✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget ROAGRO Är det ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om ROAGRO och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsroagro.com.ar
???? företagetROAGRO SA
⚖️ regleringCNV (Argentina regulator)
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformROAGRO
📌 AdressSanta Fe 1183, våning 8 och 9, S2000ATR. Rosario, Santa Fe, Argentina
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 10 augusti 2001
FöretagstypSpannmålsmarknadsföring | Ingångar | Finansiella tjänster

Företag: ROAGRO drivs av ROAGRO SA

plats: ROAGRO SA är baserat i Argentina.

Vad är ROAGRO?

Efter att ha genomfört en analys av företagets hemsida kan vi säga att ROAGRO är ett argentinskt företag specialiserat på marknadsföring av spannmål och insatsvaror relaterade till jordbrukssektorn. Det ger oss möjlighet att investera i denna sektor.

Kontotyper

ROAGRO erbjuder inte olika konton eller handelsplaner.

Information på webben

ROAGRO hemsida

Här visar vi dig en skärmdump av ROAGROs webbplats, som är roagro.com.ar. Fångsten gjordes i December av 2023.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

ROAGRO-förordningen

Vi har genomfört en uttömmande analys av regleringssituationen för ROAGRO, ett företag specialiserat på jordbruksinvesteringar baserat i Argentina. Vi är glada att kunna informera att ROAGRO regleras av National Securities Commission (CNV), en erkänd tillsynsenhet inom det argentinska finansområdet.

Reglering av CNV bekräftar att ROAGRO arbetar i enlighet med de standarder och krav som fastställts av de finansiella myndigheterna. National Securities Commission spelar en grundläggande roll i övervakningen och regleringen av finansiell verksamhet i Argentina. Vi anser att Roagro är ett ordentligt reglerat företag.

Även om vi pratar om ett korrekt reglerat företag rekommenderar vi att du är försiktig med dina pengar och endast investerar pengar som du är villig att förlora.

Slutlig utvärdering av ROAGRO

Baserat på vår utvärdering och med hänsyn till CNV-förordningen drar vi slutsatsen att ROAGRO erbjuder en säker och pålitlig investeringsmiljö för våra läsare. Reglering av National Securities Commission stöder soliditeten och integriteten i ROAGROs verksamhet, vilket stärker vår positiva rekommendation till dem som är intresserade av att utföra verksamhet inom jordbruksinvesteringssektorn i Argentina.

Även om vi pratar om ett företag som är reglerat och registrerat i Argentina, anser vi att regleringen av detta land inte är en av de bästa eller allvarligaste, så vi föreslår också försiktighet och att du tänker noga om du vill investera ditt kapital. Vi rekommenderar att du bara investerar kapital som du är villig att förlora.

uppdateringar

Nyheter om ROAGRO:

datum Uppdatering – nyheter
-Inga nyheter för tillfället

Användarrecensioner

[demokrati id=”7233″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av .

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av ROAGRO

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar ROAGRO

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera ROAGRO?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är ROAGRO en bluff – är det en bluff?

Nej. Vi tror att ROAGRO är en seriös mäklare.

Är ROAGRO pålitlig?

Enligt vår analys verkar de vara ett seriöst företag: de är reglerade i Argentina, och företaget bakom Roagro är också ett företag registrerat i landets företagsregister. Vi upptäckte inga tecken på bluff.

Hur får man tillbaka pengar från ROAGRO?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det alternativ (rekommenderas) till ROAGRO?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «ROAGRO: Åsikter och kommentarer: – Är det en bluff?»

  1. Thiago Lima svar

    De bjuder in mig att investera, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *