Annonsera med oss

Kommentarer om RRENOVA
I denna avdelning vi analyserar mäklaren RRENOVA (kallas även av namnet: rrenova.com), är ett nätverks- och remissföretag som ägnar sig åt försäljning av naturprodukter. Rekommenderas RRENOVA verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅
➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om RRENOVA ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är RRENOVA ⚠️ försäkring? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

✅ RRENOVA nämner att vara en del av: det finns inga uppgifter om detta.

 

✅ När det gäller din läge, företaget mDet påstår sig ha sitt säte i USA, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar reglering: de nämner ingenting om att vara reglerade eller om deras reglering. ⛔ RRENOVA är inte reglerat. ⛔

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper erbjuds av RRENOVA, i det här fallet, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som RRENOVA erbjuder är: det finns inga uppgifter om detta.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som RRENOVA tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

RRENOVA webbplats
RRENOVA webbplats

RRENOVA tillhandahåller efter hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster du erbjuder, avsnitt med vanliga frågor, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om RRENOVA 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: rrenova.com

📞 Telefonnummer: +1 (786) 633-7390 (Whatsapp)

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på RRENOVA. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på RRENOVA <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget RRENOVA är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag är det vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore", inte särskilt transparent, inte erbjuder juridiska data, inte är registrerat (eller är registrerat i ett skatteparadis) och slutligen saknar reglering (oreglerat företag). ❌

 

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om RRENOVA? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «RRENOVA: Betyg och kommentarer»

 1. Susana svar

  JAG HAR BLITTSAT ATT FÖRETAGET ÄR EN GRUPP TJÄVLAR, HUR KAN JAG KRÄVA PENGARNA SOM JAG Tappade?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Susana, tack för att du kommenterar RRENOVA. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *