✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Grundläggande information

🌐 webbplatsroitrader.me
???? företaget*Företagsnamn GC Group
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 Adress20-22 Wenlock Road, London, England, N1 7GU
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-08-26
FöretagstypKryptovaluta, CFD:er, Forex och råvarumäklare

Vad är ROIFX TRADER?

Efter att ha noggrant utvärderat ROIFX TRADER-webbplatsen kan vi dra slutsatsen att det är en mäklare som erbjuder handelstjänster i kryptovalutor, CFD:er, valuta och råvaror.

Kontotyper

Denna mäklare nämner sina 5 olika typer av konton:

kontonInvesteringar
ROI-standard$5.000
ROI Premium$25.000
Guld ROI$100.000
ROI expert$250.000
Platina ROI*Kontakta för att veta mer

Information på webben

roifx trader 1 webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av ROIFX TRADER-webbplatsen som är roitrader.me. Fångsten gjordes i juni 2024

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha genomfört en analys av webbplatsen kunde vi få fram följande data:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +442036167132

– Vi har hittat följande mejl:[e-postskyddad]

* ROIFX TRADER-förordning

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats

???? Slutlig värdering av ROIFX TRADER ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos ROIFX TRADER och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

🚨🚨 Av nämnda skäl är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

ROIFX TRADER Nyheter:

datum Uppdatering – nyheter
juni 2024Klagomål mot RoiFX Trader från spansk finanstillsynsmyndighet

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter.

Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med RoiFX Trader

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av ROIFX TRADER

Om du befinner dig i den olyckliga situationen att ha blivit utsatt för ett bedrägeri och vill få tillbaka ditt kapital är det förståeligt att du söker vägledning och råd om hur du ska gå tillväga. Därför har vi skapat en sektion dedikerad till vanliga frågor, där du kan hitta användbar information och praktiska råd om hur du kan hantera situationen och få tillbaka dina pengar.

Hur man rapporterar ROIFX TRADER

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till ROIFX TRADER?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Mäklarmarknaden är bred och det finns många reglerade plattformar som erbjuder en mer pålitlig miljö för dina investeringar. Vi har förberett en ranking av de bästa mäklarna som inkluderar alternativ som lyfts fram för deras säkerhet, transparens och servicekvalitet.

Hur kan jag anmäla ROIFX TRADER?

Rapportering till ROIFX TRADER beror på din geografiska plats. Varje land har en finansiell tillsynsmyndighet som ansvarar för att övervaka och reglera investeringsverksamheten. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

¿Es ROIFX TRADER pålitlig?

Nej, ROIFX TRADER är inte pålitlig. Vi har identifierat att du använder falsk information för att vilseleda investerare och på ett bedrägligt sätt vinna deras förtroende. Bristen på transparens och användningen av vilseledande taktik är tydliga tecken på att denna plattform inte är säker. Det är alltid tillrådligt att undersöka och verifiera legitimiteten hos någon mäklare innan du investerar, för att säkerställa att den är reglerad och har ett gott rykte i finansvärlden.

Hur man får pengar från ROIFX TRADER?

Att få tillbaka pengarna kan vara komplicerat, men möjligt. Du måste samla in all dokumentation och lämna in ett formellt klagomål till ditt lands finanstillsynsmyndighet. Kolla in vår detaljerade guide om återställningsprocessen här.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «ROIFX TRADER: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. anni svar

  Detta företag kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag får inte betalt än, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Anni, tack för att du skrev om ROIFX TRADER. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *