Annonsera med oss

ROYALFXTRADE Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren ROYALFXTRADE (Ă€ven kallad royalfxtrade.com), Ă€r en Forex-, binĂ€ra optioner, kryptovaluta och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas verkligen ROYALFXTRADE att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi recenserar ROYALFXTRADE. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att lÀmna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Royalfxtrade LTD.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, MĂ€klaren nĂ€mner att hon Ă€r baserad i: England, men om det Ă€r sant bör det regleras av den brittiska regulatorn, och detta hĂ€nder inte, vilket fĂ„r oss att tro att Royalfxtrade inte riktigt Ă€r baserat i England. 

 

Om vi ​​analyserar mĂ€klarens reglering: de nĂ€mner en pĂ„stĂ„dd reglering av USA: s tillsynsmyndighet, som vi inte kunde verifiera, vi tror att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av ROYALFXTRADE, noterar vi att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: minikontot, silverkontot, guldkontot och platinakontot. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Minikonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 150, 15% avkastning pÄ investeringen.

Silverkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 5.000, 15% avkastning pÄ investeringen.

Guldkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 10.000, 15% avkastning pÄ investeringen.

Platinakonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 50.000, 15% avkastning pÄ investeringen.

ROYALFXTRADE kontotyper
ROYALFXTRADE kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som ROYALFXTRADE erbjuder Àr: vi tror att Royalfxtrades egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för handlare som ROYALFXTRADE tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

ROYALFXTRADE webbplats
ROYALFXTRADE webbplats

ROYALFXTRADE tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av nÄgra grundlÀggande begrepp i handelsvÀrlden, FAQ -sektionen, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

| Annan information om ROYALFXTRADE |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: royalfxtrade.com

Telefonnummer: omnÀmnt

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ ROYALFXTRADE <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att ROYALFXTRADE -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr en oreglerad mÀklare, det Àr inte klart var den Àr baserad, nÀr vi letar efter andra recensioner om ROYALFXTRADE hittar vi mestadels negativa recensioner. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

UppmÀrksamhet: i april 2020 utfÀrdade CNMV en varning mot Royalfxtrade

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om ROYALFXTRADE? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

6 kommentarer om «ROYALFXTRADE: Betyg och kommentarer»

 1. John sanchez svar

  Hej, jag började med ett minikonto, nÀr jag ville ta ut frÄgade de mig om $ 200 och sjÀlvklart satte jag in dem, igen ville jag ta ut och de bad mig om mer för att slÀppa vÀl igen sÀtta in $ 300, och nÀr jag ville för att ta ut de bad mig igen om mer pengar, och galna pengar och mer pengar, det Àr non-stop. Jag skulle vilja veta om det finns nÄgon plats att anmÀla Royalfxtrade för bluff. Tack.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej John, tack för att du delar din erfarenhet med ROYALFXTRADE. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn?

   hÀlsningar

 2. sepia svar

  Hej, jag berÀttar att Royalfxtrade lurat mig mer Àn 3.000 100 amerikanska dollar. De börjar med att be om $ 200 och sedan ber de om $ 3000 och sÄ vidare, med hotet att om de inte betalar förlorar de vad de har fÄtt. Det Àr ett sÀtt att nÀr du vill inse att du har investerat en stor summa pengar, var dessa pengar (mer Àn XNUMX dollar) alla mina tillgÄngar och det finns inget sÀtt att fÄ tillbaka dem. De Àr tjuvar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Sepia, tack för att du delar din upplevelse med ROYALFXTRADE. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 3. Sebastian svar

  Hej, jag har för nÀrvarande ett konto i royalfxtrade och för att ta ut .li -pengar ber de mig att göra en insÀttning i beatcoin pÄ 200 dollar och jag har tidigare satt in men varje gÄng jag sÀtter in det ber jag mig att sÀtta in igen nu Àr jag i tvivel om jag ska sÀtta in den igen Han sa till mig att det skulle vara sista gÄngen som jag satte in och dÀrmed kunna ta ut mina pengar kan du vÀgleda mig i det hÀr fallet tack pÄ förhand tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Sebastian, tack för att du delar din erfarenhet med RoyalFXTrade. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Varför ska du betala pengar för att ta ut? Det hÀr lÄter vÀldigt, vÀldigt dÄligt, vi rekommenderar att du Àr mycket försiktig, tÀnk pÄ att vi talar om en oreglerad mÀklare.

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *