I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i DaxLover Week. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om DaxLover Week och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsweek-daxlover.com
???? företagetDAXLOVER SL.
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformOkänd
📌 PlatsSpanien

⚠️ DaxLover Week är en ekonomisk utbildning som har fått mycket kritik för den dåliga kvaliteten på materialet som erbjuds och klasserna i stort. ⚠️

Kontotyper

DaxLover Week erbjuder inte flera konton till användare.

Information på webben

DaxLover Week-webbplats

DaxLover Week ger bara lite information om tjänsterna den erbjuder, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • 683663563

???? Slutlig utvärdering av DaxLover-veckan ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED DaxLover Week.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om DaxLover Week:

datumUppdatering – nyheter
Februari 2021Klagomål mot DaxLover Week av finansiell tillsynsmyndighet CNMV

Användarrecensioner

Vad tycker du om Zero a Trader? Vad har du haft för erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av DaxLover Week.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av DaxLover Week

Hur man rapporterar DaxLover Week

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera DaxLover Week?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är DaxLover Week en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att DaxLover Week är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är DaxLover Week pålitlig?

Nej. DaxLover Week är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från DaxLover Week?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till DaxLover Week?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

41 kommentarer om «DaxLover Week: Betyg och kommentarer»

 1. Chus svar

  Det är en kurs som jag vid det här laget inte skulle rekommendera ens till min värsta fiende. Men om någon vill betala 3.000 2.400 € för ett år och 5.400 XNUMX € för ett år till, så gjorde jag det, eftersom jag inte kände någon, inte heller visste jag att handel existerade, inte heller läste jag någon kritik som tycktes berättigad för mig, men snarare resultatet av förebråelser och resonemang som inte föreföll mig rationella. Om jag hade läst vad jag ska lägga, skulle jag inte ha hamnat i det ekonomiska stinget på €XNUMX XNUMX, även om jag som tur var hade råd med det genom att sälja en njure, men jag tog det som en investering.

  1. Det första året kan tekniskt på ett bredare och djupare sätt förses med en bok som talar om Pris och Volym, vars marknadspris inte överstiger 40 €. Helt enkelt utan att fördjupa dig i för många detaljer kommer du att kunna få den nödvändiga informationen. Det kommer inte att vara en lätt uppgift, men att hålla fast vid det och titta på många bilder kan göra framsteg.

  2. Förbered dig psykologiskt för att hantera de känslor som handel släpper lös genom att läsa de psykologiböcker som passar dig bäst och psykologi tillämpas på handel. YouTube är en utmärkt källa till information om detta. Även med det du sparar från kursen kommer du att kunna vända dig till en psykolog så många gånger som behövs ifall du övervinns av frustration, rädsla, missbruk, etc...

  3. Om det du behöver i ditt liv är ett stöd av New Age-typ, där det som dominerar som en mental strukturell bas är kvantmystikens område, impregnerat med pseudovetenskapliga filosofier, där "The Secret" är vettigt, spelar överflöd en roll i grunden, etc... du kommer att hitta din ideala kurs på alla nivåer och du kommer inte att känna dig halt eller besviken, åtföljas av människor som du utan någon relevant kritisk kommentar, eftersom det genererar negativitet som går emot oss förutom att höja toxiciteten som individer .

  4. Processen är inte lätt och hur man än ser på det så är tiden ett par år av diagram och grafer om det inte finns några förkunskaper, men som man säger så finns det kurser eller handelsrum som förutom att reklam aspekt, erbjuda gedigen utbildning utan att behöva betala ut så stora pengar.

  5. Det är viktigt att öppna ett demokonto, eller åtminstone lära sig att inte förlora "pengar" på det för att öppna ett riktigt, som du nu kan prova med dessa €4000 XNUMX sparade.

  Jag önskar att mitt förflutna jag skulle ha läst mitt nuvarande jag, för på det sättet skulle inte mitt framtida jag ha slagit oss båda flera gånger.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Chus, utmärkt förklaring, tack för din kommentar om DaxLover Week. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. MANUEL svar

  Håller helt med om åsikterna om denna kursbedrägeri. Jag var den 5:e kampanjen och det är det största slöseri med tid och pengar jag har haft i denna handel. De manipulerar dig, baserat på en strategi som är en uppsättning som är för att få dig att skratta. Vad som händer är att de inte lär dig någonting förrän efter 5 eller 6 månader som de spenderar på att yrla rapphönan så att du fortsätter betala (dessutom blir det väldigt tröttsamt och de behandlar dig som får eftersom de spenderar 6 månader på att lära ut nonsens och alltid upprepar samma sak, det är väldigt förbi). När du frågar något som är lite utanför manuset avbryter de dig på ett dåligt sätt, så att strandbaren inte rasar. Jag kontaktade teknisk service och det visade sig vara brodern, en viss Raul och han svarade mig att för de äckliga 3000 XNUMX euro vi betalade ville vi ha mer. Han försöker få det att tro att han har upptäckt krutet, lyckligtvis anmälde han mig inte till nästa nivå för att kalla det något. av världen och publicerar det överallt, när han tappar är det något annat. Kort sagt, den här mannen ljuger mer än han pratar, han har många historier. springa därifrån

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej MANUEL, utmärkt förklaring, tack för din kommentar om DaxLover Week. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Ivan Diallo svar

  Det är ett bedrägligt företag som redan har avslöjats av CNMV, var mycket försiktig

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ivan Diallo, tack för din kommentar om DaxLover Week. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. nasse svar

  nuvarande elev i 6-klassen, jag rekommenderar det inte till någon eftersom hon från början manipulerar och utnyttjar okunnigheten hos människor i den här världen, hon säljer dem illusionen att om 1 år kommer de att vara lönsamma och konsekventa de första månaderna hon spenderar att yra folket med halm och stoppning för att motivera att det är en 1-årig master och det är värt 3000e, och det är så de spenderar 5 månader där vi inte har spelat en demo, de hittar på en historia för att säga att pivotpunkterna är deras upptäckt och de kallar dem magi, genererar ett beroende av en modifierad indikator som kallar det daxlover volym så att eleverna inte kan öppna ett annat konto, då vill alla göra det bra och den frustration som detta medför, ser att mästaren slutar och de lyckas inte, men för dessa har han redan förberett en prenumerationskanal på 2500e, 2700 om den skjuts upp, ytterligare ett år för samma sak, förresten, hela kursen som han undervisar är en set_up, han säljer den prenumerationen uppmuntra alla att operera med honom i d Direkt i en månad och i verkligheten kommer det att gå till 100e en poäng med ett konto på 100.000 100e, jag skulle vilja se historien om det "REAL ACCOUNT" för med detta kan de amortera kanalens pengar, de upprepar det Flera gånger i zoom- och telegramklasser, tydligt med sin oreglerade mäklare och där han säger att han är en vän till ägaren och de har ätit lunch tillsammans, framhåller han till och med mycket, som senare säger att han inte lägger en pistol mot någons huvud på grund av hans mäklares sätt att tvätta händerna eftersom han uppmuntrar mycket genom att ge förtroendestorlekar, i det förtroende han har för sin vän och mäklare, ja, vad han ber om är 100 positiva poäng, så professionell han gör 6000 NEGATIVA POÄNG den månaden live. spränger kontona för alla sina trogna troende som till och med bad om lån för att kunna arbeta med honom, ja, bland alla vill han också sälja en skanner som misslyckas mer än ett rättvist hagelgevär och en bot som kallar det daxibots, utan att räkna hyran för mallarna av volymen som daxolver, så om du vill betala semester och andra till den här mannen, förbered 500e för HON direkt med hans XNUMX årliga mallar plus vad som finns kvar genom mäklaren för dina insättningar. det om man blåser och biter

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Guarreto, tack för din kommentar om DaxLover Week. Den här mäklaren/skolan är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har varnat för denna mäklare för dess BEDRAGERLIGA verksamhet (se CNMV). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Oppmärksamhet⛔ Semana DaxLover tillhör samma företag som Lenguaje del Dax30, en kurs som vi INTE rekommenderar att arbeta med.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • gabi svar

   Hej, jag är student i befordran 5 och efter att ha sett din åsikt om kursen har jag sett mig mycket reflekterad över den. Jag håller med om allt du säger. Jag har slutat betala mallar till den här karaktären, jag var tvungen att sluta använda skannern eftersom det bara skapade mer förvirring... (som om strategin var så bra att du har råd med en scanner som tar dig till 70% SL. )
   Han är en motorcykelhandlare som jag inte ens tror lever på att handla som han säger. Där han har tjänat pengarna är med alla de banorna som säljs efter att ha skjutit ut en förmögenhet på reklam.
   Jag har varit i den här världen i nästan 3 år och med dess strategi är den ganska svag. efter att ha jämfört med riktiga seriösa människor.
   Det gör bara att sälja saker till dig och skapa ett beroende för att kunna arbeta lugnt och att du fortsätter att vara länkad till mallarnas .lo verkade surrealistiskt för mig... NEXT LEVEL UP-kanalen uppfanns nyligen. en månatlig eller årlig deg, som om de människor som vill ägna sig åt detta inte hade ansträngt sig tillräckligt för att betala för en medioker strategi...
   Det jag inte visste handlade om de negativa 100 poängen, men låt mig berätta att jag luktade något eftersom han i telegramgruppen för den 5:e kampanjen inte publicerade något om sina prestationer med 100 euro per poäng. misstänksam... SJÄLVKLART OM HAN TJÄNAR 100 POÄNG I NEGATIV FUNKTION FÖR 100 EURO PER POÄNG... FRÅN ABSOLUT LUGN SOM HAN SÄGER...
   OFTA FANTOSCH...
   Om ni verkligen vill göra något för att verkligen lära er och kunna gå vidare, skriv till mig så ska jag ge er råd, människor, det skulle verkligen leda till resultat.

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Gabi, din förklaring är mycket bra, tack för din kommentar om DaxLover Week. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

    Hälsningar.

 5. Trader svar

  Den som går in där får vad han förtjänar.
  Investera aldrig pengar som du inte har råd att förlora (du kommer att förlora dem).
  Be aldrig om lån för att investera i det: du kommer att förlora det.
  Den här verksamheten lär man sig inte på två dagar eller med tre knep.
  Din girighet eller behov kommer att varna dig för katastrof.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Trader, tack för din kommentar om DaxLover Week. Den här mäklaren/skolan är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har varnat för denna mäklare för dess BEDRAGERLIGA verksamhet (se CNMV). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Oppmärksamhet⛔ Semana DaxLover tillhör samma företag som Lenguaje del Dax30, en kurs som vi INTE rekommenderar att arbeta med.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Student DAXLOVER svar

  Hej allihop, jag håller på med kursen, jag började i februari 2021 och sanningen är att det är väldigt dyrt för allt det erbjuder, de motsäger strategierna och förutom när vi tar oss ut i SL så gör de en ursäkt, att det finns behövde inte gå in där eftersom jag hade rört en nivå jag vet inte hur länge sedan, då säger han att om den inte passerar en volymetrisk zon kommer den inte in, då säger han ja, att du alltid har att gå med trenden, då nej... Jag känner mig verkligen väldigt lurad, och att jag har börjat från noll, jag har begärt ett privatlån från banken och jag betalar fortfarande, de rekommenderar en Mäklare som jag personligen inte gillar , och sedan erbjuder de dig sina verktyg, volymen och en skanner kopplad till ditt konto ett tag medan du är i DEMO och sedan om du vill ha dessa verktyg måste du betala ett årligt belopp, varje verktyg är väldigt dyrt, DAXLOVER-volymen Jag tror är 300 euro per år, och SCANNER har inte sagts ännu, det är under utvärdering .
  Av antagligen tusen studenter som vi är, är 90% inte lönsamma i DEMO, eller 90% lär inte förstå någonting eller att systemet de har fungerar inte med de flesta eller så händer något.
  En annan sak som förvånar mig är följarna på instagram, jag vet inte varför den har runt 158K.
  Hälsningar till alla.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Student, tack för din kommentar om DaxLover Week. Denna mäklare/skola är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har varnat för denna mäklare för dess BEDRAGLIGA verksamhet (se CNMV). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Oppmärksamhet⛔ Semana DaxLover tillhör samma företag som Lenguaje del Dax30, en kurs som vi INTE rekommenderar att arbeta med.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • paul svar

   Det är att självkänslan blir över när det gäller att värdera det de erbjuder hahaha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.