Kommentarer till Rubén Martínez

I denna avdelning vi kommer att analysera akademin Ruben Martinez (kallas även rubenmartinezes.com), är faktiskt en online finansiell utbildningskurs. Rekommenderas verkligen Rubén Martínez skola / akademi? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker akademi? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Rubén Martínez. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det ett reglerat företag?

✅ Kursen nämner att vara en del av: Rubén Martínez.

✅ När det gäller din plats, företag nämner att de är baserade i: Spanien.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av företaget: de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket får oss att tro att det är ett oreglerat företag.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är företagen regleradeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med ett företag inte reglerad, det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som Rubén Martínez erbjöd, i det här fallet hittade vi inte information som tyder på att det finns olika typer av konton.


La plattform att fungera som Rubén Martínez erbjuder är: inte nämnt.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Rubén Martínez tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och stöd som finns på webbplatsen kan vara en stor tillgång för skolan / akademin.

Rubén Martínez webbplats
Rubén Martínez webbplats

Rubén Martínez tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: bara lite information om de produkter han erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Ruben Martinez |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: rubenmartinezes.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: kontakta direkt från webbplatsen

>>> Bedömning på Ruben Martinez <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Ruben Martinez är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom, även om det verkar vara en sida som erbjuder kurser och påstår sig endast fungera med välrenommerade och reglerade företag, såsom XTB och Markets, på Brokersrecomendados.com har vi märkt att många av dessa kurser härröra från bedrägliga och ansedda företag. Det verkar inte vara fallet med Rubén Martínez, men vi föreslår också att du är med vidöppna ögon och agerar försiktigt. Vi rekommenderar att du är försiktig.


Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av företaget, det vill säga att det förmodligen är det viktigaste i något företag; ATT DET HAR EN BRA REGLERING, LÅS INTE. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder, vid missförstånd eller problem, kan klaga.

Vad är din åsikt? Har du arbetat med detta företag? Har du testat deras kurser eller klasser? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos Rubén Martínez skola / akademi.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, klienter och användare av skolan / akademin kan rösta.

Vad tycker du om Rubén Martínez? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Rubén Martínez: Betyg och kommentarer»

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Oscar, tack för att du delar din upplevelse med Rubén Martínez.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.