Bux mäklare

Kommentarer om Replica Master

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera Master's Replica (kallas även med namnet: replicamaster.online), Det är en aktiehandelsplattform. Rekommenderas Replica Master verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Replica Master ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Replica Master ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Master's Replica nämner att vara en del av: Asintia Corporate SL

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Spanien.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att Replica Master har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Replica Master är en webbplats INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Master's Replica, I detta fall, vi hittade ingen information som indikerar existensen av olika kontotyper.

La plattform att fungera som Replica Master erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Master's Replica tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Replica Masters hemsida
Replica Masters hemsida

Master's Replica ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring av de tjänster som erbjuds, välkomstbonus, FAQ-sektion, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Master's Replica

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: replicamaster.online

📞 Telefonnummer: har inte

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar Replica Master. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på Master's Replica

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Replica Master-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, väl det erbjuder inte juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

UPPMÄRKSAMHET ⛔: i januari 2022 CNMV lade till Replica Master till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV-varningen för januari 2022

UPPMÄRKSAMHET!: företaget Master's Replica är kopplat till GPP y Parallellt, företag med mycket dåligt rykte och varnade av tillsynsmyndigheter.⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om Replica Master? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

35 kommentarer om «Master's Replica: Bedömning och kommentarer»

 1. JOAQUIN svar

  Hola, soy otro afectado de Inparallel. He presentado una querella en los juzgados y me gustaría ampliar la querella con más afectados que hayan sido engañados por replicamaster o por inparallel o por sergio muñoz melo. mi abogado dice que cuántos más afectados nos unamos mejor para ganar el caso. muchas gracias.

  Soy Joaquín y he sido víctima de fraude de la empresa Inparallel, la que supuestamente antes era réplica máster. Me gustaría contactar con algunos de los comentaristas que han publicado, que han sido también víctimas de fraude de esta empresa. Ambos comentaristas han manifestado su deseo de contactar con otras personas para unir fuerzas. Les paso mi correo electrónico para que estas personas se pongan en contacto conmigo, mi mail es [e-postskyddad]
  Tack och hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola JOAQUÍN, animamos a todos los afectados a ponerse en contacto para aportar información o unirse a la demanda, si puedes dar detalles de la demanda ante los juzgados y en que ciudad eso puede ayudar. Gracias por comentar sobre Réplica Máster. Este broker es una ESTAFA (son los mismos estafadores de Inparallel). No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • JOAQUIN svar

    Hola. Gracias por su respuesta.
    He presentado la querella en Madrid.

    • Rekommenderademaklare.com svar

     Hola JOAQUIN, para los que quieran apuntarse o unirse a la demanda en Madrid que nos escriban para intentar activar una demanda conjunta con la ayuda del abogado de Joaquin.

     Hälsningar.

   • JOAQUIN svar

    Hola Raquel, Soy Joaquín, en el comentario he puesto mi mail. Escríbeme.
    Tack och hälsningar.

 2. Thomas svar

  Investera inte i det här företaget eftersom det behåller dina pengar. De investerar det inte och för att behålla det berättar de för kunder att de har förlorat det i en handel. Först var de Asintia, sedan Replica Master och nu Inparallel ledda av Sergio Muñoz Melo som vägrar att betala investerare och förföljs av Securities Commission för bedräglig verksamhet. De som drabbas fördömer låter dem inte behålla dina pengar, gå till polisen och anmäl den här mannen som inte har några skrupler när det gäller att lura folk. Om du precis har investerat i inparallel kommer du säkert att inse att något inte är rätt för dig, anmäl det. Nog med bedragare som leker med människors liv för att leva på dem eller skapa andra företag med sina pengar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola Ricardo, muchas gracias por la información, ya sabemos como trabajan estos delincuentes. Gracias por comentar sobre Réplica Máster. Este broker es una ESTAFA (son los mismos estafadores de Inparallel). No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Daniel svar

  Hola buenos, a mi esta empresa también me estafó te presionan para que inviertas y después ya no tienes manera de recuperar el dinero. Son unos impresentables.
  Me gustaría saber si hay manera de denunciar y llegar a recuperar el dinero?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola Daniel, gracias por comentar sobre Réplica Máster. Este broker es una ESTAFA. No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Alberto svar

  Ahora se hacen llamar inparallel pero son los mismos.

  Mucho cuidado con estos estafadores.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola Alberte, muchas gracias por la ayuda, revisaremos y actualizaremos reseña, ¿tienes la página web de Inparallel?.

   Hälsningar.

   • Alberto svar

    Sí, es esta. Es casi un copia pega de la otra con los mismos textos.

    https ://inparallel .es/

    • Rekommenderademaklare.com svar

     Hola Alberto, gracias por comentar sobre Inparallel. Este broker es una ESTAFA. No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

     Puedes leer su reseña en este link: Parallellt

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

   • Ricardo svar

    Ahora se llaman Inparallel. Nunca invierten el dinero, se quedan con él como si te lo robasen de la cartera. Los afectados y yo también lo soy podéis poneros en contacto conmigo y os digo a quien tenéis que denunciar y todos los datos de esa persona para que los tenga la policía cuando pongáis la denuncia y también vuestros abogados. Yo lo he denunciado por la vía penal pero tenéis que saber a quien demandar. No puedo contar más por aquí porque aun por encima de robar amenazan. Juegan pensando que no se les puede denunciar porque no hay datos de ellos. Yo los tengo para todos los afectados los pongo en privado a vuestra disposición. Tened cuidado con alguna gente que escribe y dice ser abogados etc porque no lo son y ya os podéis imaginar…
    Anmäl för att du får tillbaka pengarna.

    • Rekommenderademaklare.com svar

     Hola Ricardo, muchas gracias por la información, ya sabemos como trabajan estos delincuentes. Gracias por comentar sobre Réplica Máster. Este broker es una ESTAFA (ahora se hacen llamar Inparallel). No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

     • Ricardo

      Por favor facilitarme un correo porque la información que tengo os aseguro que puede ayudar a muchos afectados. Yo ya los tengo denunciados. No os puedo contar más por aquí porque me amenazan aun por encima. Es una información que los incrimina sin dar ningún tipo pie a la duda. Quiero ayudar a toda la gente que ha caído en las manos de esta empresa y de cierto seńor.

     • Rekommenderademaklare.com

      Hola Ricardo, puedes directamente enviar esta información por escrito a este FORO o pueden enviar la información a nuestra sección de CONTACTO Esperamos con mucho interés esta información

      hälsningar

    • JOAQUIN svar

     Hola Ricardo, yo soy otro afectado y denunciando. Estoy interesado en contactar con usted, ya me dice como para no poner nuestos datos públicamente. Gracias y saludos

    • JOAQUIN svar

     Hola Ricardo. He contactado con brokersrecomendados.com por su formulario privado que se encuentra en CONTACTO y les he autorizado a que les faciliten a usted mi Mail para ponernos en contacto. Puedes pedírselo a ellos directamente. Saludos

    • JOAQUIN svar

     Hej Ricardo.
     Me gustaría que por favor se pusiera en contacto conmigo para que si es posible me facilitara toda la información que tenga y ampliar la demanda penal que estoy poniendo a estos estafadores. Ya estamos varios afectados en contacto. Por favor este es mi mail: [e-postskyddad]
     Gracias y a la espera de su respuesta.
     hälsningar

 5. javier jimenez svar

  Bra, jag har telefonadresser och namn, du kan ringa mig.

  gäller

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Javier, all information kommer att vara till stor hjälp för alla som blivit lurade och för att förhindra att framtida klienter blir lurade.

   Hälsningar.

  • JOAQUIN svar

   Hola Javier Jimenez, yo soy otro afectado y estoy denunciando. Estoy interesado en contactar con usted, ya me dice como para no poner nuestos datos públicamente. Gracias y saludos

  • JOAQUIN svar

   Hola de nuevo Javier Jimenez. He contactado con brokersrecomendados.com por su formulario privado que se encuentra en contacto de esta misma pag y les he autorizado a que les faciliten a usted mi Mail para ponernos en contacto. Puedes pedírselo a ellos directamente. Saludos

 6. Roxana Aliaga svar

  Jag har blivit lurad av Replica master! Jag gjorde en investering med mycket pengar och de låter mig inte ta ut dem! Tror du att klagomålet från CNMV kommer att bidra till att få tillbaka pengarna?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Roxana Aliaga, tack för att du kommenterar Replica Master. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Xavier svar

    Hej bra, jag har också fallit in i replica master-nätverken, allt de säger är sant, de uppmärksammar dig inte, och du kan aldrig få tillbaka dina pengar. De säger att du måste göra 27 drag. Och när du tror att de är klara säger de till dig att du har 1, av skratt.

    • Rekommenderademaklare.com svar

     Hej Javier, tack för din kommentar om Replica Master. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

   • Alejandra svar

    También soy una afectada por estos impresentables
    Me gustaría unirme a esa reclamación

    • Rekommenderademaklare.com svar

     Hola Alejandra, gracias por escribir sobre Réplica Máster. En la actualidad a este broker se le considera una ESTAFA.

     Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

     Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

     För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

     Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

     Hälsningar.

  • javier jimenez svar

   Bra, jag har telefonadresser och namn, du kan ringa mig.

   gäller

  • javier jimenez svar

   Hej Roxana, jag heter Javier Jimenez, vi kan kontakta dig för att kunna prata om det här företaget, som har lurat mig, för att se om vi kan göra något.
   hälsningar

   • Rekommenderademaklare.com svar

    Hej Javier, all information du har om dem är bättre att dela för att förhindra att framtida kunder hamnar i deras nätverk. Tack för att du kommenterar Replica Master. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.