✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Scope Markets. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Scope Markets och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsscopemarkets.com | scopemarkets.eu
???? företaget*Scope Markets Ltd
⚖️ regleringIFSC
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformMetaTrader 4 och MetaTrader 5
📌 AdressBelize

⚠️ Scope Markets ägs av företaget Scope Markets Ltd ligger i Belize, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

Scope Markets erbjuder inte olika konton för handel.

Information på webben

scope markets webbplats 2

Scope Markets ger en kort förklaring om de tjänster som den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, utbildningssektion med e-böcker, videor, tutorials och kalendrar, FAQ-sektionen, inte mycket annat.

Lista över telefonnummer

 • +44 2030 516959

???? Scope Markets slutlig värdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Scope Markets.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Scope Markets:

datum Uppdatering – nyheter
Augusti 2023Mäklare dow 500Turbohandelfoptradedow 300DowbrokerFinansCenterEnkelt 500SMINVESTOmfattningsmarknaderTechInvestDowTrade y DowFx, är webbplatser som tillhör eller är nära besläktade med Turbo Trading Ltd, ett olagligt företag beläget i Mexico City, som har ett stort antal klagomål mot sig för alla bedrägerier som begåtts. VI FÖRESLÅR EXTREMT FÖRSIKTIGHET

Användarrecensioner

[demokrati id=”6697″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Scope Markets.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Scope Markets

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Scope Markets

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Scope Markets?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Scope Markets en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Scope Markets är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Scope Markets pålitliga?

Nej. Scope Markets är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Scope Markets?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Scope Markets?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

148 kommentarer om «Är Scope Markets en bluff? Åsikter»

 1. Antony. svar

  Hej, jag påminner alla berörda om att Dow500, Turbo Trading, Foptrade, Dow300, DowBroker, FinanCenter, Simple500, SMINVEST, Scope Markets, TechInvest, DowTrade och DowFx alla är en del av samma företag och enligt undersökningar misstänker vi att de är i Ciudad de Mexico.

  Min tanke är att bland alla dessa företag går alla vi drabbade samman och stämmer tillsammans. Jag tror att om vi går samman kan vi få myndigheterna att röra på sig och verkligen göra något mot dessa cybertjuvar. Skriv till mig här de som vill uppnå något. Hälsningar.

  Antony.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Antonio, tack för att du skrev om Scope Markets. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDREGER (Dow500, Turbo Trading, Foptrade, Dow300, DowBroker, FinanCenter, Simple500, SMINVEST, Scope Markets, TechInvest, DowTrade och DowFx är en del av en kriminell grupp som är dedikerad till internationella bedrägerier).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Ariel svar

  Tack vänner för informationen, återställningstjänsten är pålitlig och de hjälpte mig att få tillbaka mina pengar, det var relativt enkelt, jag rekommenderar det

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ariel, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 3. Bernard svar

  De fortsätter att besvikna, var försiktiga, de markerade mig igår och de fungerar på samma sätt och de bytte till och med namn.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Bernardo, hur ändrade du ditt namn? Vad är ditt nya namn? Hur vet du det här?

  • Scope Markets Team svar

   Hej isbael,
   Tack för din kommentar. Vi skulle gärna höra mer om din upplevelse så att vi kan använda din feedback för att ge en ännu bättre upplevelse nästa gång. Kontakt [e-postskyddad] med ytterligare kommentarer eller förslag som du vill dela. Återigen, tack för att du tog dig tid att granska SCOPEMARKETS!

 4. SEBASTIAN svar

  De har redan bytt namn nu de är SMINVEST.COM var försiktig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sebastian, varför nämner du att de är samma personer som SMINVEST?

   Hälsningar.

   • SEBASTIAN

    De skickade ett förmodat mejl med namnet scopmarkets och i juridiska termer dyker scopemarkets ltd upp.

   • Rekommenderade mäklare

    Tack så mycket för denna information ESTEBAN.

 5. ARM svar

  jävla bedragare ……. de vet inte vem de bråkade med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *