För att få tillbaka pengar från ett bluffföretag är det första vi måste göra att samla alla möjliga bevis för att vi vill ha våra pengar, att vi har begärt dem från företaget och de inte svarar, eller att de helt enkelt ignorerar vår begäran om uttag.

För att komma vidare rekommenderar vi att du arbetar med återställningsexperter, vi bjuder in dig a prova denna tjänst för återvinning av pengar. Prova tjänsten på engelska.

Steg som ska följas för att återfå pengar från ett bedrägeri

Om du har blivit lurad av en mäklare (eller ett investeringsbolag) och du vill få tillbaka pengarna, vad du bör göra är att begära återvinning av kapital med den återvinningstjänst som vi erbjuder. Proffsen av denna tjänst kommer att hjälpa dig i processen, de kommer att påskynda den och de kommer att följa dig i kommunikationen med din bank eller enhet genom vilken du skickade pengarna.

Naturligtvis finns det möjlighet att göra det på egen hand, men det är mycket mer troligt att återkravet eller kapitalåtervinningen inte kommer att lyckas, så vi rekommenderar att du gör det med experter på området.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Hur man får tillbaka pengar från en mäklare

För att få tillbaka pengar från en mäklare är det nödvändigt att veta att det är stor skillnad (när vi återvinner våra pengar) mellan reglerade och oreglerade mäklare. Generellt sett är det mer komplicerat att få tillbaka pengar från en oreglerad mäklare eftersom de reglerade måste följa en rad riktlinjer och lagar, de oreglerade, ja, nej. I ditt fall, pratar vi om en reglerad mäklare eller en oreglerad?

Ett annat viktigt faktum är att skilja mellan typerna av reglering, det finns bra (från länder som Spanien, Tyskland, Frankrike, Italien, Argentina, Colombia, Mexiko, Ecuador, Peru, Chile) och det finns dåliga (från länder som Seychellerna , Mauritius , Rumänien, Estland, Saint Vincent och Grenadinerna, Brittiska Jungfruöarna, Vanuatu – vad vi känner som skatteparadisländer eller öar).

Om mäklaren har en bra reglering blir återvinningsprocessen i allmänhet enklare. Dessa typer av mäklare följer åtminstone vissa riktlinjer och lagar som skyddar deras kunder. Det blir också lättare för oss att få fram uppgifter om bolaget bakom investmentbolaget.

Processen, förklarad på ett förenklat sätt, är: samla in alla bevis på att vi har blivit lurade, lämna in ett klagomål till banken eller kortutgivaren, betalningsbehandlare eller beroende på hur vi har skickat pengarna, vanligtvis bank- eller kreditkort eller betalkort .

Pengarna som skickas kommer att förbli, låt oss säga, paralyserade tills banken, om så är fallet, bestämmer vad de ska göra med dem baserat på bevisen som vi levererar. Om det bevisas att vi blev lurade kommer pengarna att gå tillbaka och vi kan återfå dem, om bluffen inte kan verifieras inför (till exempel) banken kommer vi inte att kunna återfå pengarna.

Hur man får tillbaka pengar från en oreglerad mäklare

Mäklare som inte har reglering, även kallade finansiella barer eller oreglerade mäklare, är företag som, som namnet antyder, inte har någon typ av reglering. De har inte heller behörighet att driva eller ta emot dina pengar.

Om vi ​​till exempel går till fallet Spanien, måste en mäklare som vill arbeta med spanska kunder ha tillstånd och reglering av Spansk tillsynsmyndighet, CNMV (National Securities Market Commission). Om du inte har det så pratar vi om en oreglerad mäklare.

Innan jag förklarar detta metod för att rädda kapitalSanningen är att den idealiska situationen är att innan du investerar inser du att det är ett osäkert företag och inte investerar med det. Helst ska du undvika att investera i första hand, antingen för att du märker något konstigt, något som inte förmedlar trygghet eller av någon anledning.

Hur du får tillbaka dina pengar från en oreglerad mäklare

Om du är i situationen där du redan har skickat pengar till mäklaren och du har märkt att det kan vara en bluff, enligt vår åsikt, är det bästa sättet att få tillbaka dina pengar med experter på kapitalåtervinning: genom denna CAPITAL CLAIM-tjänst – ÅTERBETALNING. Prova tjänsten på engelska.

För att förenkla processen, vad du behöver göra är att be om våra pengar från mäklaren eller bedrägeriföretaget, vi kommer säkert att ignoreras, kontakta sedan banken eller kortutgivaren och förklara situationen, vi skickade pengar som blev lurade och vi vill att det ska vara återvände till oss, vi var offer för ett bedrägeri.

Pengarna, om vi gör allt rätt, kommer att "frysas" eller "spärras" tills banken eller emittenten bestämmer vad som ska göras. Det är viktigt att bevisa att vi verkligen blev lurade för att få en framgångsrik återbetalning.

Det är värt att nämna att i denna typ av tjänster tid är avgörande, kom ihåg att du kommer att ha fler chanser att begära en återbetalning och att den kommer att lyckas om du inte låter en lång tid passera.

Hur man upptäcker en oreglerad mäklare

Så att du lättare kan känna igen dem är några andra egenskaper hos denna typ av mäklare (och i allmänhet företag som tillhandahåller finansiella tjänster utan tillstånd):

 • De är baserade i föga kända länder eller länder som anses vara skatteparadis: Anguilla, Antigua och Barbuda, Bulgarien, Dominica, Estland, Caymanöarna, Marshallöarna, Brittiska Jungfruöarna, Mauritius, Nevis, Saint Kitts och Nevis, Saint Vincent och Grenadinerna , Seychellerna, Vanuatu, för att nämna några av de mest populära exemplen
 • De har regler, men väldigt lite seriösa regler: Cypern, Brittiska Jungfruöarna, Saint Vincent och Grenadinerna, Seychellerna, Vanuatu
 • De ljuger om sin plats eller reglering
 • De ger inte nyckelinformation om sig själva: såsom plats, reglering, företag de tillhör
 • De trakasserar sina kunder med samtal
 • De FÖRsäkrar dig att det inte spelar någon roll om du inte har erfarenhet av investeringar, med deras experter kommer du fortfarande att tjäna pengar
 • De försäkrar dig att de har ett automatiserat system som hjälper dig att tjäna pengar
 • press att investera
 • De är intresserade och inkräktar på detaljer i ditt privatliv, de kommer att försöka skapa förtroende och vänskap med dig
 • Du registrerade dig för ett onlineformulär för att få information från ett företag och nu ringer de dig från många telefonnummerföretag från olika delar av världen som erbjuder dig sina tjänster
 • Uppmuntra dig att be om lån eller låna pengar av familj eller vänner
 • De lovar mycket hög avkastning på kort tid
 • De vill att du ska skicka pengar i kryptovalutor (Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash, etc)
 • De blir upprörda om man frågar om deras reglering, plats
 • De blir upprörda om du frågar om negativa recensioner du har läst om dem på nätet

Hur man får tillbaka pengar från en reglerad mäklare

Om återhämtningen görs med en reglerad mäklare har vi mer till vår fördel, vi kommer att ha mycket mer data från mäklaren och mäklaren måste åtminstone delvis svara på lagarna i det land där den är bosatt. Det är stor skillnad på en mäklare som till exempel saknar reglering och inte nämner var den finns, vilket företag den tillhör, allt detta gör återvinningsuppdraget mer komplicerat.

mäklare bluff hur man återställer pengar bluff klagomål

Oavsett om det är en reglerad mäklare eller inte, återkravet eller förfarandet för återvinning av pengar är också mer eller mindre liknande, vi måste starta en tvist med den enhet genom vilken vi skickar pengar. Och vi vill att den dispyten ska styra till vår fördel, för detta måste vi bevisa att vi blev lurade inför den enhet genom vilken vi skickade våra pengar.

Slutsats

En Rekommenderademaklare.com Vi får dagligen ett stort antal meddelanden från kunder till mäklare eller investeringsbolag som tyvärr, de har förlorat sina pengar genom lögner, bedrägeri och manipulation.

Varje dag läser vi hundratals meddelanden från mäklarkunder som är i en mycket dålig situation, och detta oroar oss verkligen. Vi tänker alltid på ett sätt som vi kan hjälpa våra webbplatsbesökare på.

Det är så vi idag har mer än 8000 mäklarrecensioner från hela världen.

Här har vi förklarat enligt vår mening det bästa sättet att få tillbaka pengar från en mäklare. Vi vet att det är något extremt frustrerande och utmattande, det är därför vi alltid rekommenderar innan du investerar, att undersöka på egen hand, ta dig tid, tänk igenom det och framför allt investera pengar som du är villig att förlora, sedan i världen av investeringarna förlorar en stor del av handlarna sina pengar, majoriteten.

Endast ett fåtal, de med mycket erfarenhet, kan verkligen tjäna pengar på investeringar.

FAQ – Vanliga frågor

Vad är en chargeback?

Det är återlämnande av en summa pengar genom en tvist eller ett klagomål (vanligtvis) initierat av personen som skickade pengarna. 

Vad är regleringen av en mäklare?

Det är serien av regler, åtgärder och riktlinjer som en mäklare måste följa, vanligtvis för att skydda kunden. Ju allvarligare mäklarens reglering är, desto mer skyddade är deras kunder.

Vad är en oreglerad mäklare?

Det är en mäklare som inte har tillstånd att bedriva verksamhet, och den måste inte heller följa någon typ av regler eller lagar, som vanligtvis skyddar sina kunder eller klientmedel. Oreglerade mäklare har en hög risk och vi anser dem vara osäkra.

Hur vet man om en mäklare är reglerad i Mexiko?

Det är enkelt, vi måste titta på webbplatsen, i sidfoten eller sidfoten på webbplatsen, utan snarare ett avsnitt som talar om förordningen, regelnumret och myndigheten som reglerar mäklaren, sedan verifiera detta på den officiella sidan av mäklare, regulator, i det här mexikanska fallet.

Vad är en pannrums-/fly-by-night operation?

Det är ett företag, dedikerat eller relaterat till en värld av onlineinvesteringar som inte har någon typ av auktorisation eller reglering att agera, driva eller ta emot pengar från sina kunder.

Vad betyder piratmäklare - bluffmäklare?

Det är en bluffmäklare, vanligtvis oreglerad (och inte auktoriserad att ta emot kunder och ha aktivitet) som lurar sina kunder och stjäl deras pengar.

1.291 kommentarer om «Hur man återfår lurade pengar»

 1. Irma svar

  Hej, jag investerade i Ultmine .com och det bad mig om mer och sedan mer och sedan mer... Totalt förlorade jag 1500 XNUMX $ på den här plattformen och när jag ville dra tillbaka bad den mig om mer. Jag hoppas att vi läser och söker i god tid innan att bli lurad av skrupelfria människor som bara lyckades destabilisera min ekonomi hoppas jag att du hjälper mig

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Irma, det kan vara en bluff, vi kommer att granska dem.

   Hälsningar.

 2. Gudelia Herhuay Tito svar

  Jag satte in 2000 XNUMX dollar till Orotrader-företaget i april, jag opererade bara i en månad, och det försvann fram till idag, vad gör jag?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Gudelia, tack för att du skriver och kommenterar. För att komma in i din dator använder de ett program som heter ANYDESK och när du väl installerat det har de tillgång till din PC och kan stjäla lösenorden till vad de vill.

   Tack för att du kommenterade, Orotrader-mäklaren är en SCAM, de behåller dina pengar och returnerar dem inte. Skicka inte mer pengar, vad de säger är en lögn. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget. Låt dem inte komma åt din dator med ANYDESK-PROGRAMMET, DE STALAR PERSONUPPGIFTER OCH LÖSENORD FRÅN DATORN.

   Verklig adress för sina kontor: Edificio El Greco, Av. Insurgentes Sur 105, Roma Sur, Cuauhtémoc, 06600 Mexico City, CDMX, Mexiko. (GÅ TILL KRAV TILL PENGARNA). Klicka för att se Adress

   Du kan läsa hans recension här: goldtrader

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.