Kommentarer om RedFin Capital

I denna avdelning vi analyserar mäklaren RedFin Capital (kallas även redfin.capital), är en mäklare för finansiell rådgivning och kapitalförvaltning. Rekommenderas RedFin Capital verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på RedFin Capital. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Redfin Kapital LTD

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: Storbritannien, men detta är falskt eftersom det inte regleras som det ska.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, det nämns att det regleras av IRBEM, men detta är en mycket lätt reglering och ger väldigt lite säkerhet, vi kommer att betrakta denna mäklare som en oreglerad.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton som erbjuds av RedFin Capital, i det här fallet hittade vi inte information om förekomsten av olika typer av konton.


Las plattformar att fungera som RedFin Capital erbjuder är: det finns ingen information om detta, men vi tror att de använder en plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som RedFin Capital tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

RedFin Capital webbplats
RedFin Capital webbplats

RedFin Capital tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter: bara lite information om företaget, egentligen inte mycket mer än så här.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om RedFin Capital |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: redfin.capital

Telefonnummer: har inte.

E-post: (Klagomål) [e-postskyddad] | (Frågor) [e-postskyddad] 

>>> Bedömning på RedFin Capital <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget RedFin Capital är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

När vi ser allt detta rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom: det är en mäklare som har mycket dålig kvalitet, vi vet inte i vilket land det verkligen ligger; när man letar efter recensioner om RedFin Capital ochVi hittade flera negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 CONSOB tillagd RedFin Capital till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CONSOBs varning för annonsering i november 2020

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om RedFin Capital? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «RedFin Capital: Betyg och kommentarer»

 1. Carlos Eduardo svar

  Det här företaget kommer inte att låta dig dra dig ur. Min man blev lurad, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Carlos Eduardo, tack för att du skrev om RedFin Capital. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.