Kommentarer till Sangus Group
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Sangus Group (kallas även av namnet: sangus-group.co.uk), är en Forex -signalleverantör. Rekommenderas verkligen Sangus Group att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Sangus Group ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Sangus Group ⚠️ en säker webbplats? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det ett reglerat företag?

❌ Sangus Group nämner vara del av: Sangus Group (obefintlig)

 

❌ När det gäller din läge, nämner företaget att det är baserat på Storbritannien, men det finns ingen giltig information för att bekräfta detta, det är därför vi tror att det är en falska uppgifter.

 

❌ Om vi ​​analyserar reglering, vi ser att de nämner inte regleras av någon myndighet.

 

UPPMÄRKSAMHET: Sangus Group är ett företag INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Sangus Group, I detta fall, vi hittade inte information som indikerar förekomsten av olika kontotyper.

La plattform att fungera som Sangus Group erbjuder är: det finns ingen information om detta.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Sangus Group tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Sangus Groups webbplats
Sangus Groups webbplats

Sangus Group Det erbjuder bara information till personer som är registrerade på webbplatsen, detta talar om bristen på transparens och allvar på företaget.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Sangus Group 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: sangus-group.co.uk

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-posthar inte.

Du kanske undrar varför vi granskar Sangus Group. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Sangus Group ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Sangus Group är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat det här företaget rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett mycket otransparent företag som döljer information, vi vet inte vem som ligger bakom; Det som är känt är att det fungerar tillsammans med mäklare med ett mycket dåligt rykte och lockar kunder till dem (Go Markets Det är ett). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillade FCA Sangus Group till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FCA-varningen ⚠️ juni 2021

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Sangus Group? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Sangus Group: Betyg och kommentarer»

 1. Robert F. svar

  I England är de fördömda av fca, var mycket försiktiga, min pappa har förlorat mycket pengar med dem och har varit dålig hälsa, kan du hjälpa? Finns det någon lösning?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Robert, tack för din kommentar om Sangus Group. Denna mäklare är en SCAM. FCA (UK Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte regleras (se FCA-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: SE LINK

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *