På tal om ett belopp med vilket du kan skaffa värdefulla medel, det sträcker sig från tiotusentals dollar, vilket gör att alla inte kan investera i dem.

Vilka är värdesektorerna?

Värdesektorerna är de som identifierats av investerare, vilka tjänar till att klassificera potentialen hos företag som värderas på lång sikt. Det finns flera sätt att klassificera sektorerna med hänsyn till de nuvarande ekonomiska förhållandena, marknaden, sektorn, men de mest kända är:

 • effekt
 • Råvaror
 • fastighet
 • klinisk konsumtion
 • hälsa
 • Finans
 • Industri

Vanliga frågor:

Vilken är den mest lönsamma värdefonden?

Det är inte lätt att uppskatta vilken som är den mest lönsamma värdefonden, men om du undrar vilka fonder du ska investera i nu kan du välja de som ger dig framtida avkastning. Som ni vet kräver denna strategi mycket forskning och erfarenhet från investeraren.

Vad är ett börsvärde?

Värdebegreppet innebär en investeringsfond, vars strategi är fokuserad på värde. Med andra ord måste investeraren bekanta sig med de aktier och tillgångar som är undervärderade för närvarande, men som kan återvinna sitt inneboende värde i framtiden.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Ranking av de 5 bästa värdefonderna 2023»

 1. Lucilla svar

  Vad kan du berätta om orbexpro är det tillförlitligt att investera?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lucila, om de insisterar, ha inte bråttom, bedragare tenderar att sätta stor press på dig så att du inte tänker. Vi granskar flera recensioner för tillfället, men vi kommer att prioritera din för att kunna betygsätta denna mäklare. Kan du ge oss webbplatsen? Tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *