Annonsera med oss

RoyalBanc kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren RoyalBanc (Ă€ven kallad royalbanc.io/es/), Ă€r en Forex-, CFD- och kryptovalutamĂ€klare. Rekommenderas RoyalBanc verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi recenserar RoyalBanc. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att lÀmna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: nÀmner inte det.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att hon Ă€r baserad i: de nĂ€mner att de Ă€r baserade i Luxemburg, men om den faktiskt Ă€r baserad dĂ€r bör mĂ€klaren regleras av CSSF (Luxemburg regulator), och detta hĂ€nder inte, vilket fĂ„r oss att tvivla pĂ„ RoyalBancs verkliga bas. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av RoyalBanc noterar vi att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: standardkontot, silverkontot, guldkontot och VIP-kontot. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standart-konto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 1.000, support 24 timmar 5 dagar i veckan, bonus pÄ upp till 25% av insÀttningen, initial uppföljningsalgoritm, 5 handelssignaler per vecka, grundlÀggande utbildning.

Silverkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 5.000, support 24 timmar 5 dagar i veckan, bonus pÄ upp till 35% av insÀttningen, hÀvstÄng pÄ upp till 1:30, 10 handelssignaler per vecka, avancerad utbildning.

Guldkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 10.000, alla tillgÀngliga handelsinstrument, 24/5 support, upp till 50% insÀttningsbonus, upp till 1:50 hÀvstÄng, 15 handelssignaler per vecka.

VIP-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 50.000, alla tillgÀngliga handelsinstrument, 24/5 support, upp till 100% insÀttningsbonus, upp till 1:100 hÀvstÄng, 20 handelssignaler per vecka.

RoyalBanc -kontotyper
RoyalBanc -kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som RoyalBanc erbjuder Àr: vi tror pÄ MT4 -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som RoyalBanc tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

RoyalBanc webbplats
RoyalBanc webbplats

 

RoyalBanc tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av nÄgra grundlÀggande begrepp i handelsvÀrlden, inte mycket mer Àn detta.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om RoyalBanc

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: royalbanc.io/es/

Telefonnummer: + 44 208 089 8260

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Betyg pÄ RoyalBanc <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att RoyalBanc -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Ă€r att vi tror att det Ă€r bĂ€ttre att vara försiktig eftersom: det Ă€r en oreglerad mĂ€klare, det nĂ€mner inte vilket företag det tillhör, nĂ€r vi letade efter andra recensioner om RoyalBanc kunde vi inte hitta mer Ă€n negativa recensioner pĂ„ ryska. Vi föreslĂ„r att du Ă€r försiktig. 

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Uppdatering februari 2020: CONSOB (italiensk finansiell tillsynsmyndighet) har varnat för RoyalBanc

 

UppmÀrksamhet: i maj 2020 har CNMV utfÀrdat en varning mot RoyalBanc

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om RoyalBanc? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

16 kommentarer om «RoyalBanc: Betyg och kommentarer»

 1. Yessica svar

  God kvÀll, jag investerade ocksÄ mina pengar i ROYAL BANC och i mars mÄnad begÀrde jag uttag och sedan dess har jag kommunicerat med den förmodade mÀklaren och han svarar inte pÄ samtal eller whatsapp. Personen som kontaktade mig var Diego Jimenez med numret +37062027741 och ROYAL BANC med numret +37062014969, nummer som har blockerat mig. Jag skickar ocksÄ mail till [e-postskyddad] och Àn sÄ lÀnge fÄr jag inget svar.
  SnÀlla, om du har nÄgon rekommendation för att fÄ tillbaka mina pengar, skicka dem till mig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Yessica, tack för att du delar din erfarenhet med RoyalBanc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Har du försökt att kontakta frÄn ett nytt nummer eller e -post?

   hÀlsningar

 2. Luis svar

  Hej, genom att göra motsvarande klagomÄl via internationella advokater, Àr det möjligt att ÄterstÀlla kapitalet, det första steget Àr att rapportera ÀndÄ till banken och civilvakten.
  hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack för att du delar din erfarenhet med RoyalBanc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Allt du nÀmner om RoyalBanc lÄter riktigt dÄligt.

   hÀlsningar

  • Yessica svar

   Hej Luis, god natt; Kan du kommentera hur du gÄr tillvÀga för att begÀra dina pengar sÄ att jag kan följa samma rekommendationer, eftersom jag har samma problem.

 3. SMED svar

  Dessa bedragare ljög för mig och sa till mig att investera det lilla jag hade och nu kan jag inte fÄ tillbaka mina pengar. Jag har namnet pÄ den hÀr personen som var min eftertrÀdare Diego Jimenez och hans kontaktperson +37062027741
  Jag hoppas att du kan ge mig lite information för att kunna fÄ tillbaka mina pengar, tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Smith, tack för att du delar din erfarenhet med RoyalBanc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du mejl som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 4. Idag Luio svar

  Hej, jag ville veta hur pÄlitlig RoyalBanc -mÀklaren Àr, anledningen Àr att de kontaktar mig för att försöka investera men jag misstro företagen i nÀtverk som bjuder in dig till dessa förhandlingar och om möjligt kan de berÀtta pÄ vilka sidor av pÄ webben kan du studera mer om dessa Àmnen, tack sÄ mycket för din vÀgledning

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej idag, tack för att du delar din erfarenhet med RoyalBanc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? NÀr det gÀller tillförlitlighet talar vi om en oreglerad mÀklare, sÄ lite transparent att den inte ens nÀmner vilket företag den tillhör, för mer information lÀs bara den hÀr recensionen. Vi skulle aldrig rekommendera en oreglerad mÀklare.

   hÀlsningar

 5. claudia svar

  Hej, jag kan inte ta ut dem heller, helt enkelt om du ber om uttag av pengar ignorerar eller avbryter de all kommunikation

  Jag behöver veta hur det Àr möjligt att ta ut mina pengar och annars vill jag rapportera dem för olagligt anslag eller bluff, det Àr inte möjligt att de lurar mÀnniskor sÄ

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Claudia, tack för att du delar din erfarenhet med RoyalBanc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 6. anna svar

  Jag investerade ocksÄ i hopp om att vilja att nÄgot skulle bli mer avlastat med skulderna.
  Först ringer de dig flera gÄnger om dagen för att fÄ mer eller sÄ erbjuder de mig till och med tanken pÄ att ta ett banklÄn för att investera mer.
  Sedan passerar de frÄn dig. Ingen hjÀlper dig. Och nÀr du börjar be dem att tjÀna pengar som du förmodligen har tjÀnat pÄ deras plattform. De gÄr vidare pÄ dig. Oavsett hur hopplöst du ringer, hÀvdar via telefon / WhatsApp eftersom det visar sig att de inte har nÄgra andra sÀtt att kontakta.
  Till slut, pÄ kort tid, upptÀcker du att du fortfarande Àr mer övervÀldigad. För att du investerade det lilla du hade.
  Fattiga mÀnniskor faller alltid och försöker nÄ slutet av mÄnaden mindre belastade

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Anna, tack för att du delar din erfarenhet med RoyalBanc. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Har du försökt att kontakta dem frÄn ett annat nummer eller e -post? Hur lÀnge har du inte kunnat kontakta RoyalBanc?

   hÀlsningar

 7. Ignacio Jorge svar

  Hej, god eftermiddag jag. Jag investerade lite i royal bank och nu vill jag ÄterhÀmta mig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ignacio, tack för att du delade din erfarenhet med Royal Banc, kommer du ihÄg hur du kom till att hitta dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Vad hÀnder om du ber RoyalBanc att ta ut ditt kapital?

   hÀlsningar

 8. Ignacio Jorge svar

  Hur kan jag fÄ tillbaka mina pengar? Jag investerade lite

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *