Kommentarer till RoyalFunds

I denna avdelning vi kommer att analysera RoyalFunds mäklare, är en Forex, kryptovaluta, binära optioner och CFD -mäklare. Rekommenderas RoyalFunds verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi recenserar RoyalFunds. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag. Det bör också noteras att webbplatsen inte har en spansk version, även om vi på grund av meddelanden från spansktalande kunder också har beslutat att granska RoyalFunds.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att ha en bas i: det nämner det inte, även om det i villkoren säger att det ska följa den estniska regeringens lagar, kanske det är baserat i Estland? 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom RoyalFunds inte nämner något om att vara ett reglerat företag tror vi att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som RoyalFunds erbjuder, noterar vi att de erbjuder 4 olika kontotyper: Standard, Silver, Guld och VIP. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Standart-konto- Minsta initiala insättning på $ 250, fasta spridningar, uppdrag, webinarier och seminarier, utnyttja upp till 1: 200, 24-timmars kundsupport.

Silverkonto-Minsta initiala insättning på $ 10.000 1, fasta uppslag, personlig kontohanterare, webinarier och seminarier, med välkomstbonus, hävstångseffekt upp till 200: 24, XNUMX-timmars kundsupport, halvhanterat konto, SMS och nyheter.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 25.000 1, fasta uppslag, personlig kontohanterare, webinarier och seminarier, med välkomstbonus, hävstångseffekt upp till 400: 24, XNUMX -timmars kundsupport, hanterat konto, meddelanden och nyheter via SMS.

VIP-konto- Minsta initiala insättning på $ 100.000 1, variabla uppslag, personlig kontohanterare, webinarier och seminarier, med välkomstbonus, hävstångseffekt på upp till 1000: 24, XNUMX -timmars kundsupport, hanterat konto, meddelanden och nyheter via SMS.

RoyalFunds kontotyper
RoyalFunds kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som RoyalFunds erbjudanden är: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som RoyalFunds tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

RoyalFunds webbplats
RoyalFunds webbplats

RoyalFunds tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter: mycket grundläggande förklaring och utan att gå in på detaljer om tjänsterna som RoyalFunds erbjuder, ekonomisk kalender, handelssignaler, några utbildningsavsnitt, förklaring ovan av de produkter som RoyalFunds erbjuder, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om RoyalFunds

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: royalfunds.co och royalfunds.cc

Telefonnummer: 00440000000000

E-post: [e-postskyddad]

>>> Värdering på RoyalFunds <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att RoyalFunds -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den nämner inte var den är baserad, den nämner inte vilket företag den tillhör, den erbjuder binära optioner, den ger väldigt lite information om de tjänster som företaget erbjuder, när vi letade efter värderingar på RoyalFunds hittade vi verkligen ingen annan, vilket får oss att tro att det är ett "nytt" företag. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Uppdatering december 2019: CONSOB (italiensk finansiell tillsynsmyndighet) har varnat för RoyalFunds

Uppdatering februari 2020: CNMV (spansk finansregulator) har varnat för RoyalFunds

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.
försiktighet möjlig mäklare bluff

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om RoyalFunds? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

30 kommentarer om «RoyalFunds: Betyg och kommentarer»

 1. Aurelio svar

  god eftermiddag; Jag blev lurad av det här företaget i en stor mängd, som jag inte vill komma ihåg, men av nyheter vet jag att de handlar om dem, de har redan några medlemmar lokaliserade, och om klagomålet har gjorts kommer tillräckligt många med, du måste ta det till det högsta, för att döma dem, en stor lögnare var att LUCIA MILLER TELEF442080894490; 911232551´35796524157, JAG SKULLE GALGA för dem

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Aurelio, tack för din kommentar om RoyalFunds. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • John

    Och slösa inte tid eller pengar, för du kommer inte att få något tillbaka.

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Juan, om det går att återställa, tack för att du kommenterar RoyalFunds. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

 2. JR svar

  Plattformen finns inte, det är som ett spel, de investerar ingenting. Och när du vill få tillbaka något finns det inget sätt, de ber dig om mer pengar för att behålla det.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej JR, tack för att du delar din erfarenhet med RoyalFunds. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 3. miguel svar

  Jag känner att ni alla lurats av dessa människor efter att ha betalat skatten, de låter dig inte ta ut huvudstaden. måste bromsa dem.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Miguel, tack för att du delar din erfarenhet med Miguel. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, mejl som du har kontaktats från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om Miguel låter riktigt dåligt.

   hälsningar

 4. Manuel de Mena Villa svar

  Vad händer med det företaget om det är hur du bestämmer dig för att det är så, öppna något sätt att rapportera dem om det finns många skadade? Låt oss gå samman för att lägga dem bakom galler och försöka få tillbaka pengarna. Låt oss bilda en plattform som kräver rättvisa och inte skydda dessa tjänstemän.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Manuel, tack för att du delar din erfarenhet med RoyalFunds. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om RoyalFunds låter riktigt dåligt.

   hälsningar

 5. jesus aska svar

  Jag är Jesus, en av många lurade. De har inte en minsta anständighet. De är riktiga skurkar. Det är synd att inte kunna gå samman för att möta dem.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesus, tack för att du delar din erfarenhet med RoyalFunds. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om RoyalFunds låter riktigt dåligt.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.