Redfordfx Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren redfordfx (även kallad redfordfx.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Redfordfx för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade Redfordfx. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: Australien, även om detta har visat sig vara falskt.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Redfordfx, vi märkte att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Grundkonto, Kvalificerat konto, Institutionellt konto, Hanterat konto och Sparkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $250, tillgång till e-böcker, Redfordfx-akademin.

Kvalificerat konto: minsta initiala insättning på $1.000, tillgång till e-böcker, Redfordfx-akademin, kontoansvarig, dagliga nyheter.

Institutionellt konto: minsta initiala insättning på $5.000, personlig utbildning, dedikerad chef, dagliga marknadssignaler, fördjupad forskning, analytikersessioner, personlig portfölj, konstruktion, hävstång upp till 100% av det totala kontovärdet.

Hanterat konto: minsta initiala insättning på $7.500, dagliga nyheter, fördjupad forskning, dedikerad kapitalförvaltare, automatiserade strategier, avancerad teknik, variabla riskjusteringar.

Sparar konto: minsta initiala insättning på $10.000, Redfordfx academy, dedikerad kontoansvarig, dagliga nyheter, dagliga marknadssignaler.

Redfordfx kontotyper
Redfordfx kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Redfordfx erbjuder är: Redfordfx-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Redfordfx tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Redfordfx webbplats
Redfordfx webbplats

Redfordfx tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live -diagram, lite information om vad Redfordfx erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om redfordfx |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: redfordfx.com

Telefonnummer: + 61288800205

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på redfordfx <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget redfordfx är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Med tanke på allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, för: det är en oreglerad och olaglig mäklare, vi vet inte helt varifrån de verkar; Letar också efter recensioner om redfordfx Vi hittade många negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppdatering från november 2020 ⛔: enligt kommentarer och e-postmeddelanden från klienter noterar vi att redfordfx är kopplad till en grupp mäklare, med ett mycket dåligt rykte, ett stort antal klagomål och många klagomål i olika europeiska tillsynsmyndigheter. I gruppen ingår mäklare som: Bitcoinie, Brittiskt pris, btcbrokerz, btcswing, Capital 245, CapitalPro Investeringar, carterfs, ciscotrades, executiveprofx, EverestBTC, Fly Financial Group, Jbcapital, Lockwood investeringar, Merkell Group, MMFINANSIELLA EXPERTER, redfordfx, richmondfg, Stanfordfinansgrupp, stanleyscapital, T Digitalmynt, tradeprofitweb, Toppmarknad, Wellington Investments, WTC-investering y xcoinbroker. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Redfordfx? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Redfordfx: Betyg och kommentarer»

 1. George G. svar

  Detta företag kommer inte att låta dig dra dig ur. Min man blev lurad, gör inte det, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jorge g., tack för att du skrev om Redfordfx. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.