Annonsera med oss

Kommentarer till SECURCAP
I denna avdelning vi analyserar mäklaren SECURCAP (kallas även av namnet: securcap.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen SECURCAP för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om SECURCAP ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är SECURCAP ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

✅ SECURCAP nämner att vara en del av: Securcap Securities Ltd.

 

❌ När det gäller din läge, mäklaren nämner att de är baserade i: Seychellerna.

 

❌ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att det är en mäklare som regleras av FSA.

 

Uppmärksamhet: SECURCAP har reglering av dålig kvalitet. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av SECURCAP, vi noterar att det erbjuder 2 olika typer av konton: Live-konto och Premium-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Live-konto: minsta initiala insättning på $200, fördelat från 3 punkter, hävstång upp till 1: 100, minsta parti 0.1.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $10.000, spridning från 1 pip, hävstång upp till 1: 200, minsta parti 0.1.

 

SECURCAP kontotyper
SECURCAP kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som SECURCAP erbjuder är: MT5-plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som SECURCAP tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

SECURCAP webbplats
SECURCAP webbplats

SECURCAP ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: ekonomisk kalender, ordlista, förklaring av viktiga begrepp, demo-konto, FAQ-avsnitt, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om SECURCAP 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: securcap.com

📞 Telefonnummer: + 248 4323 763

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på SECURCAP. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de bestämmer sig för att inte investera i ett investeringsföretag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på SECURCAP ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget SECURCAP är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag är det vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom det är ett företag som är registrerat i ett land som är för farligt för dessa aktiviteter på grund av brist på regler eller mindre regler, nästan obefintliga. När vi letar efter mer information om SECURCAP har vi också hittat många negativa recensioner som varnar om mäklaren. ❌

 

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. ⛔

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : uppdatering: enligt meddelanden från SECURCAP-klienter är företaget kopplat till andra mäklare med ett mycket dåligt rykte och olika klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. uBanker, Finansika Handel, Ontega, XLNTrade, A3 Trading y 70 Handlar VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om SECURCAP? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «SECURCAP: Betyg och kommentarer»

 1. Luciana svar

  De vill inte returnera de pengar jag gav dem att investera, kan du hjälpa mig?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luciana, tack för att du kommenterar SECURCAP. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *