✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget ROSEN AND STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Efter en grundlig analys av webbplatsen, där vi tittar på varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna för att välja en bra mäklare, såsom plats, företag den tillhör, dess reglering och rykte, har vi kommit fram till en slutsats om ROSEN OCH STEVENSON AFFÄRSAMARBETE .

Nedan kommer vi att ge dig viktig information och förklara varför vi kom till denna slutsats.

Grundläggande information

🌐 webbplatsrosenandstevenson.com
???? företaget* Den nämner inte vilket företag den tillhör.
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressDen nämner att den ligger på 530 Fifth Ave, New York,
NY 10036, USA
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2024-04-28
FöretagstypFinansiell rådgivningsmäklare

Företag: ⚠️ ROSEN OCH STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES nämner inte vilket företag det tillhör. Var mycket försiktig, vi märker en tydlig brist på transparens

Plats: ⚠️ Företaget nämner att vara lokaliserat i USA, men vi tror att detta är falsk information.

Baserat på vår analys är vi oroade över bristen på transparens inom flera nyckelområden för ROSEN OCH STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES.

Vad är ROSEN AND STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det ROSEN AND STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES är en finansiell rådgivande mäklare som verkar som ett boutique-investeringsföretag som ger råd till företag och deras aktieägare.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

rosen och stevenson hemsida

Här presenterar vi en skärmdump av ROSEN AND STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES webbplats, som är rosenandstevenson.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: Det nämner inte ditt telefonnummer

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

Reglering av ROSEN OCH STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Frånvaron av information om regleringen av ROSEN AND STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES är ytterst oroande. Detta tyder på att det kan vara en oreglerad mäklare, vilket innebär att kunder och deras fonder inte är skyddade. Skulle det uppstå problem är risken stor att kunderna inte kan få tillbaka sina pengar. Därför är det viktigt att vara försiktig när du överväger att göra transaktioner med detta företag och tänka noga innan du skickar pengar.

???? Slutlig utvärdering av ROSEN OCH STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos ROSEN AND STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Den nämner att vara belägen på en plats som anses säker som Tyskland, men vi tror att detta är falsk information som de försöker lura kunder med.

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Det är viktigt att notera att ROSEN AND STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES har rapporterats av flera finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA. Detta klagomål är skäl till extrem försiktighet och föreslår betydande risker när man överväger någon typ av affärsrelation med detta företag.

ROSEN AND STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES presenterar sig som en finansiell rådgivande mäklare som verkar som ett boutique-investeringsföretag som erbjuder konsulttjänster till företag och deras aktieägare. Även om de hävdar att de befinner sig i Tyskland, väcker bristen på verifiering av denna plats misstankar om sanningshalten i den information som tillhandahålls.

Dessutom ger företaget inga detaljer om sin reglering, vilket ger upphov till oro för dess transparens och tillförlitlighet. Rapporteringen av ROSEN AND STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES av olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA, är anledning till stor försiktighet och tyder på betydande risker när man överväger alla typer av affärsrelationer med denna enhet. Det är viktigt för investerare att vara medvetna om denna bakgrund och fortsätta med försiktighet.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om ROSEN AND STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot ROSEN OCH STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES från finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med ROSEN AND STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som blivit lurade av ROSEN OCH STEVENSON AFFÄRSSAMBANDARER

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Så här rapporterar du ROSEN OCH STEVENSON AFFÄRSMEDDELANDE

Om du har någon anledning att lämna in ett klagomål mot ROSEN AND STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES på grund av otillfredsställande service eller något annat problem, inbjuder vi dig att konsultera avsnittet med vanliga frågor nedan, där du hittar information om stegen att vidta för att utföra denna åtgärd.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till ROSEN OCH STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera ROSEN OCH STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är ROSEN AND STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES pålitliga?

Nej. ROSEN OCH STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES är inte pålitliga, det är ett mycket osäkert företag: mäklaren börjar med en alarmerande brist på transparens genom att uppge en falsk adress i USA. Dessutom är dess rättsliga status osäker på grund av otydligheten i dess tillsynsdata. Dessa avvikelser är en anledning till oro för alla investerare.

Hur får man tillbaka pengar från ROSEN AND STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «ROSEN OCH STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Jeremy Aguilar svar

  Det här företaget är inte pålitligt. Jag får inte betalt än, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jeremy Aguilar, tack för att du skrev om ROSEN OCH STEVENSON BUSINESS ASSOCIATES. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *