✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget RONTOXM är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om RONTOXM och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsrontoxm.com
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressNämner det inte
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 4 juli 2023
FöretagstypKryptovaluta, CFD:er och valutamäklare

företaget: RONTOXM nämner inte vilket företag det tillhör. Var mycket försiktig, vi märker en tydlig brist på transparens

Plats: RONTOXM nämner inte var det finns, att lita på ett företag som inte nämner var det finns är mycket farligt, var försiktig. Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är RONTOXM?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det RONTOXM är en: kryptovaluta, CFD:er och valutamäklare.

Kontotyper

Företaget tillhandahåller information om dessa olika kontotyper.

Typ av kontoMinsta initiala insättning
Silver$5,000
Gold$21,000
Platina$51,000 
Diamant$101,000 
Exklusiv$171,000 

Information på webben

RONTOXM webbplats

Här presenterar vi en skärmdump av RONTOXM-webbplatsen, som är rontoxm.com. Fångsten gjordes i OKTOBER 2023

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer:

+34 633756089 | +34 828807698

– Vi har hittat följande mejl:

[e-postskyddad]

* RONTOXM-reglering

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det innebär att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? Slutbedömning av RONDOXM ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos RONTOXM och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Det nämns inte var den ligger

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Bristen på transparens när det gäller detta företags anknytning väcker legitima farhågor om dess trovärdighet och allvar. Genom att inte ge detaljer om ditt medlemskap i en annan företagsenhet skapas osäkerhet och oklarhet, avgörande inslag på det finansiella området där förtroende är väsentligt.

I det specifika fallet med RONTOXM, en mäklare specialiserad på valuta- och kryptovalutaoperationer, är frånvaron av information om dess fysiska plats störande. Utelämnandet av denna relevanta information kan skapa misstroende bland potentiella investerare, eftersom transparens när det gäller ett företags huvudkontor är en viktig aspekt för att utvärdera dess legitimitet och etablera en grundläggande nivå av förtroende för dess verksamhet.

Dessutom är bristen på omnämnande av dess reglering en kritisk aspekt att överväga. Frånvaron av regulatoriska detaljer väcker allvarliga frågor om RONTOXM:s laglighet och efterlevnad av finansiella regler. Denna utelämnande antyder möjligheten att företaget verkar utanför etablerade regelverk, vilket utgör en betydande risk för dem som överväger att investera med dem, eftersom reglering inom finanssektorn garanterar en skyddsram för investerare och säkerställer god praxis.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

RONTOXM video

uppdateringar

RONTOXM Nyheter:

datum Uppdatering – nyheter
Oktober 2023Vi får ett stort antal meddelanden från RONTOXM-kunder som säger sig inte kunna ta ut sitt kapital.
Enero 2024Klagomål mot RONTOXM från finansiell tillsynsmyndighet CNMV

Användarrecensioner

[demokrati id=”8743″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av RONTOXM.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av RONTOXM

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar RONTOXM

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till RONTOXM?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera RONTOXM?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är RONTOXM pålitlig?

Nej, RONTOXM är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: de nämner inte dess placering och inte heller berättar de något om dess reglering. Genererar detta förtroende för dig? Din webbplats är väldigt ny, det betyder att den saknar erfarenhet och gör oss väldigt misstroende. VAR VÄLDIGT FÖRSIKTIG

Hur får man tillbaka pengar från RONTOXM?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

22 kommentarer om «RONTOXM: Åsikter OCH KOMMENTARER – ÄR DET EN BLEDREG?»

 1. Peter svar

  Hej, investera pengar i rontoxm utan att informera mig först, ett stort misstag, jag förlorade på sidan 250 och jag lämnades negativt, eftersom han sa till mig att han är i skuld med det, jag investerade 200 mer nu är jag inte i negativt men jag vill få ut pengarna, jag vet inte om det är möjligt och om inte Det går att återställa det på något sätt för att blockera det så att det inte genererar mer förlust.Hälsningar, tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Pedro, de lämnar aldrig tillbaka pengarna, om de säger att du är skuldsatt, lyssna inte på dem, allt är en lögn med syftet att stjäla från dig. Tack för att du skrev om RONTOXM (de är samma bedragare från Leotradez och Trades Universal). För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *