✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget Insurance FX är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om FX Insurance och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsinsurancefx.com
???? företagetFalcon Ltd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressBonovo Road, Fomboni, ön Mohéli, Comoros Union
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 23 mars 2023
FöretagstypForexmäklare, aktier, råvaror, index, obligationer, ETP

Företag: FX Insurance drivs av Falcon Ltd.

plats: Säkert nämner FX att vara belägen i Komorerna, ett erkänt skatteparadis.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är FX-försäkring?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Seguro FX är en mäklare av valutor, aktier, råvaror, index, obligationer, ETP:er.

Kontotyper

Plattformen erbjuder 4 olika konton för att utföra operationer:

Information på webben

webbsida

Här visar vi dig en skärmdump av Seguro FX-webbplatsen, som issegurofx.com. Fångsten gjordes i APRIL 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

– Vi har inte hittat telefonnummer.

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

FX försäkringsförordningen

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det innebär att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? Slutlig värdering av FX Insurance ????

Seguro FX presenterar sig som en mäklare som erbjuder handel med en mängd olika tillgångar, inklusive valutor, aktier, råvaror, index, obligationer och ETP:er. Det finns dock flera varningssignaler som tyder på att den här plattformen kanske inte är pålitlig.

För det första väcker bristen på information om företagets faktiska plats och registrering, tillsammans med falska adresser i Storbritannien, frågor om dess legitimitet. Dessutom ökar det faktum att Seguro FX har rapporterats av finansregulatorn AMF (Autorité des marchés financiers) oron för dess tillförlitlighet som mäklare.

Även om FX Insurance utlovar fördelar som en lättanvänd plattform, experthandelsidéer och effektivt stöd, är det viktigt att ta hänsyn till riskerna förknippade med handel på en oreglerad plattform med en historia av klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Från rekommenderade mäklare Investerare rekommenderas att göra sin forskning noggrant och överväga dessa varningar innan de engagerar sig i FX Insurance.

uppdateringar

FX Insurance News:

datum Uppdatering – nyheter
Mars 2024Klagomål mot FX Insurance finanstillsynsmyndigheten AMF
juni 2024Klagomål mot FX Insurance finansiell regulator CNMV, National Securities Market Commission

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati-id=””]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Seguro FX.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av FX Insurance

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar FX-försäkring

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till FX Insurance?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Seguro FX?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är FX-försäkring pålitlig?

Nej, Insurance FX är inte tillförlitligt alls. Med brist på registrerad plats, falska adresser, bristande reglering, mycket negativt betyg, återkommande problem med uttag av medel och rapportering från AMF, är det tillrådligt att undvika denna plattform. Leta efter mer transparenta och säkra alternativ för att skydda din investering. Investera med extrem försiktighet och välj plattformar med bevisad finansiell integritet!

Hur får man tillbaka pengar från FX Insurance?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «FX Försäkring: Åsikter OCH KOMMENTARER – ÄR DET EN BLUFFÄR?»

 1. johnbaez svar

  Jag har en bekant som investerar, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej JohnBAEZ, tack för att du skrev om FX Insurance. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Frenchie svar

   Jag gjorde en investering i ekonomisk frihet, och jag kan inte få tillbaka mina pengar, de är råttor!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *