✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i finansiell visdom. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Därefter kommer vi att visa dig viktig information om Financial Wisdom och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsfinans- visdom.com
???? företaget*Luis Manuel och Jasson Vargas Ramirez (sittande)
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress har inte
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressMexiko (Adress: Avenida Insurgentes Sur #730 office 114 Col. del Valle, borgmästarens kontor Benito Juárez CDMX. Plats på Google Maps

⚠️ Financial Wisdom ägs av Luis Manuel och Jasson Vargas Ramirez (ägare), företaget ligger i Mexiko, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu ska vi analysera vilka typer av konton som Financial Wisdom erbjuder, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder typer av konton.

Information på webben

Financial Wisdom webbplats

Financial Wisdom ger en förklaring om tjänsterna den erbjuder, FAQ-sektionen, inte mycket annat.

Lista över telefonnummer

55 22 71 43 29

???? Slutlig bedömning av finansiell visdom ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Finansiell Visdom.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om finansiell visdom:

datum Uppdatering – nyheter
Mars 2022Företaget är kopplat till Lagunas Private Fund SAPI de CV, NETZWERKK och FEM-WORK, uppenbarligen mexikanska företag.

Användarrecensioner

[demokrati id=”2267″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av Financial Wisdom.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av ekonomisk visdom

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar ekonomisk visdom

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera till Financial Wisdom?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är finansiell visdom en bluff – är det en bluff?

Vi anser att det är ett mycket osäkert företag som inte rekommenderas.

Är Financial Wisdom pålitlig?

Nej. Financial Wisdom är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Financial Wisdom?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Financial Wisdom?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Uteslutning av garantier och ansvar

Cheferna för Brokersrecomendados.com erbjuder ingen garanti avseende lagligheten, tillförlitligheten, noggrannheten, fullständigheten, aktualiteten och användbarheten av innehållet som publiceras på webbplatsen.

Etableringen av hyperlänkar, länkar eller utbyten innebär inte på något sätt förekomsten av relationer mellan förvaltarna av Brokersrecomendados.com och ägarna av de webbplatser med vilka nämnda länkar upprättas, och inte heller acceptans och godkännande av deras innehåll eller tjänster.

Cheferna för Brokersrecomendados.com tar inte på sig något ansvar för de webbplatser som länkas till från denna webbplats och har inte kapacitet att kontrollera om det förekommer webbsidor bland dem vars innehåll kan vara olagligt, olagligt, strider mot moral eller goda seder, eller olämpligt. . Därför måste användaren utöva extrem försiktighet när han utvärderar och använder informationen, innehållet och tjänsterna som finns tillgängliga på de länkade webbplatserna.

Cheferna för Brokersrecomendados.com undantar allt ansvar för meddelanden, utvärderingar, nyheter och information som publiceras av användare och tredje part, med användare eller tredje part som är ensamt ansvariga för nämnda innehåll.

Företaget förbehåller sig rätten att göra de ändringar som det anser vara nödvändiga i de allmänna användarvillkoren, såväl som i eventuella särskilda villkor (om några) om det anses nödvändigt.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

55 kommentarer om «Är finansiell visdom en bluff? 2023 recensioner»

 1. leonor garcia svar

  De investerar inte, de stjäl, de säger till dig att de inte kan få pengarna eftersom de riskerar att förlora allt. Det här är adressen där den är. . Var försiktig . Financial Wisdom, Av. Paseo de la Reforma 250-Piso 8, Juárez, Cuauhtémoc, CDMX, Av. Paseo de la Reforma 250-Piso 8, Juárez, Cuauhtémoc, CDMX, Mexico City, Ciudad de México 06600, México, + 52 55

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Leonor, TACK FÖR ATT DU GER DIN ADRESS, nu vet vi vart vi kan gå för att kräva pengarna som dessa tjuvar har lurat från oss, de är på Av Paseo de la Reforma 250-våning 8, Juárez, Cuauhtémoc, CDMX, Mexiko City, Ciudad från Mexiko 06600, Mexiko, med telefonnummer +52 55 4901 5996. Tro inte på något de säger till dig, de är oförskämda, lögnare och manipulatorer och arbetar med det enda målet att stjäla från dig. Tack för att du kommenterar Financial Wisdom. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt av dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorade och de behåller den.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. DONOVAN GONZALEZ S. svar

  Hej, som jag läste i din recension är du länkad till LAGUNAS PRIVATE FUND SAPI DE CV, vet du något om detta företag?
  Tack.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej DONOVAN, vi undersöker, när vi har nyheter kommer vi att publicera dem, all hjälp från våra användare är välkommen.

   Hälsningar.

   • FC

    Det är bedrägeri, sedan 2023 har de inte lämnat tillbaka mina pengar och Luis Vargas och Cintia Coss svarar inte på mina meddelanden. De gav mig bara avkastning för två kvartal och de vill inte lämna tillbaka mitt kapital. Investera inte och rapportera

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej FC, tro inte på något de säger till dig, de är oförskämda, lögnare och manipulatorer och arbetar med det enda målet att stjäla från dig. Tack för att du kommenterar Financial Wisdom. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt av dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorade och de behåller den.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

 3. April Olivares svar

  I ett bedrägeri!! Investera inte, de behåller dina pengar. Du får vinster i 3 månader (vilket inte ens är en fjärdedel av din investering) och sedan berättar de att de av strategi och inte sätter aktiemarknaden på spel kommer att sluta sätta in vinster. Dessutom, när avtalet väl har ingåtts låter de dig inte ta ut dina pengar, det är en total bluff!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej April, tro inte på något de säger till dig, de är oförskämda, lögnare och manipulatorer och de arbetar med det enda målet att stjäla från dig. Tack för att du kommenterar Financial Wisdom. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt av dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorade och de behåller den.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. April Olivares svar

  Det är ett bedrägeri!! Investera inte dina pengar, de ger dig vinster i 3 månader och sedan säger de till dig att det inte finns någon likviditet och att "för att inte utsätta allas aktiemarknad på spel" kan du inte ta ut dina pengar även när enligt avtalet den etablerade tiden har redan gått ut. Det har gått 7 månader sedan det avtalade datumet för mitt kontrakt gick ut och jag kan inte få tillbaka mina pengar. De är opålitliga, de lurar, de lurar och de är inte reglerade.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej April, tro inte på något de säger till dig, de är oförskämda, lögnare och manipulatorer och de arbetar med det enda målet att stjäla från dig. Tack för att du kommenterar Financial Wisdom. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt av dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorade och de behåller den.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Du vet svar

  Financial Wisdom är en noll pålitlig verksamhet, de är inte tydliga med sina kontrakt eller affärsvillkor. De försöker hjärntvätta dig med teoretisk information om självförbättring och personlig utveckling, även om de också delar ekonomisk utbildning, är det inte till stor nytta eftersom det de kommer att göra är att behålla dina pengar.

  Luis Vargas är en lögnare, oförskämd och en tjuv!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Yasknows, tro inte på något de säger till dig, de är oförskämda, lögnare och manipulatorer och de arbetar med det enda målet att stjäla från dig. Tack för att du kommenterar Financial Wisdom. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt av dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorade och de behåller den.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Daniel Brown svar

  De slutade betala för flera månader sedan... du måste vara mycket försiktig eftersom de redan ger upp nya sociala skäl för att fortsätta bedrägeri. En av dem är SAVI Financial som drivs av Claudia Santibañez, tidigare partner till direktören för Sabiduría Financiera.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Daniel, tack för denna viktiga information, vi kommer att göra en recension så snart som möjligt.

   Hälsningar.

  • René López svar

   Innan "Financial Wisdom" var de Netzwerkk, ett företag som var dedikerat till att få federalt stöd. Många förlorade pengar eftersom de var tvungna att betala för att få ett projekt hos regeringen, men flera kommenterar att de behållit pengarna. Med det de stal och kanske lite federalt stöd som de lyckades få (penningtvätt) bildade de Financial Wisdom, som är ett Ponzi-schema

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *