✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför du bör undvika Reclaimright. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Reclaimright och vi kommer att berätta varför vi kom fram till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsclaimright.com
???? företagetOmnämnt
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress Har inte
📌 AdressOkänd

⚠️ Även om Reclaimright verkar vara en webbplats dedikerad till kapitalåtervinning, nämner den inte det juridiska namnet på företaget som driver den och det finns ingen information om dess plats. Klienter är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

Reclaimright erbjuder inte olika konton att driva.

Information på webben

Reclaim Right webbplats

Reclaimright visar endast ett formulär för att presentera ärendet för att anmäla, efter detta finns ingen information, vilket är en indikation på ett bluffföretag.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Återkravsrätt slutlig värdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Reclaimright.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Reclaimright:

datum Uppdatering – nyheter
kan 2023Klagomål mot Reclaimright av FCA.

Användarrecensioner

[demokrati id=”7452″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av .

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Reclaimright

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Reclaimright

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag anmäla Reclaimright?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Reclaimright en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Reclaimright är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Reclaimright pålitlig?

Nej. Reclaimright är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Reclaimright?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Reclaimright?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är återkrav en bluff? Åsikter från 2023»

 1. José Antonio svar

  De säger att de kan få tillbaka mina pengar men jag vill inte att mina pengar ska bli stulna eller lurade. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej José Antonio, tack för att du skrev om Reclaimright. Det här företaget är en BLEDRIGER.

   De är vanligtvis förknippade med samma som lurat dig tidigare, de är en del av samma grupp av bedragare. Prata med vår CHAT, de kommer att hjälpa dig, de från Reclaimright ÄR FAKE ADVOKATER! Skicka inte pengar till dem, de vill få ut så mycket pengar från dig med lögner, de är inga riktiga advokater och de får aldrig tillbaka något.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *