Ripio Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Ripio (även kallat med namnet: ripio.com), är ett utbyte av Criptomonedas. Rekommenderas Ripio verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Det är säkert? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Ripio ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det Ripio? ⚠️ ett säkert utbyte? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du?

✅ Den utbyte nämner att vara en del av: Moonbird SRL.

 

✅ När det gäller din läge, företaget nämner att baseras på: Argentina.

 

✅ Om vi ​​analyserar reglering: de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag eller dess reglering.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper ger Ripio, i det här fallet hittar vi inte information som indikerar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som Ripio erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Ripio tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor tillgång.

Ripios webbplats
Ripios webbplats

Ripio ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: information om de tjänster du erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Ripio 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: ripio.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Ripio. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Ripio <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Ripio är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

✅ Efter att ha analyserat det kan vi säga att Ripio är ett säkert företag, eftersom det är ett av de mest populära börserna i Argentina och har ett stort rykte bland användarna, dess låga uppdrag och användarvänlighet sticker ut. Dessutom har vi läst många positiva recensioner och kommentarer från människor som är mycket nöjda med användningen.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Ripio? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

3 kommentarer om «Grus: Betyg och kommentarer»

 1. Maximiliano svar

  Eduardo elsztain som är inblandad i det företaget, den där killen har att göra med alla korrupta människor i denna nation, till och med manotas biltvätt är hans, de får de anställda att arbeta som slavar och när afip kommer fyller de huvuden på Kids som skriver under eftersom de tjänar mer och jobbar färre timmar uppenbarligen tar afip sin del. Jag var där och jag har också ett kvitto där det står IRSA fastigheter, ägaren till köpcentra där han också håller hand på deras parkeringsplatser, samma kille som vill leverera missiler till Storbritannien på våra Falklandsöar och vill också avskoga Mesopotamien

 2. Radband svar

  Jag tackar dig för att du gjorde den här recensionen, jag väntade på den, du är en bluff

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rosario, tack för att du kommenterade Ripio. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *