Kommentarer om RTSGOLD

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera RTSGOLD (även kallad med namnet: rtsgold.com), är en mäklare av Forex, Cryptocurrency och CFD. Rekommenderas RTSGOLD verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om RTSGOLD ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är RTSGOLD ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

RTSGOLD nämner att vara en del av: RTSGOLD GLOBAL LIMITED (obefintlig)

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Storbritannien enligt webbplatsen, men det finns inget giltig information för att bekräfta detta tror vi det det är falsk information.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att RTSGOLD den har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: RTSGOLD är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton det erbjuder RTSGOLD, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som RTSGOLD erbjuder är: MetaTrader 4 -plattformen.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som RTSGOLD tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

RTSGOLD webbplats
RTSGOLD webbplats

RTSGOLD ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, avsnittet med vanliga frågor, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information RTSGOLD

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: rtsgold.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar RTSGOLD. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på RTSGOLD

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att RTSGOLD-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2021 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, väl det erbjuder inte juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om RTSGOLD? Vad har du varit med om?

 

Annonsera med oss

6 kommentarer om «RTSGOLD: Betyg och kommentarer»

 1. Meireles svar

  Hej!

  Jag tror att de för närvarande försöker lura mig också.

  Jag fick ett Whatsup-meddelande från ett okänt lokalt nummer (Portugal). Personen presenterade sig som Linda, en 29 år gammal singeltjej som är arbetsnarkoman från Hong Kong. Hon sa att hon tog examen vid University of Hong Kong och tog ekonomi som huvudämne. Nu är hennes inkomst cirka 200 2 USD per månad genom att arbeta deltid som finansiell rådgivare och äga 4 klädfabriker (en i Portugal). Hon nämnde också att hon besökte Portugal den första helgen vi började prata och försöka planera för att vi skulle träffas men hon kom såklart inte på grund av resesvårigheter. Då och då skickade hon ett foto eller en kort video (bara vaga saker som att visa utsikten eller säga god morgon). Under hela samtalet började hon insistera mer och mer på handeln och övertygade mig om att installera MetaTrader XNUMX-appen och hon gav mig ett demokonto. Sedan sa hon till mig att börja prata med hennes personnummer och börja prata med Lucia (analytikern som ger handelstipsen). Jag bestämde mig för att prova det och jag skulle verkligen få mycket vinst efter hennes råd. Efteråt började Linda övertala mig att skapa ett riktigt konto. För det borde jag starta ytterligare en bevakning med Miya (kontoansvarig). Det har jag uppenbarligen inte gjort eftersom det hela var skumt från början. Så jag bestämde mig för att leta upp mäklaren online och hittade denna (och andra liknande) recension. Så jag bestämde mig för att starta ett nytt demokonto på en annan mäklare (IG Group Limited) som bedömdes som pålitlig och följde Lucias råd. Det gick inte alls bra. Medan Linda delade en skärmdump av en enorm vinst hon hade på det tipset, hade jag en liten förlust på det.

  Just nu pratar jag fortfarande med dem som en naiv användare, jag är inte säker på om jag bara ska ignorera det, konfrontera dem eller låta dem slösa bort sin tid på att försöka. Jag har egentligen ingen kunskap om handel eller något relaterat ämne, så jag har konfronterat Linda med några frågor. Hon svarade alltid vagt och att fokusera på allt är bra, följ bara luciaråden och ta sedan din inkomst utan problem.

  Hur som helst, jag kommer att lämna deras kontakter här, inte säker på om de använder samma nummer för att lura andra människor:

  Linda lokalt nummer: +351 920563854
  Lindas verkliga nummer: +852 51603018
  Lucianummer: +852 95874080
  Miya-nummer: +852 56057921

  Jag hoppas att detta hjälper andra att inte falla för bluffen.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Meireles, tack för att du kommenterar RTSGOLD. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Bernard svar

  Jag är Bernardo: Jag har hittat din information och det har hjälpt mig att inte falla i fällan, de får mig att öppna ett demokonto på MT4 och de visar mig att jag tjänar mycket pengar med de råd de ger mig, vi handlar tillsammans och jag tjänar pengar på demo, de insisterar på Missa inte tillfället, investera på riktigt, i demot vinner jag mycket, men det verkade så överdrivet att jag fann dig forska. De har reklam som är specialiserade på saken, hon, eftersom hon är kvinna säger till och med att hon har blivit kär i mig, hahaha, jag blev nästan. Tack för hjälpen. Mekaniken bakom bluffen är nästan perfekt, med vänliga hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Bernardo, tack för ditt stöd och för att du förklarade din upplevelse som vi hoppas kan vara till nytta för andra användare.

   Hälsningar.

 3. Daniela svar

  Jag har blivit lurad av dem, jag letar överallt och hittar ingen lösning!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Daniela, tack för att du kommenterar RTSGOLD. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *