Bux mäklare

Kommentarer om Sanderfx

Analys på Sanderfx

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera sanderfx (kallas även med namnet: sanderfx.com), Det handlar om en Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas Sanderfx verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Sanderfx ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Sanderfx en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Sanderfx nämner att vara en del av Sander FX (SV) LTD och Sander FX.
 • Angående din plats, företaget är baserat i Saint Vincent och Grenadinerna och Saint Lucia.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Sanderfx nämner FMRRC-reglering, som enligt vår mening inte är av värde.

UPPMÄRKSAMHET: Sanderfx är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu går vi vidare med att analysera vilka typer av konton som Sanderfx erbjuder, i det här fallet hittade vi ingen information som indikerar förekomsten av olika typer av konton.

La plattform att fungera som Sanderfx erbjuder är: Metatrader 5.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Sanderfx tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Sanderfx hemsida
Sanderfx hemsida

Sanderfx tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, teknisk analys, handelssignaler, FAQ-sektion, inte mycket mer.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information sanderfx

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: sanderfx.com
 • 📞 Telefonnummer: + 19163042667
 • 📧 E-post: kontakt från formuläret på hemsidan

Du kanske undrar varför recenserar vi sanderfx. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på sanderfx

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Sanderfx-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att ha undersökt det råder vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett tydligt etablerat företag för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, dess huvudkontor ligger i erkända skatteparadis, därför är dess reglering praktiskt taget ogiltig och risken att förlora pengar är mycket större. ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i februari 2022 FCA lade till Sanderfx till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till FCA februari 2022 varning ⚠️


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Sanderfx? Vad har du varit med om?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Sanderfx: Betyg och recensioner»

 1. Karina Saiz svar

  De fördöms i hela Europa nu FCA har gjort det, de är BROTTLINGAR

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Karina Saiz, tack för att du kommenterar Sanderfx. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FCA (UK Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FCA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.