RedRock500 kommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren redrock500 (kallas även av namnet: redrock500.com), är en mäklare av Forex, Criptomonedas y CFD: er. Rekommenderas RedRock500 verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om RedRock500 ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det RedRock500 ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ RedRock500 nämner att vara del av: RedRock500 (inga registreringsdata)

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Cypern.

 

❌ Om vi ​​analyserar mäklarreglering, Nämn inte ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: RedRock500 är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av RedRock500, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton: Mikrokonto, standardkonto och stort konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto: minsta initiala insättning på $250, hävstång upp till 1: 1000, spridning från 1 pip, valfritt islamiskt konto, säkring tillåten, kontohanterare.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $5.000, hävstång upp till 1: 1001, spridning från 1 pip, valfritt islamiskt konto, säkring tillåten, kontohanterare.

Stort konto: minsta initiala insättning på $20.000, hävstång upp till 1: 1001, spridning från 1 pip, valfritt islamiskt konto, säkring tillåten, kontohanterare.

 

RedRock500 -kontotyper
RedRock500 -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som RedRock500 erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som RedRock500 tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

RedRock500 webbplats
RedRock500 webbplats

redrock500 ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: live -diagram, analyser, tips, lite information om de produkter du erbjuder, FAQ -avsnitt, verkligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om redrock500 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: redrock500.com

📞 Telefonnummer:  Cypern: 35722222658 | Storbritannien: 442030978883 | Schweiz: 41224246047

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på RedRock500. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar i ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på RedRock500 ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget redrock500 är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

 

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder, dessutom hittar vi många som är negativa och när vi letar efter recensioner om RedRock500 varna för denna mäklare .. ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillade BaFin redrock500 till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till BaFins varning July️ juli 2021

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2021 tillsattes FCA redrock500 till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FCA: s oktober 2021 warning️ varning

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2021 lades CySEC till redrock500 till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CySECs varning från november 2021 ⚠️

 
Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om RedRock500? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «RedRock500: Betyg och kommentarer»

 1. Simon G. svar

  Det är ett bedrägligt företag. Bafin har redan gjort det känt, jag har blivit lurad cirka 3.000 dollar, finns det chanser att återställa dem?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Simon, tack för din kommentar om RedRock500. Denna mäklare är en SCAM. Bafin (tyska finansregulatorn) har redan varnat för dem, för bedrägeri och inte regleras (se länk BAFIN). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *