RevolutExperts kommentarer

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera RevolutExpert (kallas även med namnet: revolutionexpert.ltd), är mäklare av Forex och CFD. Rekommenderas RevolutExpert verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om RevolutExpert ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är RevolutExpert ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

RevolutExpert nämner att vara en del av: Sanguine Solutions LTD.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Saint Vincent och Grenadinerna.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att RevolutExpert har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: RevolutExpert är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder RevolutExpert, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 4 olika kontotyper:

Nybörjarkonto: minsta initiala insättning $100, lägsta lot 0.01, hävstång 1: 100, samtalsmarginalnivå 20 %, stopp 10 %.

Standardkonto: minsta initiala insättning $1.000, lägsta lot 0.01, hävstång 1: 100, samtalsmarginalnivå 20 %, stopp 10 %.

Avancerat konto: minsta initiala insättning $10.000, lägsta lot 0.01, hävstång 1: 100, samtalsmarginalnivå 35 %, stopp 20 %.

Expertkonto: minsta initiala insättning $50.000, lägsta lot 0.01, hävstång 1: 100, samtalsmarginalnivå 55 %, stopp 35 %.

VIP-konto: minsta initiala insättning $100.000, lägsta lot 0.01, hävstång 1: 100, samtalsmarginalnivå 80 %, stopp 50 %.

La plattform att fungera som RevolutExpert erbjuder är: plattform Meta Trader.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som RevolutExpert tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

RevolutExperts webbplats
RevolutExperts webbplats

RevolutExpert ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av de tjänster som erbjuds, bonusar, ekonomisk kalender, livediagram, marknadsnyheter och analyser, vanliga frågor, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information RevolutExpert

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: revolutionexpert.ltd | revolutexpert.co

📞 Telefonnummer: 447418355123

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade RevolutExpert. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på RevolutExpert

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att RevolutExpert-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, dess huvudkontor ligger i en erkänt skatteparadis, därför är dess förordning praktiskt taget noll. ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

UPPMÄRKSAMHET!: i februari 2022 ASF lagt till RevolutExpert till din lista bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till ASF februari 2022 varning ⚠️

UPPMÄRKSAMHET!: i oktober 2022 CNMV lagt till RevolutExpert till din lista bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV advertencia️ oktober 2022 varning


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om RevolutExpert? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

6 kommentarer om «RevolutExpert: Betyg och kommentarer»

 1. Angeles Duke svar

  Det är ett bedrägligt företag, CNMV har redan gjort det känt

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Angeles Duque, tack för att du kommenterar RevolutExpert. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Amina Ubeda svar

  Jag har blivit lurad av dem, jag letar överallt och hittar ingen lösning!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Amina Ubeda, tack för att du kommenterar RevolutExpert. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Jaime svar

   Hej, jag heter Jaime, och det också. Den dåliga idén att arbeta med den här handlaren, tjejen som hjälper mig är María Vergara, min fråga är om du fick tillbaka dina pengar

   • Richard Immer Cueva Moya

    Jag blev också lurad att de fick mig att betala 10 % för att dra tillbaka det och ingenting. Nu säger de till mig att jag måste betala ytterligare ett belopp för försäkringen som banken begär av dem och visa varifrån medlen kommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.