✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

RoyalBanc kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren RoyalBanc (även kallad royalbanc.io/es/), är en Forex-, CFD- och kryptovalutamäklare. Rekommenderas RoyalBanc verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi recenserar RoyalBanc. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: de nämner att de är baserade i Luxemburg, men om den faktiskt är baserad där bör mäklaren regleras av CSSF (Luxemburg regulator), och detta händer inte, vilket får oss att tvivla på RoyalBancs verkliga bas. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av RoyalBanc noterar vi att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: standardkontot, silverkontot, guldkontot och VIP-kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standart-konto: minsta initiala insättning på $ 1.000, support 24 timmar 5 dagar i veckan, bonus på upp till 25% av insättningen, initial uppföljningsalgoritm, 5 handelssignaler per vecka, grundläggande utbildning.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $ 5.000, support 24 timmar 5 dagar i veckan, bonus på upp till 35% av insättningen, hävstång på upp till 1:30, 10 handelssignaler per vecka, avancerad utbildning.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 10.000, alla tillgängliga handelsinstrument, 24/5 support, upp till 50% insättningsbonus, upp till 1:50 hävstång, 15 handelssignaler per vecka.

VIP-konto- Minsta initiala insättning på $ 50.000, alla tillgängliga handelsinstrument, 24/5 support, upp till 100% insättningsbonus, upp till 1:100 hävstång, 20 handelssignaler per vecka.

RoyalBanc -kontotyper
RoyalBanc -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som RoyalBanc erbjuder är: vi tror på MT4 -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som RoyalBanc tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

RoyalBanc webbplats
RoyalBanc webbplats

RoyalBanc tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av några grundläggande begrepp i handelsvärlden, inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om RoyalBanc

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: royalbanc.io/es/

Telefonnummer: + 44 208 089 8260

E-post: [e-postskyddad]

>>> Betyg på RoyalBanc <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att RoyalBanc -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det nämner inte vilket företag det tillhör, när vi letade efter andra recensioner om RoyalBanc kunde vi inte hitta mer än negativa recensioner på ryska. Vi föreslår att du är försiktig. 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Uppdatering februari 2020: CONSOB (italiensk finansiell tillsynsmyndighet) har varnat för RoyalBanc

Uppmärksamhet: i maj 2020 har CNMV utfärdat en varning mot RoyalBanc

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om RoyalBanc? Vad har du haft för erfarenhet?
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

16 kommentarer om «RoyalBanc: Betyg och kommentarer»

 1. Yessica svar

  God kväll, jag investerade också mina pengar i ROYAL BANC och i mars månad begärde jag uttag och sedan dess har jag kommunicerat med den förmodade mäklaren och han svarar inte på samtal eller whatsapp. Personen som kontaktade mig var Diego Jimenez med numret +37062027741 och ROYAL BANC med numret +37062014969, nummer som har blockerat mig. Jag skickar också mail till [e-postskyddad] och än så länge får jag inget svar.
  Snälla, om du har någon rekommendation för att få tillbaka mina pengar, skicka dem till mig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Yessica, tack för att du delar din erfarenhet med RoyalBanc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Har du försökt att kontakta från ett nytt nummer eller e -post?

   hälsningar

 2. Luis svar

  Hej, genom att göra motsvarande klagomål via internationella advokater, är det möjligt att återställa kapitalet, det första steget är att rapportera ändå till banken och civilvakten.
  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luis, tack för att du delar din erfarenhet med RoyalBanc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om RoyalBanc låter riktigt dåligt.

   hälsningar

  • Yessica svar

   Hej Luis, god natt; Kan du kommentera hur du går tillväga för att begära dina pengar så att jag kan följa samma rekommendationer, eftersom jag har samma problem.

 3. SMED svar

  Dessa bedragare ljög för mig och sa till mig att investera det lilla jag hade och nu kan jag inte få tillbaka mina pengar. Jag har namnet på den här personen som var min efterträdare Diego Jimenez och hans kontaktperson +37062027741
  Jag hoppas att du kan ge mig lite information för att kunna få tillbaka mina pengar, tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Smith, tack för att du delar din erfarenhet med RoyalBanc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du mejl som du har kontaktats från?

   hälsningar

 4. Idag Luio svar

  Hej, jag ville veta hur pålitlig RoyalBanc -mäklaren är, anledningen är att de kontaktar mig för att försöka investera men jag misstro företagen i nätverk som bjuder in dig till dessa förhandlingar och om möjligt kan de berätta på vilka sidor av på webben kan du studera mer om dessa ämnen, tack så mycket för din vägledning

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej idag, tack för att du delar din erfarenhet med RoyalBanc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? När det gäller tillförlitlighet talar vi om en oreglerad mäklare, så lite transparent att den inte ens nämner vilket företag den tillhör, för mer information läs bara den här recensionen. Vi skulle aldrig rekommendera en oreglerad mäklare.

   hälsningar

 5. claudia svar

  Hej, jag kan inte ta ut dem heller, helt enkelt om du ber om uttag av pengar ignorerar eller avbryter de all kommunikation

  Jag behöver veta hur det är möjligt att ta ut mina pengar och annars vill jag rapportera dem för olagligt anslag eller bluff, det är inte möjligt att de lurar människor så

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Claudia, tack för att du delar din erfarenhet med RoyalBanc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 6. anna svar

  Jag investerade också i hopp om att vilja att något skulle bli mer avlastat med skulderna.
  Först ringer de dig flera gånger om dagen för att få mer eller så erbjuder de mig till och med tanken på att ta ett banklån för att investera mer.
  Sedan passerar de från dig. Ingen hjälper dig. Och när du börjar be dem att tjäna pengar som du förmodligen har tjänat på deras plattform. De går vidare på dig. Oavsett hur hopplös du ringer, hävdar via telefon / WhatsApp eftersom det visar sig att de inte har några andra kontaktmedel.
  Till slut, på kort tid, upptäcker du att du fortfarande är mer överväldigad. För att du investerade det lilla du hade.
  Fattiga människor faller alltid och försöker nå slutet av månaden mindre belastade

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anna, tack för att du delar din erfarenhet med RoyalBanc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Har du försökt att kontakta dem från ett annat nummer eller e -post? Hur länge har du inte kunnat kontakta RoyalBanc?

   hälsningar

 7. Ignatius George svar

  Hej, god eftermiddag jag. Jag investerade lite i royal bank och nu vill jag återhämta mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ignacio, tack för att du delade din erfarenhet med Royal Banc, kommer du ihåg hur du kom till att hitta dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Vad händer om du ber RoyalBanc att ta ut ditt kapital?

   hälsningar

 8. Ignatius George svar

  Hur kan jag få tillbaka mina pengar? Jag investerade lite

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *