RoyalCryptoBanc kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera RoyalCryptoBanc -mäklaren, är en mäklare för Forex, CFD och, som om det inte vore nog, även kryptovalutor. Rekommenderas verkligen RoyalCryptoBanc att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Det bör noteras att RoyalCryptoBanc-webbplatsen har webbplatsen på engelska, men på grund av olika kommentarer från spansktalande kunder har vi beslutat att göra en översyn också.

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att hon är baserad i: de nämner att de är baserade i Storbritannien och i Schweiz, men om det var baserat där borde du vara reglerad av FCA (UK regulator), och det verkar som att det inte är kaos.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom RoyalCryptoBanc inte nämner något om sin reglering nämner den att regleras av IFMRRC, även om vi inte anser att denna oberoende och icke-statliga enhet är säker..

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av RoyalCryptoBanc noterar vi att det erbjuder Fem typer av konton: Bronskontot, Silverkontot, Guldkontot, Platinumkontot och Diamantkontot.

Bronskonto: $ 2.500 första insättning, plattformsintroduktion, dedikerad kontohanterare, upp till 100% bonus, 3 utbildningssessioner.

Silverkonto: Minsta initiala insättning på $ 5.000, introduktion till plattformen, dedikerad kontohanterare, upp till 100% bonus, 5 utbildningar, virtuella utbildningsböcker.

Guldkonto: lägsta initiala insättning på $ 10.000 125, introduktion till plattformen, dedikerad kontohanterare, upp till 7% bonus, 3 utbildningar, virtuella utbildningsböcker, XNUMX sessioner med analytiker.

Platinakonto: Minsta initiala insättning på $ 50.000 150, introduktion till plattformen, dedikerad kontohanterare, upp till 10% bonus, 5 utbildningar, virtuella utbildningsböcker, XNUMX sessioner med analytiker, snabbare uttag.

Diamantkonto: Minsta initiala insättning på $ 100.000 200, introduktion till plattformen, dedikerad kontohanterare, upp till 15% bonus, 8 utbildningssessioner, virtuella utbildningsböcker, XNUMX sessioner med analytikerna, snabbare uttag.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyperna för mäklaren RoyalCryptoBanc (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

RoyalCryptoBanc -kontotyper
RoyalCryptoBanc -kontotyper

den plattformar att fungera som RoyalCryptoBanc erbjuder är: vi tror att RoyalCryptoBanc -plattformen, eftersom de inte anger det.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som RoyalCryptoBanc tillhandahåller på sin webbplats.

RoyalCryptoBanc webbplats
RoyalCryptoBanc webbplats

RoyalCryptoBanc tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av finansiella produkter ovan, förklaring av några grundläggande begrepp i investeringsvärlden, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om RoyalCryptoBanc

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.royalcryptobanc.com

Telefonnummer: + 44 2039369033

E-post: [e-postskyddad]

>>> Betyg på RoyalCryptoBanc <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att RoyalCryptoBanc -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är förmodligen baserat i Storbritannien, men det är inte reglerat av FCA, liksom alla mäklare i den regionen, allt tyder på att det är en oreglerad mäklare , inte Nämn vilket företag det tillhör, när vi letar efter information noterar vi att CNMV (spanska finansregulator) har utfärdat en varning mot företaget.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om RoyalCryptoBanc? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «RoyalCryptoBanc: Betyg och kommentarer»

 1. Mateo svar

  Detta företag betalar inte. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mateo, tack för att du skrev om RoyalCryptoBanc. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.