Royal Q Kommentarer
I denna avdelning vi kommer att analysera Royal Q (kallas även av namnet: royalqs.com)Är en automatiserad handelsplattform. Rekommenderas Royal Q verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Royal Q ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det kungligt q ⚠️ en säker webbplats? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Royal Q nämner vara del av: Royal Quantify Investment Management Co., Ltd. (obefintlig)

 

❌ När det gäller din läge, nämner företaget att det bygger på: det finns inga uppgifter om detta.

 

❌ Om vi ​​analyserar din reglering, Nämn inte ingenting om att vara ett företag regleras eller på dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Royal Q är ett företag INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Royal Q, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

 

La plattform att fungera som Royal Q erbjuder är: egen plattform.

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Royal Q tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Royal Q -webbplats
Royal Q -webbplats

Royal Q ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: bara lite information om de tjänster det erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Royal Q 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: royalqs.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-posthar inte.

Du kanske undrar varför vi gjorde en granskning av Royal Q. Vi gjorde den här granskningen och bedömningen, eftersom vi fick olika meddelanden och kommentarer som frågade om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Royal Q ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Royal Q är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag, rekommenderar vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett mycket otransparent "offshore" skalföretag som inte erbjuder juridisk information, inte är registrerat någonstans och även saknar reglering (oreglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Royal Q? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

6 kommentarer om «Royal Q: Betyg och kommentarer»

 1. maca svar

  i villkoren nämner de inte ens var de är baserade

  det är som att ge pengar till en tjuv av egen vilja

  då klagar du på bluffen men du undersöker inte företaget eller något, ge inte bort dina pengar!

  gäller

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej maca, det stämmer, det är som att ge bort det.

   Hälsningar.

 2. Luca alarcon svar

  bra fråga; Juana, det är viktigt att dela mer information om din erfarenhet av operationen där du förlorade alla dessa pengar

 3. Juana svar

  Allt de säger säger de för att stjäla dina besparingar !! Skicka inte pengar för guds skull !! De har tagit 6200 dollar från mig !!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juana, tack för att du kommenterar Royal Q. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Gabriel svar

   Hej Juana, hur kommer det sig att de stal 6200usd om du förmodligen har pengarna i Binance?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *