I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Royal Capital Management. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Royal Capital Management och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsroyalcap-int.com
???? företaget*Royal Capital Limited
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-posthar inte
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressSaint Vincent och Grenadinerna

⚠️ Royal Capital Management ägs av bolaget Royal Capital Limited den ligger i Saint Vincent och Grenadinerna, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu ska vi analysera vilka typer av konton som erbjuds av Royal Capital Management, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Mikro$750
klassisk$5.000
Guld$50.000

Information på webben

Royal Capital Management webbplats

Royal Capital Management ger en kort förklaring av de produkter som Royal Capital Management erbjuder sina kunder, några nyheter på finansmarknaderna, egentligen inte så mycket mer än så.

Lista över telefonnummer

+506 2505 5488

???? Slutlig värdering av Royal Capital Management ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Royal Capital Management.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Royal Capital Management:

datumUppdatering – nyheter
Augusti 2022Vi får ett stort antal meddelanden från Royal Capital Management-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Royal Capital Management? Vad har varit din erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av Royal Capital Management.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Royal Capital Management

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Royal Capital Management

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Royal Capital Management?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Royal Capital Management en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Royal Capital Management är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Royal Capital Management pålitlig?

Nej. Royal Capital Management är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Royal Capital Management?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Royal Capital Management?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

105 kommentarer om «Är Royal Capital Management – ​​RCM en bluff? 2022 recensioner»

 1. Pedro Romero svar

  Royal Capital tillämpar för närvarande en förordning utfärdad av US Revenue Service (IRS) under avsnitt 871M i USA:s skattelagstiftning (https://www.irs .gov/pub/irs-drop/ n-14-14 .pdf) , för varje rörelse som görs för att minska saldot på kontot tillämpas en debitering på 37 %, detta för de fall av: stängning av kontot, överföringar mellan interna konton (till kungligheten själv) egna eller till tredje part, ändring från blandad konton till autonoma konton och kommer säkerligen att tillämpa det på väntande uttagsförfrågningar som frysts och lämnats i luften till 2021. Jag skulle vilja veta om någon vet om detta är lagligt eller finns det något sätt att motbevisa dem och hur?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Pedro, allt är lögn, de är bedragare och de hittar på någon ursäkt för att inte lämna tillbaka pengarna, allt är ett bedrägeri. Om du vill få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.