✔️ Information granskad och uppdaterad i november 2023 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i finansiell visdom. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Därefter kommer vi att visa dig viktig information om Financial Wisdom och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsfinans- visdom.com
???? företaget*Luis Manuel och Jasson Vargas Ramirez (sittande)
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail addresshar inte
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressMexiko (Adress: Avenida Insurgentes Sur #730 office 114 Col. del Valle, borgmästarens kontor Benito Juárez CDMX. Plats på Google Maps

⚠️ Financial Wisdom ägs av Luis Manuel och Jasson Vargas Ramirez (ägare), företaget ligger i Mexiko, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu ska vi analysera vilka typer av konton som Financial Wisdom erbjuder, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder typer av konton.

Information på webben

Financial Wisdom webbplats

Financial Wisdom ger en förklaring om tjänsterna den erbjuder, FAQ-sektionen, inte mycket annat.

Lista över telefonnummer

55 22 71 43 29

???? Slutlig bedömning av finansiell visdom ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Finansiell Visdom.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om finansiell visdom:

datum Uppdatering – nyheter
Mars 2022La empresa está vinculada con Lagunas Private Fund SAPI de CV, NETZWERKK y FEM-WORK, empresas aparentemente mexicanas.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Financial Wisdom? Vad har du haft för erfarenhet?
 • Det är väldigt bra, jag rekommenderar det 55%, 33 avgivna
  33 avgivna 55%
  33 röster - 55% av alla röster
 • Det är dåligt, jag rekommenderar det inte 40%, 24 avgivna
  24 avgivna 40%
  24 röster - 40% av alla röster
 • Det är bra, normalt 5%, 3 avgivna
  3 avgivna 5%
  3 röster - 5% av alla röster
Totalt antal röster: 60
06/09/2021

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av Financial Wisdom.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av ekonomisk visdom

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar ekonomisk visdom

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera till Financial Wisdom?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är finansiell visdom en bluff – är det en bluff?

Creemos que es una empresa muy poco segura y no recomendable.

Är Financial Wisdom pålitlig?

Nej. Financial Wisdom är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Financial Wisdom?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Financial Wisdom?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Uteslutning av garantier och ansvar

Cheferna för Brokersrecomendados.com erbjuder ingen garanti avseende lagligheten, tillförlitligheten, noggrannheten, fullständigheten, aktualiteten och användbarheten av innehållet som publiceras på webbplatsen.

Etableringen av hyperlänkar, länkar eller utbyten innebär inte på något sätt förekomsten av relationer mellan förvaltarna av Brokersrecomendados.com och ägarna av de webbplatser med vilka nämnda länkar upprättas, och inte heller acceptans och godkännande av deras innehåll eller tjänster.

Cheferna för Brokersrecomendados.com tar inte på sig något ansvar för de webbplatser som länkas till från denna webbplats och har inte kapacitet att kontrollera om det förekommer webbsidor bland dem vars innehåll kan vara olagligt, olagligt, strider mot moral eller goda seder, eller olämpligt. . Därför måste användaren utöva extrem försiktighet när han utvärderar och använder informationen, innehållet och tjänsterna som finns tillgängliga på de länkade webbplatserna.

Cheferna för Brokersrecomendados.com undantar allt ansvar för meddelanden, utvärderingar, nyheter och information som publiceras av användare och tredje part, med användare eller tredje part som är ensamt ansvariga för nämnda innehåll.

Företaget förbehåller sig rätten att göra de ändringar som det anser vara nödvändiga i de allmänna användarvillkoren, såväl som i eventuella särskilda villkor (om några) om det anses nödvändigt.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

44 kommentarer om «Är finansiell visdom en bluff? 2023 recensioner»

 1. Yassabes svar

  Sabiduría financiera es un negocio cero fiable, no son claros con sus contratos ni condiciones de negocios. Buscan lavar el cerebro con información teórica de superación y desarrollo personal, aunque también comparten educación financiera no sirve de mucho por que lo que harán será quedarse con tu dinero.

  ¡Luis Vargas es mentiroso, grosero y ratero!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola Yassabes, no creas nada de lo que te digan, son groseros, mentirosos y manipuladores y trabajan con el único objetivo de robarte. Gracias por comentar sobre Sabiduría Financiera. Este broker es una ESTAFA. No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Daniel Brown svar

  Hace varios meses que dejaron de pagar… es necesario tener mucho cuidado porque ya están dando de alta nuevas razones sociales para seguir estafando. Una de ellas es SAVI Financial operada por Claudia Santibañez, ex pareja del director de Sabiduría Financiera.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola Daniel, gracias por esta importante información, haremos una reseña lo antes posible.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.