Bux mäklare

RealFXInvestors comentarios

Análisis sobre Real FX Investors

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Riktiga valutainvesterare (kallas även med namnet: realfxinvestors.com), Det handlar om en Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. ¿Es Real FX Investors realmente recomendado para realizar una inversión? ¿Es mejor no invertir con esta empresa? ¿Es un broker seguro? ¿Es una estafa? Te ayudaremos a determinarlo.

sedan hittar du följande: opiniones sobre Real FX Investors ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: ¿es Real FX Investors un sitio seguro? ⛔ ¿Podemos confiar en esta empresa? ✅ ¿Podremos retirar nuestro dinero? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • ❌ Real FX Investors menciona ser parte de: nämner det inte.
 • ❌ En cuanto a su ubicación, la empresa tiene sede en Indonesia.
 • ❌ Om vi ​​analyserar dess säkerhet, observerar vi det Real FX Investors no menciona ninguna regulación.

UPPMÄRKSAMHET: Real FX Investors es un broker INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera tipos de cuenta que ofrece Real FX Investors, en este caso, vemos que ofrece 3 cuentas diferentes:

 • Grundkonto: minsta insättning $500, avancerad riskhantering.
 • Klassiskt konto: minsta insättning $5000, avancerad riskhantering.
 • Cuenta Platinum: depósito mínimo $10000, gestión de riesgo avanzado.

La plattform att fungera que Real FX Investors utiliza es: plataforma propia.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel para el trader que Real FX Investors proporciona en su página web. Nosotros creemos que los recursos y ayudas provistas en la página web, pueden ser un gran punto a favor del broker.

Página Web RealFXInvestors
Real FX Investors webbplats

Real FX Investors proporciona las siguientes ayudas o recursos a los traders o interesados: una explicación sobre los servicios que ofrece, gráficos en vivo, no mucho más.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Riktiga valutainvesterare

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: realfxinvestors.com
 • 📞 Telefonnummer: +1 (512) 588-2704
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar por qué realizamos una reseña sobre Real FX Investors. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Riktiga valutainvesterare

Finalizando con este apartado, en nuestra opinión: ¿creemos que la empresa Real FX Investors es confiable? ¿Deberías invertir tu dinero con la empresa? ¿Son una empresa recomendada? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha granskat företaget rekommenderar vi försiktighet. Det är ett olagligt företag, det vill säga att det inte har de nödvändiga behörigheterna för att verka som ett företag. Vi misstänker att det kan vara ett företag som du kommer få problem med att kunna ta ut dina pengar, de verkar vara opålitliga.

Utöver detta är det ett mycket otransparent företag, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det inte visar data om dess registrering och det saknar även reglering (oreglerat företag).

Alla dessa egenskaper får oss att tro att de är ett väldigt oseriöst och farligt företag att skicka pengar. ❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

¿Que piensas de Real FX Investors? ¿Cuál ha sido tu experiencia?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Real FX Investors: Valoración y comentarios»

 1. Alexander svar

  Hej, jag har blivit lurad av Real FX-investerarens plattform. Samma procedur som de andra plattformarna vad jag ser. Jag började med en liten investering och de ber dig om mer för att kunna ta ut dina pengar, det slutade med att jag satte €1000 och till slut låter de dig inte ta ut dem. Tror du att det går att återställa?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Alejandro, gracias por tu comentario sobre Real FX Investors. Este broker es considerado una ESTAFA. Sugerimos NO enviar dinero, mienten para robarte, las operaciones son ficticias, el dinero nunca lo cruzan con el mercado, lo simulan y al final te marcan y dicen que lo perdiste todo y se lo quedan.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.