Kommentarer om Real Market

I denna avdelning vi kommer att analysera Real Market -mäklaren (även kallad realmarketbroker.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas Real Market verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Real Market. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Det är värt att nämna att Real Market-webbplatsen inte har en spansk version, men på grund av meddelanden från spansktalande kunder har vi också beslutat att granska Real Market.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Pure M Global Limited.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Vanuatu. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: det är en reglerad mäklare i Vanuatu, även om det enligt vår mening inte är en säker regulator. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Real Market noterar vi att de erbjuder 3 olika typer av konton / planer: VIP -konto, professionellt konto och standardkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

VIP-konto- Minsta initiala insättning på $ 10.000, hävstång upp till 1: 400.

Professionellt konto- Minsta initiala insättning på $ 3.000, hävstång upp till 1: 400.

Standardkonto- Minsta initiala insättning på $ 200, hävstång upp till 1: 400.

Kontotyper på verkliga marknaden
Kontotyper på verkliga marknaden

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Real Market erbjuder är: MT4 -plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Real Market tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Real Market webbplats
Real Market webbplats

Real Market tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: några live -diagram, lite grundläggande information om investeringsvärlden, några nyheter om finansiella evenemang, några videohandledning, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Real Market |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: realmarketbroker.com

Telefonnummer: + 44 20 38 074 688

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Real Market <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Real Market -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder när man letar efter recensioner om Real Market vi hittade verkligen inga andra recensioner, vilket får oss att tro att det är en mäklare utan meritlista. Vi föreslår att du är försiktig. CNMV har utfärdat en varning mot Real Market.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Uppmärksamhet: i augusti 2020 tillagd CONSOB Real Market till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Real Market? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *