✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet av rapporten kommer vi att utvärdera om Retro Investment är ett företag vi kan lita på eller om det är osäkert. Var noga med att kolla in vår fullständiga analys för en fullständig förståelse!

Vår webbplatsanalys var uttömmande, vi granskade varje detalj och utvärderade de grundläggande egenskaperna att ta hänsyn till när vi valde en bra mäklare, inklusive plats, företag som äger den, reglering och rykte.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Retro Investment och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsretro-investment.com
???? företaget*Den nämner inte vilket företag den tillhör.
⚖️ regleringNämner inte om det är reglerat
📧 E-postadress  [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressOmnämnanden finns på 82-84 Bell Yard, London, WC2A 2JR, Storbritannien
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2022-04-25
FöretagstypKryptovaluta, fastighetsmäklare, olje- och gasmäklare

Företag: ⚠️ Retro Investment identifierar inte vilket företag det tillhör. Denna brist på transparens är en anledning till oro.

Plats: ⚠️ Företaget nämner att vara baserat i Storbritannien, men det verkar finnas osäkerhet angående riktigheten av detta uttalande.

Det är viktigt att notera att vi har hittat flera egenskaper hos detta företag som berör oss.

Vad är retroinvestering?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Retro Investment är en: kryptovaluta, fastighetsmäklare, olje- och gasmäklare .

Kontotyper

typer av kontonMINIMAL UNDERVISNING
Bronze£1,000
Silver £15,000
Gold £50,000
VIP II£1,000
VIP II£20,000
VIP III£50,000

Information på webben

retro investeringswebbplats

Här visar vi dig en skärmdump av webbplatsen Retro Investment, som är retro-investment.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +44 741 ​​1758 545 

– Vi har hittat följande mejl:  [e-postskyddad]

Retro investeringsförordning

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Situationen som mäklaren presenterar ger anledning till stor oro; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får det oss att tänka? Vi står inför en oreglerad mäklare. Vad innebär detta? Det innebär att mäklarens kunder och deras fonder är helt oskyddade. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du förmodligen inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du litar på ett företag utan någon reglering eller skydd!

???? Retro Investment slutlig värdering ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Retro Investment och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Företaget anger inte sin plats.

reglering: Genom att inte ge information om dess reglering verkar detta företag vara oreglerat, vilket tyder på en anmärkningsvärd brist på tydlighet och professionalism.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FCA, den brittiska tillsynsmyndigheten). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Detta företag erbjuder automatiserade investeringar, vilket vi anser är mycket osäkra. Var väldigt, väldigt försiktig.

Detta företag erbjuder avkastning på upp till 28.5 %, så hög att vi tror att de kan vara falska.

Retro Investment presenterar sig som en kryptovaluta-, fastighets-, olje- och gasmäklare, men anger inte sin plats, vilket är en röd flagga för investerare. Bristen på transparens om dess placering skapar misstro och ifrågasätter dess trovärdighet.

Dessutom erbjuder Retro Investment inte detaljer om sin reglering, vilket tyder på att den fungerar utan någon tillsynsmyndighet. Denna brist på tydlighet och professionalism är oroande, särskilt som den har rapporterats av flera finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA. Företaget erbjuder även automatiserade investeringar och lovar avkastning på upp till 28.5 %, siffror så höga att de är misstänksamma. Var mycket försiktig och extremt försiktig.

🚨🚨 Sammanfattning: Som diskuterats är vår slutsats att detta företag inte är särskilt seriöst eller säkert. Det rekommenderas att vidta försiktiga åtgärder inför de olika oroande tecken som vi har observerat. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om Retro Investment:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot retroinvestering finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Retro Investment.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man återställer pengar lurade av Retro investering

Om du har varit föremål för en bluff och behöver veta hur du får tillbaka dina pengar rekommenderar vi att du läser vår FAQ-sektion för vägledning.

Instruktioner för att lämna in ett klagomål mot Retro investering

Om du känner dig missnöjd med tjänsten som tillhandahålls av företaget och vill lämna in ett klagomål, nedan i FAQ-sektionen visar vi dig det bästa sättet att göra det.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Retro Investment?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera retroinvesteringar?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Retro Investment pålitlig?

Nej. Retro Investment är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: det avslöjar inte sin plats. Bristen på information om dess reglering tyder på att den inte är föremål för tillsyn, vilket visar på en anmärkningsvärd brist på transparens och professionalism. Observera att det har rapporterats av flera finansiella tillsynsmyndigheter, såsom UK FCA, som kräver EXTREMT FÖRSIKTIGHET. Detta företag erbjuder också automatiserade investeringar, vilket är mycket osäkert, och lovar avkastning på upp till 28.5 %, siffror så höga att vi finner dem misstänkta.

Hur kan jag få tillbaka mina pengar från Retro Investment om jag blev lurad?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Retroinvestering: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Daniela svar

  Det här företaget är en bluff. Jag försäkrar dig, de lät mig inte dra mig tillbaka, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Daniela, tack för att du skriver om Retro Investment. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *