Kommentarer om Royal Capital Pro

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Royal Capital Pro (kallas även royalcapitalpro.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas Royal Capital Pro verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Royal Capital Pro. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, och ger viktig information om företaget, vi ger att veta information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte, att investera hos ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Royal Capital Pro.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Estland.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Royal Capital Pro, märkte vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Klassiskt konto, Silverkonto, Guldkonto och Islamiskt konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Klassiskt konto: minsta initiala insättning på $500, inga provisioner, 150% marginalanropsnivå, 5% avgift för tidig stängning, kontoansvarig med en yrkesexamen i ekonomi, massor av material för att förstå branschen, gratis tutorials -delningssessioner (3 lektioner), rekommendationer daglig kontoansvarig.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $2.500, inga provisioner, 150% marginalanropsnivå, 5% avgift för tidig stängning, kontoansvarig med en yrkesexamen i ekonomi, massor av material för att förstå branschen, gratis tutorials -delningssessioner (5 lektioner), rekommendationer daglig kontoansvarig.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $10.000, inga provisioner, 150% marginalanropsnivå, 5% avgift för tidig stängning, kontoansvarig med en yrkesexamen i ekonomi, material för att förstå de mest avancerade strategierna, gratis utbytesutbildningar (7 lektioner), rekommendationer daglig kontoansvarig, daglig analys, tillgång till videohandledning.

Islamiskt konto: Köp och försäljning sker omedelbart och utan uppskovsklausul är alla valutor vederbörligen, om det finns någon ockerränta är kontraktet ogiltigt.

Royal Capital Pro kontotyper
Royal Capital Pro kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Royal Capital Pro erbjuder är: plattform Royal Capital Pro Web Trader.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Royal Capital Pro tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Royal Capital Pro -webbplats
Royal Capital Pro -webbplats

Royal Capital Pro tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: några live -diagram, ekonomisk kalender, information och förklaringar av grundläggande begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Royal Capital Pro |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: royalcapitalpro.com

Telefonnummer: + 3726347391

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Royal Capital Pro <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Royal Capital Pro är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar försiktighet, eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i ett land som fortsätter att vara osäkert (Estland)Vidare när du söker efter recensioner om Royal Capital Pro Vi hittade negativa recensioner som varnar för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Royal Capital Pro? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Royal Capital Pro: Betyg och kommentarer»

 1. Gilmar End svar

  Hej, jag skulle vilja veta om Royal Capital är säkert? John Vizzio är tilldelad mäklare för denna enhet.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gilmar, tack för att du delar med dig av din erfarenhet och hjälper till med information om Royal Capital Pro, denna mäklare är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 2. John svar

  God morgon, jag har ringt i två veckor för att begära ett uttag och ingen dyker upp. Det är 1400 dollar som jag behöver ja eller ja, jag behöver återställa dem

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack för att du delar med dig av din erfarenhet och hjälper till med information om Royal Capital Pro, denna mäklare är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.