Bux mäklare

Kommentarer till Scope Markets

Analys av Scope Markets

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Omfattningsmarknader (kallas även med namnet: scopemarkets.com), Det handlar om en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas Scope Markets verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Scope Markets ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Scope Markets en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Scope Markets nämner att vara en del av Scope Markets Ltd.
 • Angående din plats, företaget är baserat i Belize.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Scope Markets regleras av IFSC.

UPPMÄRKSAMHET: Scope Markets har en reglering av LÅG KVALITET.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu går vi över till att analysera kontotyperna som erbjuds av Scope Markets, i det här fallet hittade vi ingen information som indikerar förekomsten av olika kontotyper.

den plattformar att fungera som Scope Markets erbjuder är: MetaTrader 4 och MetaTrader 5.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Scope Markets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Scope Markets webbplats
Scope Markets webbplats

Scope Markets tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, utbildningssektion med e-böcker, videor, tutorials och kalendrar, FAQ-sektion, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Omfattningsmarknader

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: scopemarkets.com
 • 📞 Telefonnummer: + 44 2030 516959
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Scope Markets. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Omfattningsmarknader

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att företaget Scope Markets är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att ha undersökt det råder vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett tydligt etablerat företag för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, dess huvudkontor ligger i en erkänt skatteparadis, därför är dess reglering praktiskt taget ogiltig och risken att förlora pengar är mycket större. ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET : Dow500, Turbohandel, foptrade, Dow300, Dowbroker, FinansCenter, Enkelt 500, SMINVEST, Omfattningsmarknader, TechInvest, DowTrade y DowFx, alla dessa webbplatser tillhör eller är nära besläktade med Turbo Trading Ltd, ett företag olaglig ligger i Mexico City, som har ett stort antal klagomål mot sig för alla bedrägerier som begåtts. VI FÖRESLÅR EXTREMT FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Scope Markets? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

148 kommentarer om «Omfattningsmarknader: Betyg och kommentarer»

 1. Antony. svar

  Hej, jag påminner alla berörda om att Dow500, Turbo Trading, Foptrade, Dow300, DowBroker, FinanCenter, Simple500, SMINVEST, Scope Markets, TechInvest, DowTrade och DowFx alla är en del av samma företag och enligt undersökningar misstänker vi att de är i Ciudad de Mexico.

  Min tanke är att bland alla dessa företag går alla vi drabbade samman och stämmer tillsammans. Jag tror att om vi går samman kan vi få myndigheterna att röra på sig och verkligen göra något mot dessa cybertjuvar. Skriv till mig här de som vill uppnå något. Hälsningar.

  Antony.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Antonio, tack för att du skrev om Scope Markets. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDREGER (Dow500, Turbo Trading, Foptrade, Dow300, DowBroker, FinanCenter, Simple500, SMINVEST, Scope Markets, TechInvest, DowTrade och DowFx är en del av en kriminell grupp som är dedikerad till internationella bedrägerier).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Ariel svar

  Tack vänner för informationen, min återbetalning om den är tillförlitlig och de hjälpte mig att få tillbaka mina pengar, det var relativt enkelt, jag rekommenderar det

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ariel, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 3. Bernard svar

  De fortsätter att besvikna, var försiktiga, de markerade mig igår och de fungerar på samma sätt och de bytte till och med namn.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Bernardo, hur ändrade du ditt namn? Vad är ditt nya namn? Hur vet du det här?

  • Scope Markets Team svar

   Hej isbael,
   Tack för din kommentar. Vi skulle gärna höra mer om din upplevelse så att vi kan använda din feedback för att ge en ännu bättre upplevelse nästa gång. Kontakt [e-postskyddad] med ytterligare kommentarer eller förslag som du vill dela. Återigen, tack för att du tog dig tid att granska SCOPEMARKETS!

 4. SEBASTIAN svar

  De har redan bytt namn nu de är SMINVEST.COM var försiktig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sebastian, varför nämner du att de är samma personer som SMINVEST?

   Hälsningar.

   • SEBASTIAN svar

    De skickade ett förmodat mejl med namnet scopmarkets och i juridiska termer dyker scopemarkets ltd upp.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Tack så mycket för denna information ESTEBAN.

 5. ARM svar

  jävla bedragare ……. de vet inte vem de bråkade med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.