Kommentarer till Scope Markets

I denna avdelning Vi kommer att analysera mÀklaren Scope Markets, Àr en CFD- och Forex-mÀklare. Rekommenderas verkligen Scope Markets för att göra en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera i företaget?

MÀklaren nÀmner att vara en del av Scope Markets Ltd.

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att han Àr baserad i Belize och Bulgarien.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren, Det Ă€r nyfiken, eftersom de i sidfoten pĂ„ Scope Markets webbplats nĂ€mner att de regleras av IFSC i Belize (finansiell tillsynsmyndighet i Belize), men nĂ€r vi letar efter Scope Markets i IFSC-registret mĂ€rkte vi att det Ă€r en licens, inte en reglering . Det vill sĂ€ga det Ă€r en OREGULERAD mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Scope Markets, vi noterar att det erbjuder Tre typer av konton: Fixed Spreads-kontot, Variable Spreads-kontot och Commission Spreads-kontot.

Fast Spreads-konto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 500, hÀvstÄng upp till 1: 500, spridning med variabel rÀnta, spread frÄn 0.5 punkter, mer Àn 250 produkter att handla tillgÀngliga.

Det följs av Variabelt Spreads-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ 500 USD, upp till 1: 500 hÀvstÄng, spread med fast rÀnta, spread frÄn 1 pip, mer Àn 250 handelsprodukter tillgÀngliga.

Den sista typen av konto Àr Spridar konto + provision: minsta initiala insÀttning pÄ $ 5.000, hÀvstÄng pÄ upp till 1: 500, variabel rÀntespridning, spread frÄn 0.0 punkter, mer Àn 250 tillgÀngliga handelsprodukter och ett konkurrenskraftigt provisionsschema.

Du kan se Ànnu fler funktioner om kontotyperna för Scope Markets-mÀklaren (Klicka hÀr för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Scope Markets kontotyper
Scope Markets kontotyper

den plattformar att fungera som Scope Markets erbjuder Àr: MT4, MT5 och Scope GT-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för nÀringsidkaren som Scope Markets tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

Scope Markets webbplats
Scope Markets webbplats

Scope Markets tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: de har handelsvillkoren för nÄgra av de instrument som Àr möjliga att handla med Scope Markets (Àven om det i vissa fall Àr engelska), en ekonomisk kalender pÄ engelska och verkligen, inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

Annan information om Scope Markets

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.scopemarkets.com/es/

Telefonnummer: + 44 1668 660710

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Anser vi Scope Markets-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att Scope Markets Àr en OREGULERAD mÀklare och baserad i Bulgarien och Belize, sÄ vi föreslÄr försiktighet.

 

Uppdatering frÄn oktober 2018: PÄ grund av upprepade meddelanden frÄn kunder som nÀmner att de inte kan ta ut kapitalet efter mÄnader av vÀntan, REKOMMENDERAR VI INTE OMFATTNINGSMARKNADER, DETTA TILLÀgg till de negativa egenskaper som nÀmns ovan.

 

Uppdatering maj 2019: enligt olika meddelanden, och som tydligt kan ses pÄ dess webbplats SMINVEST-mÀklaren det hanteras ocksÄ av Scope Markets.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Scope Markets? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

145 kommentarer om «Omfattningsmarknader: Betyg och kommentarer»

 1. Ariel svar

  Tack vÀnner för informationen, min Äterbetalning om den Àr tillförlitlig och de hjÀlpte mig att fÄ tillbaka mina pengar, det var relativt enkelt, jag rekommenderar det

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ariel, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. Bernard svar

  De fortsÀtter att besvikna, var försiktiga, de markerade mig igÄr och de fungerar pÄ samma sÀtt och de bytte till och med namn.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Bernardo, hur Àndrade du ditt namn? Vad Àr ditt nya namn? Hur vet du det hÀr?

  • Scope Markets Team svar

   Hej isbael,
   Tack för din kommentar. Vi skulle gĂ€rna höra mer om din upplevelse sĂ„ att vi kan anvĂ€nda din feedback för att ge en Ă€nnu bĂ€ttre upplevelse nĂ€sta gĂ„ng. Kontakt [e-postskyddad] med ytterligare kommentarer eller förslag som du vill dela. Återigen, tack för att du tog dig tid att granska SCOPEMARKETS!

 3. SEBASTIAN svar

  De har redan bytt namn nu de Àr SMINVEST.COM var försiktig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Sebastian, varför nÀmner du att de Àr samma personer som SMINVEST?

   HĂ€lsningar.

   • SEBASTIAN svar

    De skickade ett förmodat mejl med namnet scopmarkets och i juridiska termer dyker scopemarkets ltd upp.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Tack sÄ mycket för denna information ESTEBAN.

 4. ARM svar

  jÀvla bedragare 

. de vet inte vem de brÄkade med

 5. danaep svar

  Vad Àr ditt regleringsnummer hÀr i Mexiko?
  för att de ska erbjuda ett kontrakt ska de ha villkor godkÀnda av en institution hÀr pÄ nationellt territorium eftersom jag bara ser ett licensnummer i Belize och hÀr i Mexiko kan en lag frÄn ett annat land inte gÀlla till slut
  detta kan betraktas som bedrÀgeri!
  Jag hoppas att ditt svar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Danaep, det Àr det som kallas en oreglerad mÀklare ...

 6. Första Moseboken A. svar

  Jag rekommenderar det inte alls! De svarar inte i telefon eller e-post nÀr man vill dra sig tillbaka, sÄ försiktig

 7. manuel svar

  Tja, jag investerade inte med dem, jag lÀrde kÀnna deras kontor i torre reforma och de hyrdes effektivt, eller formalitet, faller inte för denna typ av bedrÀgeri, de erbjuder dig ett förmodat kontrakt men trots att de inte har nÄgot tillstÄnd att arbeta sÄ i Mexiko

 8. Hugo Calderon svar

  Det Àr helt ett bedrÀgeri, dessa mÀnniskor som inte kÀnner till den minsta aning om marknader, slösa bort sin tid pÄ att stÀlla frÄgor om vilken typ av mÀklare de Àr för denna Alexis att inte ens gymnasiet borde ha avslutat, de har inte en enda granskat konto och de ber dig att fördela pengar till ett mankonto, slösa inte bort din tid eller pengar

 9. EDUARDO BLOMSTER svar

  En frĂ„ga Alexis GĂłmez, varför bytte de frĂ„n Torre Latino till Rio Rhin, varför har de inte ett registreringsnummer hĂ€r i Mexiko? DET LÅTER SOM DE ÄR ETT OSTABILT FÖRETAG, OCH SENAST SÅ HUR SOM ECN DU ÄR

 10. juanfran svar

  Hej Alexis, besök din sida och det verkar verkligen som om det Àr ett bedrÀgeri. Kan du berÀtta vem som reglerar dig hÀr i Mexiko?

 11. rosa svar

  Jag har blivit rÄnad
  Det Àr totalt bedrÀgeri
  Rekommenderas inte

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Rosa, kan du förklara mer om din erfarenhet av Scope Markets?

   HĂ€lsningar.

 12. Juliet45 svar

  Vad hÀnde Alexis, du kan inte lÀngre svara ..?
  Ditt ansikte stÀngde av skam och du accepterade att du och ditt företag Àr en bedragare ..?

  Du har inte en avslutad kandidatexamen eller nÄgot som stöder dig. I slutÀndan Àr du bara en medelmÄttig rÄdgivare

  • Alexis Gomez svar

   Hej, Gullermo Hernandez, lol du gillar att störa tÀvlingen.
   Jag kommer alltid att förbli aktiv i Scope, som Àr en mÀklare som Àr ECN -typ första och andra, alla dessa kommentarer Àr dina och dina smÄ sÀljares kommentarer hahaha och du Àr belÀgen i PASEO DE LA REFORMA 250 FLOOR 17 TORRE B.
   Denna typ av mĂ€klare tillsammans med nĂ„gra andra Ă€r dedikerade till bluff och rĂ„nar mĂ€nniskor om de inte tror att de gĂ„r till deras kontor och de kommer aldrig att sprida dem, VI ÄR PLACERADE I RIO RHIN NUMMER 6.
   Den som gillar att komma kommer med glÀdje att möta dem och visas hur vi arbetar, det skiljer sig vÀldigt mycket frÄn dessa telefonbedrÀgerier, Markets MAKERS.
   Tack för att du Ă€r sĂ„ viktig för dig, vi fortsĂ€tter och kommer att fortsĂ€tta pĂ„ marknaden. 😉

  • Alexis Gomez svar

   NĂ„got tvivel.
   [e-postskyddad]

   Till forumet i allmÀnhet och till klienterna som verkligen ser det hÀr, uppmanar vi dig att delta pÄ vÄrt kontor för att visa dem hur det fungerar, för i slutet av dagen Àr detta bara ett forum och vem som helst kan sÀtta vad det Àn Àr , vad Det Àr viktigt att inse att vi öppet bjuder in dem till vÄra kontor sÄ att de kan möta oss och inse om allt detta Àr verkligt, eller om det Àr mÀnniskor som arbetar i andra företag och försöker skada rykte för detta varumÀrke, verkligen barnsligt .
   HĂ€lsningar.
   RIO RHIN # 6 Överst Renacimiento. CDMX 06600

 13. Pamela kase svar

  De Àr faktiskt pÄ Rio Rhins gata, jag var en av flickvÀnnerna till den hÀr gruppen av brottslingar, jag flyttade bort och skar mitt förhÄllande, just för att den dÀr spridningen Àr spridd bÄde i droger och alkohol, jag tror Valentin att ja Du vill lÀgga undan ditt sÀtt att vara, jag kommer att byta jobb och sluta lura folk, den vÀnskapen med din förmodade chef att Alexis inte kommer att leda till nÄgonting, som ocksÄ kommer att svara i det hÀr forumet och till slut just nu Du Àr en till Godin och om du uppskattade nÄgot förÀndrar vÄrt förhÄllande ditt liv

  • Alexis Gomez svar

   Hahaha, vilken bra tvÄlopera Pamela.

 14. upphör dÄligt svar

  SÄ hur kan de verka hÀr i Mexiko ???, gÄ in pÄ andra forum och ange en adress att de Àr pÄ gatan i Rio Rhin i en lÀgenhet i CDMX, UNDER EN BARBER, kan du göra ett klagomÄl ???

  • Alexis Gomez svar

   Du kan göra ett klagomÄl som i mÀklaren dÀr du arbetar #GuillermoHernandez,
   Jag lÀmnar min e-post för alla frÄgor.
   [e-postskyddad]

 15. upphör dÄligt svar

  Jag slÄr deras nummer och de sÀger till mig att de Àr avstÀngda. Du kan ge mig ett TELEFON- eller regleringsnummer hÀr i Mexiko, eftersom jag sÄg att de kan ta emot kontanter, skulle jag vilja veta om de Àr före CNBV.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Cesar, de Àr inte reglerade, det Àr problemet.

 16. Tania Robledo svar

  Hur gammal Àr du i Mexiko? Och vilken institution ger dem tillstÄnd att arbeta hÀr i Mexiko?

 17. Juan Cecilio svar

  Vad Àr ditt företagsnamn hÀr i Mexiko ???

 18. David SAVEDRA svar

  Det Ă€r en total bluff, de flesta av dem Ă€r bara sĂ€ljare som inte har nĂ„gon jĂ€vla idĂ© om vad aktiemarknaden Ă€r, de har bara bra argument att sĂ€lja och packa in dem sĂ„ att de kan sĂ€tta in Ă€ven deras plattform Ă€r sĂ„ dĂ„lig, Ă„tminstone andra företag De fuskar med 200 usd har mer infrastruktur Ă€n dem, de gör verkligen ont. Enligt vad jag ser Ă€r de tidigare arbetare hos nĂ„gra andra mĂ€klarföretag, INSÄTTAR INTE VATTEN eftersom de aldrig kommer att se sina pengar tillbaka

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej David, tack för att du delar din erfarenhet med Scope Markets med oss ​​... Kommer du ihĂ„g hur du först hittade dem?

   En hÀlsning.

  • Alexis Gomez svar

   Hej David, god eftermiddag, om du har nÄgra problem med mÀklaren kan du klaga direkt till IFSC, det skulle vara ganska anvÀndbart om du gjorde det och dela din erfarenhet med forumet om din situation Àr verklig, jag lÀmnar dig min kontakt .
   [e-postskyddad]

 19. Alex svar

  Det Àr bedrÀgeri, jag rekommenderar att man undersöker det innan man beslutar att göra en investering, det finns redan mÄnga forum med dÄliga kommentarer för detta företag. HÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alex, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt om Scope Markets.

   En hÀlsning.

  • Alexis Gomez svar

   Alex, god eftermiddag, kan du dela lite mer om din erfarenhet, regelbundet skriver mÀnniskor som verkligen förlorar pengar hur hela deras situation var, inte bara gÄr de in för att tro att det Àr ett bedrÀgeri eller vad bygger du pÄ för att sÀga det? PÄ samma sÀtt kan du lÀmna in ett klagomÄl direkt till IFSC och dela din erfarenhet med oss, men hej, jag lÀmnar dig min kontakt.
   [e-postskyddad]

 20. Simon Gonzales svar

  Scope Markets Àr ett handelsnamn för Scope Markets Limited, licensierat och reglerat av International Financial Services Commission of Belize (IFSC) under licensnummer IFSC / 60/373 / TS / 17. Det Àr mina #### da de tror att genom att lÀgga billiga annonser kommer de att lyckas med sina bedrÀgerier, dÄliga ## tjuvar, men jag kommer att se hur de betalar, sÀrskilt din Alexxxxis, att du nu blockerar mig och inte visar ditt ansikte för mina pengar, tjuv, konformist

  • Alexis Gomez svar

   Hej Simon, god eftermiddag naturligtvis kan du demonstrera för forumet i allmÀnhet och pÄ samma sÀtt för mig giltigheten av din kommentar med ditt plattformsnummer, kontrakt och POA situationen för din šCASOš
   Jag lÀmnar min kontakt [e-postskyddad]

   • Alexis Gomez svar

    Hej Simon, jag vÀntar fortfarande pÄ att ditt svar ska kunna ge en lösning pÄ din "CASE", det skulle vara bekvÀmt att ocksÄ lÀmna in ett klagomÄl direkt till IFSC och du kan dela din erfarenhet med oss.
    [e-postskyddad]

  • Alexis Gomez svar

   Hur konstigt Simon svarar fortfarande inte.

 21. Paulina Ortega svar

  SjÀlvklart kontaktade de mig nu men de kan inte ge mig en lösning, nu om du inser att det fanns mÀnniskor hÀr, svarade pÄ frÄgor om detta företag och det Àr idag som de inte lÀngre svarar varför de vet vad en bluff Àr, nu om du Àr i Mexiko eftersom reglerar dig en institution i Belize Àr mycket ologiskt, snÀlla falla inte i denna fÀlla riskera inte din familjs tillgÄngar sÀrskilt för de pengar de tjÀnar Àrligt.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Paulina, ja ja, vi rekommenderar inte Scope Markets eller nÄgon annan oreglerad mÀklare att ta sÄ lÄng tid med betalningar, det lÄter vÀldigt negativt.

  • Alexis Gomez svar

   Hej Paulina, jag ber om ursÀkt för förseningen med att svara, hur kan jag hjÀlpa dig?
   Du kan ge din plattform, ditt kontrakt och ditt POA-nummer, jag delar gÀrna uppföljningen av ditt Àrende till forumet.
   [e-postskyddad]

  • Alexis Gomez svar

   Hej Paulina. Jag vÀntar fortfarande pÄ att ditt svar ska följa upp din meningsskiljaktighet och att kunna dela med dig av forumet hur "CASE" du har.
   hÀlsningar

 22. Paulina Ortega svar

  Detta företag Àr bara ett bedrÀgeri eftersom det inte har utbildad personal som kan vÀgleda dig pÄ finansmarknaden. De pratar om en förmodad reglering nÀr de bara har en licens och att det Àr i ett tredje vÀrldsland, sÀg mig vilket förtroende de skulle har, om deras licens finns i Belize ??? vem stöder dem ??? De bör sÀtta en varning pÄ CNBV

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Paulina, ja, om du tycker att det Àr bekvÀmt och du tycker att din erfarenhet av Scope Markets inte har varit rÀttvis, borde du kontakta IFSC.

   HĂ€lsningar.

  • Alexis Gomez svar

   Hej Paulina, oavsett din situation kan du klaga till IFSC nÀr forumadministratören kommenterar, i vilket fall din situation Àr verklig eftersom vi inte vet din klientstatus, lÄngt ifrÄn det.
   Jag lÀmnar min kontakt. [e-postskyddad]

 23. Netan Higin svar

  Detta Àr ett bedrÀgeri var försiktig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Netan: "Detta Àr ett bedrÀgeri, var försiktig"

 24. Luis alcantar svar

  Hej god morgon, idag lÀmnar jag Torre Latino reforma-byggnaden dÀr de hÀr killarna var, för jag har problem med mitt konto och jag blev förvÄnad över att de inte lÀngre Àr dÀr, de Àr verkligen kontor som hyrs av wework, jag tror att jag hamnade i ett bedrÀgeri

  • Alexis Gomez svar

   Hej Luis, det skulle vara ganska bekvÀmt för dig att lÀmna in ett klagomÄl direkt till IFSC för att ta itu med ditt problem och du kan dela ditt Àrende med forumet, det skulle vara till stor hjÀlp om det Àr riktigt pÄ samma sÀtt som jag Àr pÄ din tjÀnst.
   [e-postskyddad]

 25. Luis alcantar svar

  Hej god morgon, idag lÀmnar jag Torre Latino-reformbyggnaden dÀr dessa killar var, för jag har problem med mitt konto och jag blev förvÄnad över att de inte lÀngre Àr dÀr, de Àr faktiskt kontor som hyrs ut genom arbete, jag tror att jag föll i ett bedrÀgeri

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack för informationen om Scope Markets.

   En hÀlsning.

  • Alexis Gomez svar

   Hej Luis, det skulle vara ganska bekvÀmt för dig att lÀmna in ett klagomÄl direkt till IFSC för att ta itu med ditt problem och du kan dela ditt Àrende med forumet, det skulle vara till stor hjÀlp om det Àr riktigt pÄ samma sÀtt som jag Àr pÄ din tjÀnst.
   [e-postskyddad]

 26. Rodrigo gonzales svar

  Fall inte för denna typ av bedrÀgeri, företaget Àr bara certifierat men inte reglerat

  • Alexis Gomez svar

   Rodrigo, god eftermiddag, det skulle vara ett bra bidrag till forumet om du kunde förklara skillnaden mellan certifierad och reglerad.
   HĂ€lsningar.
   [e-postskyddad]

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    En reglerad mÀklare Àr en som regleras av ett finansiellt tillsynsorgan och att tillsynsmyndigheten (om den Àr reglerad i ett seriöst land) i vissa fall skyddar kunder, i fallet med en certifierad, licensierad mÀklare eller nÄgon annan typ, men andra Àn en reglering Àr kunden helt oskyddad mot mÀklaren, om mÀklaren har negativa rutiner med sina kunder.

 27. Alejandro Rodriguez svar

  Hur konstigt av dessa killar enligt dem sponsrar de ett professionellt team och har ingen reglering hahahaha, fall inte för den hÀr typen av fÀllor.

  • Alexis Gomez svar

   Hej Carlos, kÀnner du skillnaden mellan reglering och licens eftersom det Àr en ECN-mÀklare?

 28. Luis Market svar

  Det hÀr företaget Àr inte alls sÀker. Jag pratade med en viss Carlos och han vet ingenting om marknaden, de Àr bara sÀljare.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack för att du delar din Äsikt om Scope Markets med oss.

   En hÀlsning.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack för att du delade din erfarenhet med oss ​​... Kommer du ihĂ„g hur du först hittade Scope Markets?

   En hÀlsning.

  • Alexis Gomez svar

   Luis, god eftermiddag, kan du dela din mer detaljerade erfarenhet med oss, det skulle vara ett bra bidrag till forumet, pÄ samma sÀtt kan du lÀmna in ett klagomÄl direkt till IFSC och dela din erfarenhet i detalj.
   [e-postskyddad]

 29. Pedro Reyes svar

  Hej, du vet under vilken skattesiffra de Àr i Mexiko, för jag förstÄr att de inte Àr reglerade, men de mÄste vara under ett företagsnamn.
  hÀlsningar

 30. Francisco.san svar

  HallÄ
  Jag skulle vilja att nÄgra av de personer som kÀnner dig informerar mig. Hur mÄnga Är har de erfarenhet i Mexiko?

  • Alexis Gomez svar

   Hej Francisco, god eftermiddag, vi startade verksamheten i Mexiko i oktober 2017.

 31. Alberto P. svar

  Jag har redan undersökt dem och de har inget företagsnamn i Mexiko, jag menar inte att de Àr ett skalföretag men de kan försvinna nÀr som helst.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alberto, tack för dina kommentarer.

   En hÀlsning.

 32. Sebastian Rodriguez svar

  Sanningen med sÄ mÄnga dÄliga kommentarer med det hÀr företaget, jag tÀnker inte lÀgga mina pengar och har möjlighet att förlora dem, sÄ jag föredrar att lÀgga mina pengar i en investering som gör mig mindre lönsam men som Àr sÀker och Àr i Mexiko

  • Alexis Gomez svar

   Hej Sebastian, ditt beslut var fel, men pÄ samma sÀtt uppmanar jag dig att observera hur de i alla kommentarer som jag svarar svarar pÄ mig igen, du tror inte att om det var nÄgot verkligt, skulle folk vÀnta pÄ svaren för att hitta en lösning men hej, inget sÀtt.
   [e-postskyddad]

 33. Rogelio solis svar

  Som du nÀmnde och utan att tÀnka sÄ mycket över saker Àr det verkligen svÄrt att handla, och mÀnniskor kan förlora alla sina pengar.
  HĂ€lsningar Alexis.

  • Alexis Gomez svar

   Det beror pÄ vilken typ av företag du gör det med Rogelio, det Àr det viktigaste, det Àr dÀrför mÀnniskor förlorar genom att investera i MARKNADSMAKARE.

 34. Rogelio solis svar

  För alla mÀnniskor som ger sin Äsikt hÀr Àr handel inte lÀtt, det tar lÄng tid, sÄ lÄt dig inte luras och tro att de hÀr killarna kommer att göra dig miljonÀrer, eftersom Àven om de har en akademi, marknaden Àr nÄgot farligt om du inte har nÄgon erfarenhet eller kunskap.

  • Alexis Gomez svar

   UtmÀrkt synvinkel Rogelio, men som du nÀmnde, inte för att Scope Markets har en akademi betyder att vi Àr den bÀsta mÀklaren, men vi tar hÀnsyn till att seriösa mÀklare föredrar att klienten lÀr sig att driva sitt eget konto med hjÀlp och verktyg frÄn akademins hand inte som en enkel marknadsförare, det finns mycket skillnad.

   Och som du sa, Rogelio, handel Àr inte lÀtt, du mÄste först investera i utbildning och sedan leta efter en seriös mÀklare som gör att du kan arbeta pÄ egen hand.
   Det finns mÄnga mÀklare som vi verkligen driver tillrÀckligt.

   hÀlsningar

 35. Mario svar

  Tja, frÄn min synvinkel rekommenderar jag att du letar efter en sÀkrare investering i Mexiko eller USA, dessa mÀklare ger ingen bra avkastning och Àr inte 100% pÄlitliga, det finns andra och sÀkrare kÀllor. Den lilla eller mycket pengar vi har kostar oss tillrÀckligt för att satsa pÄ den hÀr typen av investeringar, men alla gör vad de vill med sina pengar. HÀlsningar

  • Alexis Gomez svar

   Jag hÄller helt med dig, Mario, vi Àr bara ett investeringsalternativ till, det finns mÀnniskor som gillar att investera och handla, varje synpunkt respekteras.

   HĂ€lsningar.

 36. Fernanda svar

  Tre frÄgor om vem klagar pÄ dÄliga metoder? Vart gÄr mina pengar eller i vems namn? Hur gamla Àr de i Mexiko?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fernanda, vi antar att du kan göra ansprĂ„k med IFSC i BelizeÄven om det inte Ă€r en reglering som Scope Markets har, sĂ„ vet vi inte i vilken utstrĂ€ckning du kommer att skyddas (förmodligen inte mycket).

   En hÀlsning.

   • Alejandra svar

    Tack sĂ„ mycket, dessa forum hjĂ€lper oss att undersöka vidare och inte falla sĂ„ lĂ€tt, undersöka lite mer och det Ă€r sant att det inte har nĂ„gon reglering. Tack för att du klargjorde mina tvivel REKOMMENDERADE MÄLKARE
    hÀlsningar

 37. Alexis Gomez svar

  Till allmÀnheten lÀmnar jag lÀnken till vÄr förordning pÄ den officiella IFSC-webbplatsen sÄ att de kan verifiera vilken typ av reglering vi har, till exempel mÀklare som XM, XTB, FBS MARKETS, E TORO, XTRADE.

  https://www.ifsc.gov.bz/licensed-service-providers/list-f/

  Vi Àr en bra mÀklare som fungerar pÄ rÀtt sÀtt och som gÄr hand i hand med en handelsakademi för mÀnniskor som vill lÀra sig att driva sitt konto sjÀlvstÀndigt, vi har olika bra och lönsamma tjÀnster.
  SkĂ„l för tĂ€vlingen. 😉

 38. Alfred svar

  Hej Alexis, kan du berÀtta av vem som de granskas och regleras i Mexiko? Jag skulle ocksÄ vilja veta hur de fick mig? Tack

  • Alexis Gomez svar

   Hej Alfredo, god eftermiddag, Mexiko har fortfarande ingen reglering för CFD, men vi hĂ„ller redan pĂ„ att bearbeta reglerna för vĂ„r IB hĂ€r ​​i Mexiko. Vi har ett reklamnĂ€tverk pĂ„ nĂ€tet dĂ€r du anger dina uppgifter för att fĂ„ information om ekonomi och ekonomi och vĂ„ra telefonkontakter Ă€r informativa, inte för försĂ€ljningsĂ€ndamĂ„l eftersom vi enligt lag inte Ă€r tillĂ„tna.

   HĂ€lsningar.

   https://www.ifsc.gov.bz/licensed-service-providers/list-f/

 39. Martin23 svar

  Hej Alexis, jag berÀttar att IFSC i Belize inte har nÄgot att göra med Mexiko och tro mig att jag kommer att ta brev i frÄgan, för i en del av vad de har vÄra telefonnummer, personuppgifter, förklarar de inte hur de fick dem.

  • Alexis Gomez svar

   Hej Martin, du kan vidta den ÄtgÀrd som du tycker Àr bekvÀm, vi fÄr dina uppgifter genom reklam dÀr du registrerar dig för att fÄ information om ekonomi och ekonomi, vi har bara ett namn och nummer och inga andra uppgifter.

   Ha en bra eftermiddag, hÀlsningar.

   • Alexandra. svar

    Det genererar ocksÄ tvivel om mina uppgifter och jag tycker inte att det Àr ett bra svar Alexis, du letar efter oss, inte oss, jag hoppas att du har lite mer utbildning eftersom vÄra uppgifter inte kan vara med nÄgon.

 40. Serg svar

  Detta företag har inte en pÄlitlig reglering, jag rekommenderar dig att inte investera, de vill bara att du förlorar dina pengar.

  • Alexis Gomez svar

   Hej Serg, god morgon, jag skulle vilja veta din erfarenhet om du hade nÄgon eller vad bygger du pÄ för att sÀga att vÄr förordning inte Àr att lita pÄ?
   Jag lÀmnar dig lÀnken till den officiella sidan i vÄr förordning sÄ att du kan se vilka typer av mÀklare som har denna licens, till exempel XM, FBS MARKETS, XTRADE, E TORO, ALPARI.
   Vi Àr inte nÄgon mÀklare, vi arbetar pÄ lÀmpligt sÀtt för att hÄlla vÄra kunder Serg. Du kan komma och trÀffa oss nÀr du vill.

   HĂ€lsningar.

 41. Eduardo Martinez svar

  IgÄr kontaktade en viss Valentín mig och nÀr jag sa till honom att jag inte var intresserad blev han vÀldigt aggressiv och det Àr framför allt detta företag, det Àr inte alls sÀkert eftersom de inte förklarar för dig hur de kom till dig
  Var försiktig.

  • Alexis Gomez svar

   God eftermiddag Eduardo, du förvirrar sÀkert eftersom vi genom lagstiftning och licens granskar vÄra samtal av IFSC, jag uppmanar dig att verifiera denna information pÄ dess officiella sida, av den anledningen kan vi inte ringa ett aggressivt samtal som en marknadsförare alltid gör hehehe, vi arbetar vÀldigt annorlunda.

   HĂ€lsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Eduardo, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Scope Markets med oss.

   En hÀlsning.

 42. Martin23 svar

  Jag gick redan, jag visste sanningen, och de Àr inte att lita pÄ, det finns en rÄdgivare som kontaktade mig en viss Alexis, som vet ingenting om marknaden.
  Akta dig för denna bluff
  hÀlsningar

  • Alexis Gomez svar

   Hej Memo hehe god eftermiddag, det skulle vara intressant om du kunde visa bevis för att vi faktiskt trĂ€ffade och vilken typ av information vi tillhandahĂ„ller dig eftersom den operativa positionen jag har inte Ă€r en enkel rĂ„dgivare. 😉

   HĂ€lsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Martin23, tack sĂ„ mycket för att du delade din erfarenhet med Scope Markets med oss ​​... Kommer du ihĂ„g hur du hittade dem?

   En hÀlsning.

 43. Alejandro P svar

  De ringde mig för att lÀra kÀnna ditt företag och till och med för att presentera mig för ditt kontor men nÀr jag lÀser dessa kommentarer inser jag att mina misstankar Àr sanna och det var inte vÀrt att ÄtervÀnda, nu undrar jag om jag Àr en mycket misstrofull person och förvarnad, de nÀstan övertyga mig om att de kommer att vara en av de mÀnniskor som redan förlorat sina pengar och nu inte har nÄgonstans att flytta, det finns verkligen inget sÀtt att stoppa företag av denna typ. Och en annan sak Àn rÀdsla för att de har din data sÄ lÀtt och vet att du har pengar eftersom de tydligen inte ringer nÄgon.

  Jag tackar detta forum för att hindra mig frÄn att fatta ett dÄligt beslut med mina pengar, jag hoppas att det kommer att tjÀna fler mÀnniskor.

  • Alexis Gomez svar

   Hej Alejandro, god eftermiddag, jag berÀttar att huvudmÄlet för mÀklaren Scope Markets Àr att mÀnniskor som du kan styra sina egna pengar pÄ marknaden, vi ger dig olika alternativ sÄ att du kan driva ditt kapital, vi ger dig alternativet om du tycker att det Àr bekvÀmt kan vi hantera ditt handelskonto via ett PAMM-konto hÀr Àr en lÀnk med information om konton och sÀkerhet som finns nÀr du anger ett PAMM-konto investirenbolsaweb .net / accounts-pamm /
   PÄ samma sÀtt, om du föredrar att driva ditt eget handelskonto för oss, mycket bÀttre eftersom vi inte hanterar oss sjÀlva som regelbundet alla mÀklare har, har de en kvarvarande vÄning dÀr varje gÄng de fÄr dig att tjÀna pengar och de sÀger att du ska fungera med stora volymer och exotiska instrument frÄgar dig och ber om pengar, vi letar inte efter pengar, vi letar efter kunder som letar efter lÄga spreadar och rimliga hÀvstÄngseffekter. Jag förstÄr att du kan bli ledsen av de saker du ser i detta forum, men Hur kan du lÀsa kommentarerna? Jag har svarat, men de svarar mig inte, varför blir det? Om det Àr mÀnniskor som verkligen tappar sina pengar tror jag att de omedelbart kommer att söka tillbaka sina pengar, eller hur? Som representant tar jag hand om detta personligen sÄ pÄ samma sÀtt uppmanar jag er att komma till vÄra kontor för att inte bara lÀra kÀnna mÀklaren utan Àven handelsakademin, dÀr mÀnniskor fÄr lÀra sig att verka.
   Med vÀnlig hÀlsning Alejandro.

   Scope Markets Mexiko.
   Paseo De La Reforma 296, 41: e vÄningen.
   Överste JĂșarez, 06600 JĂșarez CDMX.
   Licensnummer: IFSC / 60/373 / TS / 17

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alejandro, tack sĂ„ mycket för att du delade din erfarenhet med Scope Markets med oss ​​... Kan du berĂ€tta hur du först hittade Scope Markets?

   En hÀlsning.

 44. jesus svar

  Jag föredrog verkligen inte att riskera mina pengar, jag lÀste om denna typ av ekonomiska antaganden och de tar bara hand om att samla en bra kundportfölj och sedan försvinner de.

  gÀller

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jesus, tack för dina kommentarer.

   En hÀlsning.

  • Alexis Gomez svar

   Hej Jesus, god dag, som du kommenterar tyvÀrr Àr valutamarknaden ganska šbrÀnd š och mÀnniskor har redan ett dÄligt intryck av det, men jag uppmanar dig att veta mer om vilken typ av mÀklare vi Àr, vi har till och med en handelsakademi i CDMX eller att du besöker vÄra kontor sÄ att du kÀnner till de sÀkerhetsmetoder som vi ger vÄra kunder nÀr de öppnar sitt eget konto.

   Scope Markets Mexiko.
   Paseo De La Reforma 296, 41: e vÄningen.
   Överste JĂșarez, 06600 JĂșarez CDMX.
   Licensnummer: IFSC / 60/373 / TS / 17

 45. Carlos svar

  Uppenbarligen vet du inte ens om ditt företag, det rÀckte för mig 5 minuter pÄ datorn för att verifiera att Àgaren Àr samma som alpari, det enda som saknas Àr att de försvinner som dem och förutom ett virtuellt kontor ger dig inte ett gram garanti eftersom i morgon lÀmnar du att inte ens möblerna Àr dina.

  • Alexis Gomez svar

   Hej, hur mÄr du Carlos, kan du dela oss lÀnkarna till nÀmnda information som du kommenterar att Àgaren Àr densamma som Alpari i forumet skulle vilja se den informationen, med hÀnvisning till möbelkontoret och andra jag förstÄr inte din punkt, men du kan ange ditt plattformsnummer POA.
   NÀr det gÀller delen av att dra tillbaka och / eller stÀnga kontoren, hanteras personer som gillar till vÄra kontor för att bekrÀfta den aktivitet vi utför och de olika tjÀnster vi har som inte Àr som en vanlig mÀklare.

   HÀlsningar och mycket framgÄng till tÀvlingen.
   ScopeMarkets Mexiko.

   • Carlos svar

    goforex .eu / före detta-gkfx-chef-jacob-plattner-blir-vd-scope-marknader-leaprate /

    Jag hoppas att du kan lÀsa pÄ engelska varför det pÄ spanska inte verkar, eftersom jag inte vid nÄgot tillfÀlle nÀmnde att jag hade ett konto hos dig och jag hoppas att du vet vem Jacob Plattner Àr eftersom du enligt vad jag ser inte Àr vÀl informerad om vad du erbjuder dig vet inte ditt företag.

    Du nÀmner att du inte förstÄr möblerna, för jag klargör att virtuella kontor som wework hyr dig bilderna med allt och möbler, studera lite snÀlla och nÀsta gÄng du förolÀmpar en klient i telefonen för att inte investera med dig tÀnker tvÄ gÄnger.

    • Alexis Gomez svar

     Hej Carlos, den informationen du delar Ă€r mycket viktig, jag vet naturligtvis vem Jacob Plattner Ă€r, vĂ„r VD, INTE ÄGAREN. Uttalandena om den hĂ€r lĂ€nken som du delar Ă€r mycket tydliga och positiva pĂ„ samma gĂ„ng. Jag uppskattar din kommentar och ber folk att gĂ„ in i lĂ€nken och verifiera informationen som Ă€r ganska bra.

     Med vÀnliga hÀlsningar Carlos.

 46. Frank svar

  Hej Alexis Jag skriver till dig sjÀlvklart kommer ingen att sÀtta ditt riktiga namn, vi Àr inte dumma, du har vÄra uppgifter, en annan sak, att ha ett fysiskt kontor Àr inte detsamma som ett virtuellt, vilket Àr ditt fall, vi bara be att du ÄterlÀmnar pengarna till de som av dina kunder, jag hoppas att du pÄ samma sÀtt som du visar ditt ansikte gör saker bra.

  • Alexis Gomez svar

   Hej Frank, svarar pÄ din kommentar, en person som verkligen har en dÄlig upplevelse, har inga problem att dela hur hans situation var och till och med hans namn, men din kommentar har inte tillrÀckligt med argument eftersom du nÀmner att jag returnerar mina pengar klienter det skulle vara tillrÀckligt bra för att du kollar forumet vilka klienter?

   Naturligtvis Àr jag glad att vara till din tjÀnst FRANK pÄ adressen till vÄra kontor.
   Scope Markets Mexiko.
   Paseo De La Reforma 296, 41: e vÄningen.
   Överste JĂșarez, 06600 JĂșarez CDMX.
   Licensnummer: IFSC / 60/373 / TS / 17

 47. Alexis Gomez svar

  Hej rekommenderade mÀklare:
  Jag nÀmner bara att om vi tittar noga pÄ kommentarerna har de praktiskt taget samma formulering och samma dÄliga stavning och vi kan till och med observera KARLA: s kommentar (op scopemarkets stjÀl inte frÄn mig) den hÀr typen av saker lÀggs inte av en klient som Àr slösar verkligen bort sina pengar och jag Àr sÀker pÄ att ni som forumets administratörer kan skilja pÄ dem eftersom detta Àr ett bra forum ur min synvinkel, bara kolla att de verkligen Àr verkliga klienter hos mÀklaren som skulle vara ganska praktiskt, eftersom det kommer ge mÀnniskor en mer exakt recension.
  Jag Àr helt överens med dig, Äterigen upprepar jag allmÀnheten och till och med nÄgra av administratörerna för detta forum att de kan besöka oss pÄ vÄra kontor i CDMX sÄ att de fysiskt kan kontrollera vÄrt sÀtt att arbeta.
  Jag lÀmnar min kontaktadress igen: [e-postskyddad]

  HĂ€lsningar.

  Scope Markets Mexiko.
  Paseo De La Reforma 296, 41: e vÄningen.
  Överste JĂșarez, 06600 JĂșarez CDMX.
  Licensnummer: IFSC / 60/373 / TS / 17

 48. Luis Alberto svar

  De vet vad jag kan göra, för ett par mÄnader sedan kontaktade en viss Alexis Gómez mig och försökte övertyga mig, att investera med dem och vdd hade inte mina misstankar i början, men ÀndÄ gick jag in med dem nu har jag redan förlorade mitt kapital 1300dl, vilket Det var u. Framtida affÀrer och nu stÄr jag inte inför vad jag kan göra i det hÀr fallet med vem kan jag klaga ???

  • Alexis svar

   Hej, hur Àr det med Luis Alberto, jag heter Alexis Gómez, jag lÀser din kommentar, men jag har ingen registrerad klient med det namnet, jag sÀger till hela samhÀllet att de kan komma för att verifiera vÄr aktivitet i vÄra fysiska kontor

   Paseo de la Reforma nummer 296 och golvet Àr 41 nr 38.

   Jag visar gÀrna mitt ansikte.
   PÄ samma sÀtt ber jag mÀnniskor som skriver kommentarer att bevisa att de Àr riktiga kunder pÄ ScopeMarkets.

   Utan vidare för nÀrvarande lÀmnar jag min e-post som en kontakt [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med Scope Markets med oss, kommer du ihÄg hur du hittade det hÀr företaget? Om klagomÄlet kan du kontakta IFSC i Belize ( https://www.ifsc.gov.bz/contact-us/ ) om du tror att Scope Markets inte var rÀttvist mot dig.

   En hÀlsning.

 49. karla svar

  Jag arbetar för nĂ€rvarande med dem, jag har jobbat i en mĂ„nad men jag har misstankar, om dem och mina pengar har jag redan lagt in 5000 och de hanterar mina konton men vdd, jag ser fler förluster Ă€n vinster och jag tror att Ă€r inte rĂ€tt, jag vill ta ut mina pengar men de ger mig lĂ„ng tid Vad kan jag göra? HjĂ€lp 😞 scopemarknader stjĂ€l inte frĂ„n mig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Karla, tack sĂ„ mycket för att du delar din erfarenhet med Scope Markets med oss ​​... Kommer du ihĂ„g hur du hittade det hĂ€r företaget?

   En hÀlsning.

 50. Manuela. svar

  Deras kontor Àr virtuella, jag gick redan och de kunde försvinna nÀr som helst, jag hoppas att den hÀr informationen kommer att hjÀlpa dem, de Àr pÄ reformpromenad 296, 38: e vÄningen, jag gick för att besöka dem och frÄga byggnadens administration vad VI ARBETAR Àr och de nÀmnde bara att de bara hyr de efter kontrakt pÄ nÄgra mÄnader. Var försiktig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Manuel, vad menar du med virtuella kontor? NĂ€mnde du inte bara en fysisk adress?

   En hÀlsning.

 51. Xavier svar

  De har kallat mig flera för "möjligheter" men de stötte pÄ en mur eftersom min erfarenhet Àr tillrÀcklig i den hÀr frÄgan och jag vet vÀl, i nÄgra ord Àr detta företag som Alpari för att ge ett exempel, de Àr dedikerade till att höja en betydande pengar och försvinner utan att du kan göra ansprÄk pÄ eftersom en "post" inte Àr en reglering och Ànnu mer, "kontraktet" Àr till nytta för dig för ingenting och samma sak.

  Jag hoppas att detta hjÀlper dem att fatta ett beslut, i mitt fall insisterade de sÄ mycket att jag tar lite av min tid att undersöka och jag skulle inte investera med dem. Jag tror faktiskt inte att det de kan kallas investering.

  Lycka till i dina investeringar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Javier, tack sÄ mycket för att du delar med dig av dina erfarenheter med Scope Markets.

   En hÀlsning.

 52. Gian svar

  LÀs kontraktet vÀl, allt trevligt tills du börjar förlora, fall inte för denna bluff

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Gian, tack för att du delar din erfarenhet med Scope Markets.

   En hÀlsning.

 53. Maurico dl svar

  Jag har arbetat med dem en kort tid och vdd gillar inte deras sÀtt att arbeta, de vill bara att jag ska lÀgga in mer och mer pengar och jag ser ingen vinst, Àr det nÄgon som vet var jag kan klaga? ???

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "Muarico DL", tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med Scope Markets med oss, kommer du ihÄg hur du hittade det hÀr företaget? Om klagomÄlet kan du kontakta IFSC i Belize ( https://www.ifsc.gov.bz/contact-us/ ) om du tror att Scope Markets inte var rÀttvist mot dig.

   En hÀlsning.

 54. Alexis Gomez svar

  Hej alla, god morgon, mitt namn Àr Alexis Gómez, anledningen till att jag stÀller mig till ditt förfogande Àr att klargöra de negativa kommentarerna mot ScopeMarkets eftersom vi för nÀrvarande Àr en av fÄ mÀklare som har ett fysiskt kontor i CDMX, nÄgot viktigt att nÀmna Àr att oavsett det faktum att vi Àr en mÀklare som tillÄter mÀnniskor att arbeta med CFD: s, har vi en handelsakademi, pÄ samma sÀtt i CDMX, frÄn kunder som förmodligen har en negativ upplevelse, jag frÄgar tvÄ saker viktiga:
  1-Kontrollera forumet att de verkligen Àr kunder pÄ Scope Markets, eftersom vem som helst kan skriva in och skriva en negativ kommentar.

  2-Bli vÀl informerad om vÄrt sÀtt att fungera, vi fungerar inte som en gemensam MARKNADSMAKARE som bara försöker fÄ kapitalet hos sina kunder att förlora pÄ marknaden, vi ger inte nÄgon typ av signal för klienten att fungera, inga signaler, inga rÄd, nej vi har rÀtt att göra det.

  Vi vet att tÀvlingen för nÀrvarande bokstavligen har brÀnt valutamarknaden i Mexiko, Latinamerika och resten av vÀrlden, just av den anledningen förutom mÀklaren skapades akademin med det yttersta mÄlet att lÀra mÀnniskor att fungera sÄ att punkt de tar kontroll över investeringen enligt sin egen analys och kriterier.

  Scope Markets Mexiko.
  Paseo De La Reforma 296, 41: e vÄningen.
  Överste JĂșarez, 06600 JĂșarez CDMX.
  Licensnummer: IFSC / 60/373 / TS / 17

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alexis, Àr det att sÀga att du tror att alla negativa kommentarer Àr frÄn tÀvlingen? Om du hade en mer seriös reglering kanske vi skulle lita pÄ dig mer, men bas och reglering i Belize ger oss ingen garanti för sÀkerhet alls, om jag ska vara Àrlig ...

   Det vore intressant om nÄgon stannade vid den hÀr adressen för att kontrollera om Scope Markets verkligen har kontor dÀr.

 55. Jesus svar

  Genom att granska detta forum gav jag mig sjÀlv i uppdrag att undersöka det hÀr företaget eftersom de ocksÄ pratade med mig, de undersöker grundligt en förordning i Belize Àr vÀrdelös etc, det finns mÄnga forum som detta som hjÀlper oss att ha mer information och om detta BOLAG fann jag bara dÄliga referenser, jag hoppas att nÄgot hjÀlper min information och om de mÀnniskor som redan har förlorat Àr jag ledsen att de inte kan göra nÄgot

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jesus, tack sĂ„ mycket för att du delade din erfarenhet med Scope Markets med oss ​​... Kommer du ihĂ„g hur du kom till att hitta detta företag?

   En hÀlsning.

 56. Jaime herrera svar

  Hej alla, jag vill berÀtta min erfarenhet
  Jag började med dem med 1000 usd i början de gav mig bra rekommendationer tjÀna 6 en 7% i mÄnaden efter att de berÀttade för mig att det kommer att öka kontot jag sa till dem att jag ville jobba med det, de började öppna mycket aggressivt operationer dÀr jag förlorade mina pengar
  De Àr bedragare, var försiktig och leta bÀttre efter en reglerad mÀklare eftersom de inte har nÄgon reglering, var försiktig med dina pengar och med den hÀr klumpen

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jaime, tack sĂ„ mycket för att du delar med oss ​​av din erfarenhet av Scope Markets, det Ă€r verkligen synd vad du nĂ€mner ... Kommer du ihĂ„g hur du kom till att hitta dem?

   En hÀlsning.

   • Jaime herrera svar

    De ringde mig ett par veckor
    Jag vet inte hur de fick mina uppgifter en dag jag bestÀmde mig för att investera det lÀt bra, men jag insÄg att det Àr en bluff, var försiktig med dina pengar

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Jaime, tack sÄ mycket för ditt svar ...

     En hÀlsning.

 57. Harry svar

  Det verkar otroligt för mig hur det Àr som dessa mÀnniskor övertygar oss om att investera vÄra besparingar hos dem, jag har kvar den dÄliga smaken att förlora mina pengar och det verkar som om de gör det med avsikt varför du inte vill investera mer.

  Var försiktig, snÀlla falla inte för den hÀr scammers-bollen! Jag har redan tappat och jag kan inte klaga pÄ vem i Mexiko som mÄste Äka till Belize dÀr de har en "licens" och det för att se varför det inte ens Àr en förordning.

  Förhoppningsvis fungerar min erfarenhet som ett exempel för andra och dessa utlÀnningar kommer att hindra oss frÄn att stjÀla pengar som kostar mycket att tjÀna i detta land.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Enrique, tack sĂ„ mycket för att du delade din erfarenhet med Scope Markets med oss ​​... Vi tror ocksĂ„ att det inte Ă€r nödvĂ€ndigt för dig att Ă„ka till Belize för att lĂ€mna in ett klagomĂ„l om du tror att företaget inte var rĂ€ttvist mot dig, du kan göra sĂ„ genom IFSC-webbplats.

   En hÀlsning.

  • Harry svar

   Perfekt jag kommer att försöka igen men hittills har jag inte fÄtt svar, det Àr inte sÄ mycket för pengarna men det Àr inte rÀttvist att de fungerar sÄ hÀr i ett frÀmmande land.

   Jag kommer att kommentera om du svarar mig, tack.

 58. JORGE svar

  HUR GOD ATT DENNA TYP FORUM FINNAS, EN SÅDAN ALEXIS KONTAKTADE MIG OCH HANTERADE MITT HANDELSKONTO SOM ALLT TALAR VACKER DIG OCH DE SÄGGER ATT ATT ALLT ÄR VINST, EFTER EN GÅNG ATT DE GÖR DET ATT GÖR DET ATT GÄRA DET VAR BORST, JAG INVESTERADE 5000 DLS OCH JAG HAR INTE NÅGOT NU, DE SVAR INTE DEM, JAG SKULLE VARA MEDVETANDE OM DU LÅSER MIG ADRESSEN ATT GÅ.
  DAMN RATS

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jorge, eftersom mÀklaren förmodligen Àr baserad i Belize, Bulgarien och Cypern, kan du se mer information pÄ scopemarkets .com / es / contact-us, Àven om du Àr en mÀklare som regleras av IFSC (belizean regleringsorgan), om du tror att de hade dÄliga metoder med dig, kan du kontakta IFSC och förklara din situation för dem.

   En hÀlsning.

 59. Romel svar

  God eftermiddag, för jag vill bidra till forumet och generera mer information och omfattningsupplevelse !!
  Leta efter ett avtal med personen som ringde mig dÀr jag ville se om jag kunde dra mig tillbaka!
  Jag lade 100 dollar i hans mÀklare och avtalet var att om han kunde ta ut, dÄ skulle han börja med det kapital som vi kom överens om.
  NÄgra dagar gick men jag kunde ta ut 100 dollar utan problem, sÄ jag bestÀmde mig för att investera.
  Jag delar denna erfarenhet med dig och jag kommer att publicera allt bra eller dÄligt för att hjÀlpa mÀnniskor som letar efter en referens frÄn denna mÀklare

 60. Romel svar

  De ringde mig ocksÄ och kallade till mig !!
  Men jag har fortfarande inte bestÀmt mig för att investera med dem jag har letat efter kommentarer och jag har inte hittat mer Àn dessa recensioner. Om nÄgon redan driver eller vet mer om detta företag skulle de vara tacksamma om de delade med sig av sina erfarenheter.
  Flera mÀklare har ringt mig och han Àr den första som möter mig pÄ hans kontor, som Àr pÄ reformvandring! I ett arbete.
  Jag hÄller reda pÄ vem jag heter och jag Àr nÀstan övertygad om att investera men man mÄste alltid vara försiktig varför han inte vet förrÀn han har pengar inuti och problemen kommer ut eller Ätminstone i mitt fall som jag redan har haft problem med andra företag!
  Jag delar Ätminstone min erfarenhet och jag skulle ocksÄ uppskatta nÄgons om du redan investerat med dem eller har fler referenser! Tack .

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Romel, tack sÄ mycket för att du delar dina kommentarer om Scope Markets med oss, vet du hur de kontaktade dig? Problemet vanligtvis med bedrÀgliga mÀklare Àr inte att tjÀna pengar utan att ta ut pengarna, det Àr dÄ du inser om det Àr en bedrÀglig mÀklare eller inte ... Vi uppmanar ocksÄ alla som har erfarenhet av denna mÀklare att dela det ...

   En hÀlsning.

 61. RAMON BOCANEGRA svar

  God natt jag kontaktade ALEXIS GOMEZ ett par veckor sedan de förklarade mig lite om marknaden, sanningen Ă€r att jag inte har nĂ„gon upplevelse men jag bestĂ€mde mig för att försöka med ett * hanterat konto * de förklarade för mig att det Ă€r 15 Ă„r OCH 35% PÅ DENNA 5 VECKOR SOM JAG HAR SITT I MITT HANDELSKONTO 4 JAG SE FLERA VERKSAMHETER STÄNGD MED VINST

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej RamĂłn, tack sĂ„ mycket för att du delade din erfarenhet med Scope Markets med oss ​​... Kommer du ihĂ„g hur du hittade detta investeringsbolag?

   En hÀlsning.

 62. roman svar

  Det rekommenderades av en kollega till mig, jag gick till deras kontor i CDMX, mitt konto vÀxer lite efter lite och jag kan sÀga att deras service Àr bra.

 63. beto svar

  De kontaktade mig per telefon och bokade tid pÄ deras kontor! det var snarare dÀrför jag gav upp pengar!
  men ÀndÄ började jag med lite för att se hur det var!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Beto, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Scope Markets med oss, var finns kontoren?

   En hÀlsning.

 64. beto svar

  Jag har redan investerat det och vÀntar pÄ att se hur det gick till.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Beto, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Scope Markets med oss. Kommer du ihÄg hur du hittade det hÀr företaget?

   En hÀlsning.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *