ROYALFXTRADE Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren ROYALFXTRADE (även kallad royalfxtrade.com), är en Forex-, binära optioner, kryptovaluta och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen ROYALFXTRADE att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi recenserar ROYALFXTRADE. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Royalfxtrade LTD.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att hon är baserad i: England, men om det är sant bör det regleras av den brittiska regulatorn, och detta händer inte, vilket får oss att tro att Royalfxtrade inte riktigt är baserat i England. 

Om vi ​​analyserar mäklarens reglering: de nämner en påstådd reglering av USA: s tillsynsmyndighet, som vi inte kunde verifiera, vi tror att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av ROYALFXTRADE, noterar vi att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: minikontot, silverkontot, guldkontot och platinakontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Minikonto- Minsta initiala insättning på $ 150, 15% avkastning på investeringen.

Silverkonto- Minsta initiala insättning på $ 5.000, 15% avkastning på investeringen.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 10.000, 15% avkastning på investeringen.

Platinakonto- Minsta initiala insättning på $ 50.000, 15% avkastning på investeringen.

ROYALFXTRADE kontotyper
ROYALFXTRADE kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som ROYALFXTRADE erbjuder är: vi tror att Royalfxtrades egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som ROYALFXTRADE tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

ROYALFXTRADE webbplats
ROYALFXTRADE webbplats

ROYALFXTRADE tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av några grundläggande begrepp i handelsvärlden, FAQ -sektionen, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om ROYALFXTRADE |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: royalfxtrade.com

Telefonnummer: omnämnt

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på ROYALFXTRADE <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att ROYALFXTRADE -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var den är baserad, när vi letar efter andra recensioner om ROYALFXTRADE hittar vi mestadels negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

Uppmärksamhet: i april 2020 utfärdade CNMV en varning mot Royalfxtrade

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om ROYALFXTRADE? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

6 kommentarer om «ROYALFXTRADE: Betyg och kommentarer»

 1. John sanchez svar

  Hej, jag började med ett minikonto, när jag ville ta ut frågade de mig om $ 200 och självklart satte jag in dem, igen ville jag ta ut och de bad mig om mer för att släppa väl igen sätta in $ 300, och när jag ville för att ta ut bad de mig igen om mer pengar, och galna pengar och mer pengar, det är non-stop. Jag skulle vilja veta om det finns någon plats att anmäla Royalfxtrade för bluff. Tack.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej John, tack för att du delar din erfarenhet med ROYALFXTRADE. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från?

   hälsningar

 2. sepia svar

  Hej, jag berättar att Royalfxtrade lurat mig mer än 3.000 100 amerikanska dollar. De börjar med att be om $ 200 och sedan ber de om $ 3000 och så vidare, med hotet att om de inte betalar förlorar de vad de har fått. Det är ett sätt att när du vill inse att du har investerat en stor summa pengar, var dessa pengar (mer än XNUMX dollar) alla mina tillgångar och det finns inget sätt att få tillbaka dem. De är tjuvar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sepia, tack för att du delar din upplevelse med ROYALFXTRADE. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

 3. Sebastian svar

  Hej, jag har för närvarande ett konto i royalfxtrade och för att ta ut .li -pengar ber de mig att göra en insättning i beatcoin på 200 dollar och jag har tidigare satt in men varje gång jag sätter in det ber jag mig att sätta in igen nu är jag i tvivel om jag ska sätta in den igen Han sa till mig att det skulle vara sista gången som jag satte in och därmed kunna ta ut mina pengar kan du vägleda mig i det här fallet tack på förhand tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sebastian, tack för att du delar din erfarenhet med RoyalFXTrade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Varför ska du betala pengar för att ta ut? Det här låter väldigt, väldigt dåligt, vi rekommenderar att du är mycket försiktig, tänk på att vi talar om en oreglerad mäklare.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.