Annonsera med oss

Kommentarer på SeaLimited

I denna avdelning vi analyserar mäklaren SeaLimited (även kallad sealimited.io), är en kryptovaluta-, valuta- och CFD-mäklare. Rekommenderas SeaLimited verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om SeaLimited ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är SeaLimited ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Dominica.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av SeaLimited, noterade vi att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Grundkonto, Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto och Platinumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto- 250 $ minsta första insättning, 20% välkomstbonus.

Bronskonto- 5.000 $ minsta första insättning, 40% välkomstbonus.

Silverkonto- 25.000 $ minsta första insättning, 60% välkomstbonus.

Guldkonto- 100.000 $ minsta första insättning, 80% välkomstbonus.

Platinakonto- 250.000 $ minsta första insättning, 100% välkomstbonus.

SeaLimited kontotyper
SeaLimited kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som SeaLimited erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att gå vidare med att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som SeaLimited tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en bra poäng till mäklarens fördel.

SeaLimited webbplats
SeaLimited webbplats

SeaLimited ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om några grunder i handelsvärlden, utbildningsresurser, vanliga frågor, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om SeaLimited 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: sealimited.io | sealtd.co

📞 Telefonnummer: +442031921499 | +390399745521 | +43720145402

📧 E-post: kontakt från sidan

Du kanske undrar varför vi recenserar SeaLimited. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör känna till innan de lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på SeaLimited <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget SeaLimited är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

Efter en analys rekommenderar vi att man iakttar försiktighet, eftersom det är ett oregistrerat och oreglerat företag, det visar ingen typ av juridisk information på sin hemsida, dessutom, på jakt efter mer information om SeaLimited hittade vi ett stort antal negativa recensioner. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 CONSOB tillagd SeaLimited till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning för april 2021 ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 tillade FMA (Österrike) SeaLimited till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FMA-varningen maj 2021 ⚠️

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om SeaLimited? Vad har du varit med om?

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «SeaLimited: Betyg och kommentarer»

 1. Francesco svar

  Mi sa che anche io ci sono cascato, adesso mi hanno mandate in an altra piattaforma -
  sealtd .co, sto facendo ricerche dovè registrata.
  li lascio giocare un po perché sono da poco iscritto poi faccio denuncia se non mi danno indietro i miei soldi, spero di non arrivare a questo

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Francesco, vi kommer att analysera denna nya information för att uppdatera din recension. Tack för din kommentar om SeaLimited. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej SCAM, tack för att du kommenterar SeaLimited. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *