✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Robomarkets. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Robomarkets och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsrobomarkets.es | robomarkets.it (Italien), robomarkets.com/de/ (Tyskland), robomarkets.com/se/ (Sverige) och robomarkets.pt (Portugal)
???? företagetRobo Markets Ltd
⚖️ regleringCySEC
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformMT4–MT5
📌 Adress169-171 Arch. Makarios III Ave., våning 8, 3027, Limassol, Cypern.

⚠️ Robomarkets ägs av företaget RoboMarkets LTD ligger på Cypern, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som Robomarkets erbjuder, i det här fallet ser vi att det erbjuder 5 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Prime€ / $ 100
ECN€ / $ 100
R handlare€ / $ 100
pro cent€ / $ 100
ProStandard€ / $ 100

Information på webben

Robo Markets hemsida

Robomarkets ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter de erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, personliga erfarenheter, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • +80055445529
 • +357 25 123275

???? Slutlig utvärdering av Robomarkets ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Robomarkets.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

videorecension av RoboMarkets

uppdateringar

Nyheter om Robomarkets:

datum Uppdatering – nyheter
-Robomarkets förknippas med RoboForex (Spansk version) Dessutom, beroende på kundens plats, kommer de att arbeta med ett eller annat företag.

Användarrecensioner

[demokrati id=”910′”]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av .

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Robomarkets

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Robomarkets

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Robomarkets?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Robomarkets en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Robomarkets är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Robomarkets pålitliga?

Nej. Robomarkets är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Robomarkets?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Robomarkets?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är Robomarkets en bluff? Åsikter från 2023»

 1. Olga svar

  Hej mäklare rekommenderade att jag ringde mig och jag letar efter information om denna robomarkets-mäklare, jag uppskattar information och erfarenheter om dem

  hälsning

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Olga, tack så mycket för att du delar med dig av din upplevelse med RoboMarkets.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *