Kommentarer till RoyaltyFinance

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren RoyaltyFinance (även kallad royaltyfinance.io), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas RoyaltyFinance verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar RoyaltyFinance. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner det inte.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner inte var den är belägen.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av RoyaltyFinance noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Mikrokonto, Standardkonto, Guldkonto och VIP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Micro-konto- Minsta initiala insättning på $ 250, hävstång upp till 1: 100, ingen provision, Personlig kontoansvarig - Info, 24/5 telefonhandel och livechatt, garanterad stoppförlust, negativt saldoskydd.

Standardkonto- Minsta initiala insättning på $ 15.000, hävstång upp till 1: 200, ingen provision, Personlig kontoansvarig - Info, 24/5 telefonhandel och livechatt, garanterad stoppförlust, negativt saldoskydd.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 55.000, hävstång upp till 1: 400, ingen provision, Personlig kontoansvarig - Info, 24/5 telefonhandel och livechatt, garanterad stoppförlust, negativt saldoskydd.

VIP-konto: Minsta initiala insättning på $ 80.000 1, hävstång upp till 400: 24, ingen provision, personlig kontoansvarig - information, 5/XNUMX telefonhandel och chatt, garanterad stoppförlust, negativt saldoskydd

RoyaltyFinance -kontotyper
RoyaltyFinance -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som RoyaltyFinance erbjuder är: MT4-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som RoyaltyFinance tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

RoyaltyFinance webbplats
RoyaltyFinance webbplats

RoyaltyFinance tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live -diagram, ekonomisk kalender, finansiella nyheter, miniräknare, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om RoyaltyFinans |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: royaltyfinance.io

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad] - [e-postskyddad]

>>> Bedömning på RoyaltyFinans <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att RoyaltyFinance är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktig, för: det är en oreglerad mäklare, tydligen är det en mäklare för Kleinmann Enterprise Ltd, ett företag med ett mycket dåligt rykte i Saint Vincent och Grenadinerna, när man letar efter recensioner om RoyaltyFinance vi hittade negativa recensioner och kommentarer. Vi föreslår att du är försiktig. 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2020 CONSOB tillagd RoyaltyFinans till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CONSOB: s varning om annonsering i oktober 2020

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 tillkom CNMV RoyaltyFinans till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för november 2020

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : RoyaltyFinance, tillsammans med Wisefunds, Virtuella aktier, Capital Aktier, AtlasFX y Kreditvis, ägs av det ökända företaget Kleinman Enterprise Ltd., ett företag som är bosatt i en skatteparadis och har lurat tusentals människor.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om RoyaltyFinance? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «RoyaltyFinance: Betyg och kommentarer»

 1. janos svar

  Royaltyfinancy Alina Hansen brocer mer rån todolmundo och cantaje

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Janos, Alla rörelser du gör är fiktiva, de är inte riktiga, de är bara bokföringsnoter, pengarna kommer inte in på marknaden. Royaltyfinance är en OREGULERAD mäklare, tydligen är det en mäklare för Kleinmann Enterprise Ltd, ett företag med ett dåligt rykte i Saint Vincent och Grenadinerna (Karibien), när vi letade efter recensioner om RoyaltyFinance hittade vi otaliga negativa kommentarer. Vi föreslår att du är mycket försiktig, du riskerar att förlora alla pengar och bli lurade.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 2. Benjamin svar

  De lurade mig alla pengar. Vad jag investerade, vad jag förmodligen tjänat och ytterligare 2500 i skatt. De fortsätter att ringa mig för att betala mer i skatt om jag vill få tillbaka mina pengar. Uppenbarligen lägger jag inte in mer pengar, eftersom när du väl lagt in dem ignorerar mäklaren det helt och det finns inget telefonnummer du kan ringa. Och inte ett kundtjänstnummer eller något. De är skamlösa tjuvar, som alltid tillskriver att de inte kan få tillbaka pengarna till problem med bankerna. För att fånga den. Eller så har de inga problem .. dessutom kan de alltid ta ut i rubel när du gör överföringarna, så i en investering på 1000 euro kan du förlora ytterligare 100 i handen.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Benjamin, alla rörelser du gör är fiktiva, de är inte riktiga, de är bara bokföringsnoter, pengarna kommer inte in på marknaden. Royaltyfinance är en OREGULERAD mäklare, tydligen är det en mäklare till Kleinmann Enterprise Ltd, ett företag med ett dåligt rykte i Saint Vincent och Grenadinerna (Karibien), när vi letade efter recensioner om RoyaltyFinance fann vi otaliga negativa kommentarer. Vi föreslår att du är mycket försiktig, du riskerar att FÖRLORA ALLA PENGAR OCH BLI LURAD.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.