✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Grundläggande information

🌐 webbplatsroobic.io
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressLodz, 116/52 Piotrkowska Street, Polen
🕑 Webbplatsens ålderWebbplats registrerad den: 2021-01-07
FöretagstypKryptovaluta mäklare

Bristen på transparens kring Roobics ägande är ett oroande tecken. Bolaget nämner inte vilken enhet det tillhör, vilket skapar osäkerhet om dess struktur och finansiella uppbackning. Dessutom, även om den påstår sig vara belägen i Polen, har vi anledning att misstänka att denna information kan vara falsk.

Dessa inkonsekvenser leder till att vi oroar oss för flera egenskaper hos detta företag.

Vad är Roobic?

Efter en analys av Roobics webbsajt bekräftade vi att det är en mäklare som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom finansområdet, med särskilt fokus på kryptovaluta.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

roobic hemsida

Här visar vi dig en skärmdump av Roobics webbplats, som är roobic.io. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +357-22222-766

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

*Roobic reglering

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats

Frånvaron av regulatorisk information från Roobic är en anledning till stor oro. Otydligheten om dess regulatoriska status tyder på att det är en oreglerad mäklare. Det innebär att kunder och deras fonder saknar någon form av skydd. Med andra ord, om mäklaren agerar bedrägligt eller ägnar sig åt oetiska metoder, kommer kunderna sannolikt inte att ha någon möjlighet att få tillbaka sina pengar. Det är avgörande att vara försiktig när man har att göra med den här typen av företag, eftersom att skicka pengar till en oreglerad och oskyddad enhet innebär avsevärd risk.

Innan du genomför någon transaktion är det viktigt att noggrant reflektera över de möjliga konsekvenserna och överväga andra säkrare alternativ.

???? Roobics slutliga betyg????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag!

🚨🚨 Av nämnda skäl är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Roobic nyheter:

datum Uppdatering – nyheter
juni 2024Klagomål mot Roobic från finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter.

Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Roobic.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Roobic

Om du har drabbats av en påstådd bedrägeri och letar efter vägledning om hur du gör anspråk på ditt kapital, inbjuder vi dig att konsultera vårt avsnitt med vanliga frågor. Där hittar du användbara tips och resurser för att hantera denna situation effektivt och skydda dina ekonomiska intressen.

Hur man rapporterar Roobic

Om du upplever missnöje med de tjänster som tillhandahålls av företaget och vill lämna in ett klagomål av någon anledning, inbjuder vi dig att läsa vår avsnitt med vanliga frågor. Där hittar du detaljerad information om stegen att följa och de resurser som finns tillgängliga för att lämna in ett klagomål mot företaget i fråga.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Roobic?

Ja självklart! Det finns mycket bättre och säkrare alternativ än Roobic. Du kan konsultera vår ranking för att hitta pålitliga alternativ som passar dina investeringsbehov: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag anmäla Roobic?

Processen för att lämna in ett klagomål mot Roobic beror på din plats. Vi rekommenderar att du kontaktar ditt lands finanstillsynsmyndighet för specifik vägledning om hur du går tillväga. Om du behöver hjälp, lämna oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig gärna.

Är Roobic pålitlig?

Roobic saknar tydlig och transparent data, vilket får oss att misstänka att det kan vara en bluff för investerare. Med tanke på denna brist på transparens rekommenderar vi att du iakttar extrem försiktighet när du överväger alla typer av transaktioner med detta företag.

Hur får man tillbaka pengar från Roobic?

Om du vill få tillbaka ditt kapital från Roobic, inbjuder vi dig att konsultera vår detaljerade guide om processen att återvinna pengar från ett bluffföretag. I den här guiden hittar du tydliga steg och praktiska råd som hjälper dig att hantera den här situationen och få tillbaka dina pengar effektivt. här.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Roobic: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Lautaro svar

  Det här företaget kommer att lura dig. Jag försäkrar dig, de lät mig inte dra mig tillbaka, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lautaro, tack för att du skrev om Roobic. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *