Annonsera med oss

RBM Business Comments

I denna avdelning vi analyserar mäklaren RBM-affärer (kallas även rbmbusiness.com), är en mäklare av finansiella utbildningskurser. Rekommenderas RBM Business verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om RBM Business ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är RBM Business ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Han nämner det inte men vi tror det i Argentina.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av RBM Business, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Bronsplan, Guldplan och Platinumplan. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Bronsplan: engångsbetalning på $ 2700 argentinare eller $ 45.00 UDS, vinst på $ 2500 Arg eller $ 43.00 UDS.

Guldplan: engångsbetalning på $ 3200 argentinare eller $ 50.00 UDS, vinst på $ 3000 Arg eller $ 48.00 UDS.

Platina Plan: engångsbetalning på $ 3700 argentinare eller $ 55.00 UDS, intäkter på $ 2500, $ 3000 och $ 3500 Arg eller $ 53.00 UDS.

RBM Business -kontotyper
RBM Business -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som RBM Business erbjuder är: omnämnda.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som RBM Business tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

RBM Business webbplats
RBM Business webbplats

RBM-affärer ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om några grundläggande begrepp i handelsvärlden, information om de produkter de erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om RBM-affärer 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: rbmbusiness.com

📞 Telefonnummer: har inte

📧 E-post: kontakt från sidan

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om RBM Business. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på RBM-affärer <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget RBM-affärer är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

Efter en analys rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är ett oregistrerat och oreglerat företag, det visar inte någon form av juridisk information på sin webbplats, dessutom letade vi efter mer information om RBM Business och hittade ett stort antal negativa recensioner . Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om RBM Business? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

21 kommentarer om «RBM Business: Betyg och kommentarer»

 1. JORGE svar

  Kära, jag letade efter information om detta företag, jag uppskattar informationen och kommentarerna.
  Jag lämnar också CAVEDI -länken, det kan vara användbart för dig.
  https://www .cavedi .org.ar /

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej JORGE, vi har flera recensioner för tillfället, men vi kommer att prioritera dina för att kunna utvärdera denna mäklare.

   Hälsningar.

 2. TERESA svar

  JAG HAR FÅNGT FÖR ETTA VECKOR FÖR ATT LOGGA IN FÖR ATT SE OCH LÄSA ALLA DETTA ÖVERSIKTER JAG HAR INTE GJORT NÅGON SÄLJ ÄN JAG ÄR I ARGENTINA BETALA HELA KURSEN HJÄLP FRÅN MIN LÄDER JAG TÄNKER ATT JAG ÄR EN GAMLIG KVINNA HAR INTE TIDIGARE NU

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Teresa, du har försökt att betala tillbaka, säg att de inte ger dig tjänsten.

   Hälsningar.

 3. spanska svar

  Jag ber om hjälp eftersom de bad mig om ett DNI -nummer som jag kan göra och det var redan en bluff i sig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej spanska, jag tvivlar på att de kommer att göra något med ditt ID men tack för att du kommenterar RBM Business. Denna mäklare / skola är en SCAM, dessa kurser är värdelösa. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, de skickar dig till en allierad mäklare där verksamheten inte är verklig, pengarna inte släpps ut på marknaden, de visar det bara och i slutet säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:FRÅGA DINA PENGAR

   hälsningar

 4. Roberto svar

  Kursen är grundläggande och gammal, du kan hitta bättre och gratis genom att söka på internet.
  De verkar inte pålitliga för mig, jag kan inte hitta var deras kontor ligger.
  Det ser ut som en mäklerskola, för att äntligen locka naiva investerare, tack för informationen

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Roberto, tack för din kommentar om RBM Business. Denna mäklare / skola är en SCAM, dessa kurser är värdelösa. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, de skickar dig till en allierad mäklare där verksamheten inte är verklig, pengarna inte släpps ut på marknaden, de visar det bara och i slutet säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:FRÅGA DINA PENGAR

   hälsningar

 5. Gra Sánchez svar

  Jag har blivit lurad av det här företaget, jag föll som en persilja i chamuyo av "affärsmannen" en 21-årig pojke Mateo Riorda lämnade mig ett förslag på Instagram, och jag trodde att det var något seriöst handelstyp eller något liknande men hej SCAMSEN I ARGENTINA ÄR RIKTIGA, VARJE GÅNG HUNGERN ANMÄRKAS OCH DE SPELAR MED DE VIKTIGA VIKTEN SOM EN HAR

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gra Sánchez, tack för att du skrev om RBM Business. Denna mäklare / skola är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, de skickar dig till en allierad mäklare där verksamheten inte är verklig, pengarna inte släpps ut på marknaden, de visar det bara och i slutet säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

   • Lorena svar

    Jag betalade och i slutändan var det en lögn om hur de berättar för dig, de förmodade kurserna är värdelösa alls, det är grundläggande information som du hittar på vilken webbsida som helst, när du kommer in tvättar de händerna, allt är bluff och nu priserna ökade och de lade till ytterligare ett medlemskap som de tar ut $ 15.000 XNUMX, för att lära dig att sälja på Hotmart är att det är en gratis plattform för alla som vill sälja, jag rekommenderar inte ultra chantas, men ja, fler människor utan att veta kommer att fortsätta falla för deras lögner ...

    • Rekommenderade mäklare. Com svar

     Hej Lorena, tack för att du kommenterar RBM Business. Denna mäklare / skola är en SCAM, dessa kurser är värdelösa. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, de skickar dig till en allierad mäklare där verksamheten inte är verklig, pengarna inte släpps ut på marknaden, de visar det bara och i slutet säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

     hälsningar

 6. Carlos O svar

  Med andra ord, proffsen är gjorda men de lägger inte platsen för kontoren, vilket är företaget som svarar för dem ... de är rena charlataner som vill sälja sina kurser ,,, saker som du kan hitta för gratis på internet ... ett riktigt slöseri med väder

  gäller

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack för att du skrev om RBM Business. Denna mäklare / skola är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, de skickar dig till en allierad mäklare där verksamheten inte är verklig, pengarna inte släpps ut på marknaden, de visar det bara och i slutet säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 7. Lucas svar

  Sanningen är att jag blev besviken, jag rekommenderar inte, de kan lära sig mycket mer och gratis. Lyssna på Elon Musk

 8. Marcelo svar

  Det är en bluff, mellan att tro att det var en sak och till slut insåg jag att de leker med illusionen och behovet av människor, de kurser som de erbjuder kan du hitta dem gratis på olika internetsidor

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marcelo, tack för att du skrev om RBM Business. Denna mäklare / skola är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, de skickar dig till en allierad mäklare där verksamheten inte är verklig, pengarna inte släpps ut på marknaden, de visar det bara och i slutet säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Daniel svar

   Jag känner en kollega som gör detta och alltid laddar upp statuser för förmodade chattar med bankinsättningar och intäkter med människor som har tjänat pengar på att investera i dessa planer ... Jag är misstro, säger han att det inte är en bluff uppenbarligen.

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Daniel, tack för din kommentar till RBM Business. Denna mäklare / skola är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, de skickar dig till en allierad mäklare där verksamheten inte är verklig, pengarna inte släpps ut på marknaden, de visar det bara och i slutet säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hälsningar

 9. meli svar

  Denna kurs var en besvikelse, mycket dyr för vad de ger dig och dessutom är de ett bedrägeri.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Meli, tack för att du skrev om RBM Business. Denna mäklare / skola är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, de skickar dig till en allierad mäklare där verksamheten inte är verklig, pengarna inte släpps ut på marknaden, de visar det bara och i slutet säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *