Revoleto Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Revolet (kallas även revoleto.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Revoleto för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade Revoleto. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Market Financials Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Seychellerna.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den regleras av Seychellernas FSA.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Revoleto, noterar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Grundkonto, Avancerat konto, Pro -konto, Ultra -konto och Prime -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $250, fast spridning på 2.9 pips, hävstångseffekt upp till 1: 200, stängningsnivå upp till 50%, handelssignaler och analys, grundläggande akademipaket och 1 handelssession.

Avancerat konto: minsta initiala insättning på $2.500, fast spridning på 2.9 pips, hävstångseffekt upp till 1: 200, stängningsnivå upp till 50%, handelssignaler och analys, grundläggande akademipaket och 3 handelspass.

Pro-konto: minsta initiala insättning på $5.000, fast / variabel spridning av 2 pips, hävstång upp till 1: 200, stängningsnivå upp till 50%, handelssignaler och analys, grundläggande akademipaket och 5 handelssessioner, kl.Kompletterande täckningsbrev (e -post), varningar om marginalanrop (SMS), handelscentral nyhetsbrev, handel med centrala signaler, privat handelssession.

Ultra-konto: minsta initiala insättning på $20.000, fast / variabel spridning på 1.5 pips, hävstångseffekt upp till 1: 300, stängningsnivå upp till 30%, handelssignaler och analyser, professionellt akademipaket och 8 handelspass, kompletterande täckningsvarningar (e -post), samtalsvarningar från marginal (SMS) , Trading Central nyhetsbrev, Trading Central signaler, privat handelssession.

Prime-konto: minsta initiala insättning på $50.000, fast / variabel spridning på 1 pips, hävstångseffekt upp till 1: 500, stängningsnivå upp till 15%, handelssignaler och analyser, professionellt akademipaket och 12 handelspass, kompletterande täckningsvarningar (e -post), samtalsvarningar från marginal (SMS) , Trading Central nyhetsbrev, Trading Central signaler, privat handelssession.

Revoleto kontotyper
Revoleto kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Revoleto erbjuder är: plattform Revoleto Web och mobil (MT4).

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Revoleto tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Revoleto webbplats
Revoleto webbplats

Revoleto tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: förklaringar av grundläggande koncept, hjälpcenter, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Revolet |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: revoleto.com

Telefonnummer: + 52 8004610430

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Revolet <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Revolet är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha sett allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom: det är en reglerad mäklare, men tyvärr är Seychellernas förordning inte alls säker, kom ihåg att den anses vara ett skatteparadis; Också när man letar efter recensioner om Revolet Vi hittade flera negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Revoleto? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Revoleto: Betyg och kommentarer»

 1. david gomez svar

  Jag har hört bra saker om dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej DavidGomez, tack för att du skrev om Revoleto. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.