RoyalStox kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren RoyalStox (kallas även royalstox.com), är en Forex-, Futures- och CFD -mäklare. Rekommenderas RoyalStox verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi recenserar RoyalStox. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Marom Partners LTD.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: St Vincent och Grenadinerna.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av RoyalStox märkte vi att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Mikrokonto, Standardkonto, Platinumkonto, VIP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto: minsta initiala insättning på $250, support 24 timmar 5 dagar i veckan, dedikerad kontoansvarig, delvis tillgång till akademin, tillgång till alla handelsplattformar, en-till-en-sessioner, WD på 5 arbetsdagar, minsta handelsvolym 0,01 partier, hävstång upp till 1: 350, fast räntespridning.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $5.000, support 24 timmar 5 dagar i veckan, dedikerad kontoansvarig upp till 2 veckor, delvis tillgång till akademin, tillgång till alla handelsplattformar, introduktionssession, WD på 7 arbetsdagar, minsta handelsvolym 0,01 partier, hävstång upp till 1: 200, fast räntespridning.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $25.000, support 24 timmar 5 dagar i veckan, dedikerad kontoansvarig upp till 2 veckor, delvis åtkomst till Academy, tillgång till alla handelsplattformar, introduktionssession, WD på 7 arbetsdagar, lägsta handelsvolym 0,01 partier, hävstångseffekt upp till 1: 100, Fast / rörlig räntespridning.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $50.000, support 24 timmar 5 dagar i veckan, dedikerad kontoansvarig, full tillgång till Academy, tillgång till alla handelsplattformar, 1 till 1 handelssession, WD omedelbart, minsta handelsvolym 0,01 partier, hävstång upp till 1 : 500, spreadar med fast / flytande ränta.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $100.000, support 24 timmar 5 dagar i veckan, dedikerad kontoansvarig, full tillgång till Academy, tillgång till alla handelsplattformar, 1 till 1 handelssession, WD omedelbart, minsta handelsvolym 0,01 partier, hävstång upp till 1 : 750, spreadar med fast / flytande ränta.

Företagskonto: minsta initiala insättning på $250.000, support 24 timmar 5 dagar i veckan, dedikerad kontoansvarig, full tillgång till Academy, tillgång till alla handelsplattformar, 1 till 1 handelssession, WD omedelbart, minsta handelsvolym 0,01 partier, hävstång upp till 1 : 1000, spreadar med fast / flytande ränta.

RoyalStox -kontotyper
RoyalStox kontotyper (1)
RoyalStox -kontotyper
RoyalStox kontotyper (2)

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bild 1 i full storlek y Klicka här för att se bild 2 i full storlek

La plattform att fungera som RoyalStox erbjuder är: en egen plattform som heter RoyalStox.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som RoyalStox tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

RoyalStox webbplats
RoyalStox webbplats

RoyalStox tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av grundläggande koncept, information om företaget, FAQ -avsnitt, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om RoyalStox |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: royalstox.com

Telefonnummer: + 442038851407

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på RoyalStox <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget RoyalStox är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar försiktighet, eftersom det är en oreglerad mäklare och är baserad i ett mycket osäkert land (Saint Vincent och Grenadinerna); Också när man letar efter recensioner om RoyalStox vi hittade många negativa recensioner varning om denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 tillkom CNMV RoyalStox till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för november 2020

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om RoyalStox? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «RoyalStox: Betyg och kommentarer»

 1. joseph puyal svar

  Det är en bluff när allt började här fantastiskt de ringde dig för att ge dig råd
  sedan börjar de säga att investeringen är mycket bra och att den genererar fördelar, en lögn.
  helt plötsligt försvinner all din bluffrådgivarvän och du kan inte kontakta dem på något sätt
  resultat en bluff. ren och hård

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Josep, tack för att du frågade om RoyalStox. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.