Kommentarer om RIMARKETS

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren RIMARKETS (även kallad rimarkets-fx.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen RIMARKETS att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar RIMARKETS. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågat om företaget, och vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör känna till innan de lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Fcorp Services Ltd. och InterCh Globe SIA

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att den är baserad i: Lettland och Marshallöarna. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om att äga reglering, så vi tror att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av RIMARKETS, noterar vi att Rimarkets inte erbjuder information om att äga olika planer eller typer av konton.

Plattformarna att fungera som RIMARKETS erbjuder är: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som RIMARKETS tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

RIMARKETS hemsida
RIMARKETS hemsida

RIMARKETS ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av RIMARKETS finansiella produkter, förklaring av några grundläggande begrepp om investeringsvärlden, några utbildningsböcker, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om RIMARKNADER |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.rimarkets-fx.com/es

Telefonnummer: +61 871303500 (Australien), +44 2039368914 (Storbritannien), +74999712320 (Ryssland) och ZA +27 871951125 (Sydafrika)

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på RIMARKNADER <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att RIMARKETS-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder, den spanska tillsynsmyndigheten CNMV har märkt RIMARKETS som en finansiell chiringuito. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om RIMARKETS? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *